22

267 25 16
                                    

22

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

22.

Byl jsem víc a víc opilý. Začínala mě bolet hlava a dělalo se mi špatně. „Jungkooku!" Vykřikl opile Jimin a zasmál se. „Už po pátý ti volá Taehyung." Taehyungovo jméno řekl zhnuseně a znovu se napil z lahve. „Nezajímá mě." Zasmál jsem se a začal si hrát se svými vlasy.

„Sakra Jungkooku! Víš, jak moc jsem Taehyunga miloval?"

„Myslíš, že já ho nemiluju?!" Vyjekl jsem a pokusil se postavit na nohy. „Prej že jsem jen jeho pacient a on nemůže milovat pacienty. Prej že už dávno miluje tebe, ale stejně s tebou nemůže bejt kvůli otci." Řekl Jimin a pomohl mi se zvednout. Můj telefon začal znova zvonit. „Kurva vem už ten telefon!" Zavrčel Jimin a podal mi můj mobil. Chvíli jsem zápasil s tlačítkem přijetí hovoru, ale po pár vteřinách jsem telefon zvedl.

„Hálo?"

„Jungkooku?! Jsi v pořádku?! Proč mi nezvedáš telefon?!"

„Ahoj Taehyungie! Jakpak se má můj psycholog, co není psycholog?"

„Ty jsi něco pil?"

„Nenenenene já nic nepil. Teda jen trošičku ale vlastně jsem úplně v pořádku! Miluješ mě Tae? Já tebe jo, moc tě miluju a štve mě, že si ze mě akorát děláš srandu."

Taehyung se trhavě nadechl a potom vydechl. Chtěl něco říct, ale já jsem ho přerušil tím, že jsem začal brečet.

„Jungkookie neplakej. Kde teď jsi?"

„U Jimina! Je s ním sranda!"

„Cože?! Jungkooku okamžitě od něj odejdi! Nebo ne, já si pro tebe přijedu hlavně s ním nikam nechoď nebo cokoliv jiného co by chtěl. Dobrá?"

„Jsi paranoidní miláčku. Jimin je super a rozhodně mi nechce nic udělat. Na rozdíl od tebe mi nelže o tom, že mě miluje. Je to můj nejlepší kamarád Tae."

„Nezajímá mě to. Jedu si pro tebe!" S tím mi položil telefon.

„Co říkal?" Zeptal se Jimin a vzal si k sobě můj telefon. „Taetae si jede pro Jungkookieho." Usmál jsem se a začal radostně skákat.

„Cože ten hajzl sem chce přijet?!" Jimin se na mě podíval a naštvaně si dupl.

„Jungkooku..Asi se ptáš, proč jsem tě pozval co?"

„Pozval jsi mě, proto abychom se stali znovu přáteli ne?"

„Oh jak naivní." Usmál se Jimin, přistoupil ke mně a pohladil mě po tváři. „Máš krásné oči Kookie...Hlavně tvoje pravé oko se mi líbí." Vyplázl jsem na něj jazyk a on se tomu zasmál. „Asi Taehyungovi nebude vadit, když nebudeš mít jedno oko." Zasmál se a začal mě tahat do nějaké místnosti.

„Nikomu nebude vadit, pokud nebudeš mít oko Jungkooku. Tobě je to v tuto chvíli taky jedno. Budu to sledovat a tiše se ti smát. Jsi velký zoufalec."

Můj svět-Taekook/VkookWhere stories live. Discover now