fifteenth chapter

129 11 28
                                    

perjantai 31. tammikuuta 2020 || klo 17.32

× Sea of roses ×

× Sea of roses ×

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

« ×°×°× »

Kysymyksiä ilman vastauksia: Mitä mä teen elämällä?! Oon ihastumassa mun opettajaan jolla on vittu soikoon vielä naisystäväkin.

Okei, mä tiedän et tää kuulostaa hullulta ja tyhmältä ja ihan vaan siltä, että oon yksinkertaisesti menettänyt järkeni, MUTTA musta tuntuu, että alan pikku hiljaa muodostaa jonkin laisia tunteita tätä mun opettajaa kohtaan.
Mitään ihmeellistä ei nyt oo tässä lähiaikoina tapahtunut sen lisäks, että tää opettaja on aina ruokailun jälkeen palauttanut astiansa samaan aikaan kun mä oon ollut siellä palauttamassa omiani ja sit yks päivä kun olin menossa ulkovälkälle, niin se tuli sanomaan mulle semmosella tiukalla äänellä että noni menehän sinäki ulos. Sönkötin perinteiseen tapaani siinä sitten jotain siitä että oon koko ajan menossa, ja sitte ihan yhtäkkiä se opettaja naurahti silleen ns lempeesti ja sano et ei se oikeesti tarkottanu. Toi nyt oli ehkä vähän hämmentävää, mut ei muuten oo tapahtunu mitään sen kummempaa. Ei kun paitsi ainiin...

Mä saatoin ehkä varmaan luultavasti- ihan vahingossa vaan lyödä sitä ja tota öö sitten seuraavana päivänä koulussa se suojeli mua, eikä kertonu mitä oikeesti tapahtu kun muut oppilaat kyseli sen silmäkulmassa olevasta mustelmasta.
Ja oikeesti, sillon musta tuntu ekaa kertaa koskaan siltä et mun sydän sykkii jollekin henkilölle. Joo, siinä saattoi muodostua pieni paniikki sillä hetkellä mut elossa ollaan. Ja tiedän kuinka järkyttävän kliseiseltä tää kaikki sössötys kuulostaa, mut en vaan voi sille mitään.

Ja- ja oon jopa jo kerran nähny siitä unta ja niinku, äääää mitä teen?? Auttakaa pls..!

flower road<33
ääää eikä omg sos sos sos!! :3
@motherfucker, kato!!! tuutko mun kaa järjestää näille häät :D

motherfucker:
hell yeah @flower road<33, niistä tulee maailman parhaat häät ever!

valaiden laulua:
rauhottukaa nyt herranen aika^^
siis onks tommonen ees laillista tai niinku ei mulla oo tätä mitään vastaan, mutta saako oman opettajan kanssa muka olla suhteessa sillein ns laillisesti..?

MaisyDaisy:
Jos olisin sinä, niin miettisin tätä koko juttua kyllä ihan uudelleen, koska niinku onko tässä oikeesti järkeä ja onks tää muka kaiken tän vaivan arvosta...

« ×°×°× »

moiksuuu :3

tää oli... tosi lyhyt, anteeksi jos petyit xdd

no mut joo, vaii :3

Ruusujen meriWhere stories live. Discover now