7

1K 32 6
                                    

Omdat 3 votes blijkbaar te moeilijk was ;) Hier HS 7:) Haalt deze wel 3 votes?

POV Justin

De deur gaat open, ik druk Maartje zacht tegen me aan, ze trilt. 'WAKKER WORDEN', schreeuwt de man opeens. Ik voel een schok door Maartje heen gaan.

De man komt naar ons toe en geeft Maartje een mep, dan ben ik aan de beurt. Ik krijg een klap in mijn gezicht, en op de plek die meisjes niet hebben. "AUW!', schreeuw ik.

Nu duwt Maartje me tegen haar aan, ik voel haar hart bonzen. Plotseling geeft de man haar nog een klap, in haar gezicht, ze heeft een bloedneus.

De man doet de deur opslot, en gaat weg. Ik pak mijn t-shirt en ik duw hem zachtjes tegen Maartjes neus aan, zodat ze er niet helemaal onder gaat zitten.

'Je bent echt heel lief', zegt ze. 'Ik hou van je', zeg ik dan. Ik denk dat ik rood ben dus verstop me onder de dekens. 'Ik hou ook van jou', zegt ze terug. Ze stapt het bed uit, en ik ook. Ik ga tegenover haar op mijn knieën. 'Wil je met me?', vraag ik dan. Ze zoent me op mijn mond, waarschijnlijk is dat een ja. 

'Vertel eens wat meer over jezelf', vraag ik aan haar. 'Nou, ik ben Maartje, 15 jaar, ik ben enigst kind, heel saai...  Umm... Ik ben 10 augustus jarig. Ik hou van eenhoorns, ik hou van pizza. Eigenlijk hou ik wel van alles

'Nou, ik heb een vader.' grinnik ik.  Wat is ze toch mooi.

POV Maartje

Wow, ik heb verkering, en niet met zomaar iemand. Met Justin, en waar? In een kidnap huis. LOL! Hij kijkt me aan, hij is zo mooi. Ik voel iets over mijn lip lopen, ik voel eraan. Oja tuurlijk, ik had een bloedneus, helemaal vergeten. Justin veegt het af. 'Laten we weer in bed gaan liggen, ik begin het koud te krijgen', stel ik voor. 'Wat jij wilt, prinses', zegt hij.

Volgende dag

'Maartje, wakker worden, anders word je geslagen, en dat wil je niet', zegt Justin terwijl hij boven mijn hoofd hangt. Zuchtend sta ik op, ik zoek weer kleren uit, er ligt ook een bikini tussen. 'Justin, zou ik de bikini aandoen? Dan kunnen we straks misschien zwemmen', vraag ik. 'Je moet niet vergeten dat we ontvoerd zijn hé? Maar oke, dan doe ik wel een zwembroek aan... Hoe ben jij hier eigenlijk gekomen?'.

'Ik weet het niet, ik kreeg volgensmij gratis drinken, en toen hebben ze me meegenomen. Ik weet nog wel dat ik in een kofferbak zat', vertel ik. Ondertussen heb ik een bikini gevonden, een zalmroze. Daarover heen bloemetjesjurkje met een spijkerblouse erover en een panty met Zalmroze sleehakken. 'Het lijkt niet eens of we ontvoerd zijn, ze geven ons heel veel kleren, we kunnen zwemmen (niet dat ze dat mogen weten) maar de enige nadelen zijn dat we geslagen worden, en moeten schoonmaken', zeg ik.

OntvoerdOnde as histórias ganham vida. Descobre agora