Chapter Four

1K 90 15
                                    

CHAPTER FOUR
dirty

Deocamdată ce totul s-a început cu stângul, dis de dimineață Taehyung s-a trezit buimac și nedumerit din cauza zgomotului insuportabil de la parter. S-a uitat în jurul camerei sale spațioase de câteva ori, privind surprins prin draperiile trase dar puțin transparente cerul care încă era întunecat, asta însemnând că ori era miezul nopții sau orice oră în dimineață. Și-a trecut degetele surprinzător de reci prin părul său de un blond platinat, ridicându-se din pat de data aceasta fiind cu picioarele pe pământ. A aprins lampa și a scâncit din cauza luminii care la acea oră era prea puternică pentru ochii lui. A deschis ușa însă a vrut să o închidă înapoi când lumina mult mai puternică de pe hol aproape l-a orbit. A coborât la parter cu ochii pe jumătate deschiși, dându-și seama că în toată reședința era lumina aprinsă. S-a încruntat, uitându-se după Jungkook și nimeni altcineva în living, sperând să primească de la el explicația logică pentru toată harababura care i-a distrus somnul---unul destul de important. În living nu era urmă de Jungkook, asta făcându-l și mai confuz decât era. Înaintând spre bucătărie cu pași mari și nervoși, simțind deja cum somnul îl părăsea treptat, totuși neștiind cât mai exact era ceasul, s-a oprit din a intra în bucătărie când ușa de la intrare s-a deschis, intrând doi oameni pe care în niciun caz nu-i cunoștea. Însă nu s-a panicat deoarece abia atunci a văzut câteva valize și "lucruri" care erau lângă ușă. Asta însemnând că muncitorii uneia dintre firme le-au adus hainele și bunurile la noua lor casă, explicând zgomtul care i-a stricat somnul dulce de dimineață, probabil.

Fix atunci o dată cu cei doi muncitori, Jungkook a intrat și el în reședință, fiind deja îmbrăcat pentru a pleca la birou. Taehyung și-a mărit ochii puțin, dându-și seama că într-adevăr era dimineață, iar judecând după faptul că încă era întuneric afară, ora probabil era șase dimineața. Ar fi vrut să se dea cu capul de blatul bucătărie, încercând să își scoată din cap faptul că somnul lui era complet ruinat. Nu-și mai aducea aminte dacă vreodată s-a mai trezit la acea oră, însă în acel moment se putea pune doar în pielea lui Jungkook, gândindu-se că el s-a trezit în continuu la șase dimineața de trei luni consecutiv, pentru slujba pe care familia lui i-a îndesat-o în viață. A făcut contact vizual cu acesta neintenționat, observând apoi cum Jungkook l-a privit din cap până în picioare. A vrut să-i spună ceva în schimb---dar s-a oprit brusc, roșind când și-a dat seama că purta doar un tricou și o pereche de pantaloni scurți. L-a privit urât preț de câteva clipe iar Jungkook și-a luat privirea de pe el, îndreptându-se spre camera sa---separată. În schimb, Taehyung l-a privit pe la spate, fiind de acord cu el însuși încă o dată că Jungkook arăta bine în pantalonii costumului său și în doar cămașă. Ar fi stat acolo pentru a-și limpezi mintea, fiind deja prea mult de suportat, dar a alergat în camera sa înainte ca cei doi muncitori să se întoarcă cu bunurile lor, fără a mai fi nevoit să primească priviri nepotrivite.

Se gândea dacă în acei aproape doi ani va avea o conversație cu Jungkook. Iar acum că acesta pleca, el rămânea singur acasă până la zece, abia atunci plecând spre studioul său micuț dar fiind complet perfect pentru a o persoană simplă ca și el. Mai erau patru ore, iar în acele patru ore își putea ocupa tot timpul explorând și cunoscând mai bine reședința. Era recunoscător că spațioasa sa cameră avea baie atașată, la fel ca cea a lui Jungkook și camera de oaspeți. Era iarăși recunoscător că părinții lor au fost de acea dată îngăduitori că nu i-au obligat să împartă aceiași cameră---ar fi fost cu siguranță ceva jenant și groaznic din punct de vedere mintal pentru cei doi. Taehyung putea spune că din comportamentul retras al lui Jungkook rezulta o persoană complet sofisticată care nu ar fi vrut în niciun caz să-și împartă camera, mai ales patul, cu o persoană pe care nu o cunoștea dar care a vârsta cafea și ciocolată caldă pe cămașa scumpă a lui. Era nevoie de doar o privire ca Taehyung să-și dea seama că Jungkook nu era acel gen de persoană care ar fi fost de acord cu orice. Concluzia o putea trage din ziua de ieri, în care a aflat despre cum acesta a contribuit la nunta lor. Se certa cu sine pe motivul că voia să-l cunoască pe Jungkook---era normal deoarece din acel moment locuiau în aceiași casă---asta ar fi fost cuvenit să facă; să discute, să dezbată câteva subiecte, să-și spună reținerile, plăcerile și motivul pentru care urau atât de mult acel contract stupid. Când a vrut să intre în camera sa, a rămas surprins că Jungkook i-a rostit numele, cu o tonalitate obosită, iar după o mică ezitare, Taehyung i-a răspuns. Camerele lor erau una lângă alta, dar asta nu conta prea mult; Jungkook și-a fixat puțin cravata, făcând câțiva pași mai aproape de Taehyung, privindu-i de acea dată față, nu și---restul;

ONE OF A KIND Where stories live. Discover now