5

1.2K 29 0
                                    

POV Maartje

Omg hij zoent echt lekker, maar die man? Gadverdamme! Maar, Justin zei dat ik van hem was, en ja hoor, ik ben verliefd, maar geloof me als jij hem zou zien kon je je ogen niet van hem af halen.

We lopen nu naar de zolder, waar volgens Justin kleren liggen, ik heb het ijskoud. Geluk dat Justin zijn arm om me heen heeft geslagen, daar krijg je het spontaan warm van. Aangekomen zie ik een berg met kleren. Zoveel mooie kleren. Ik zie een zwarte jeans met een bordeaux  trui, dat wil ik aan! Dat lees ik vaak in verhalen, dus waarom niet?

'Justin? Wat vind je hiervan?', vraag ik terwijl ik een rondje draai. Hij was even de kamer uitgelopen zodat ik rustig kon omkleden. 'Wauw', is het enige wat hij zegt.

POV Justin

'Wauw', zeg ik, meer krijg ik er niet uit. Ze is zo mooi. Ze bloost.'Dankje Justin, nu moet jij', zegt ze en loopt de kamer uit. Ik pak een zwarte broek, en een bordeaux rood t-shirt, tja bij haar stond het zo mooi, misschien staat het mij ook wel een beetje.

'Maartje, je mag komen hoor', ondertussen doe ik mijn sneakers weer aan. De deur gaat open en daar komt Maartje aan, ze is beeldschoon. 'Maartje, je mond staat open', grinnik ik. Ze bloost. Dan springt ze op me en knuffelt me, dan zijn we bezig met een kussengevecht, wat eigenlijke een kleren gevecht is.

'Dat was leuk', zegt Maartje uitgeput en ploft neer op het bed. Ik plof naast haar neer, en kijk haar weer in de ogen, even later voelde ik zachte lippen op de mijne.

Sorry dat ik Justin nogal vaak met Jason vergelijk, dus als je ergens Jason ziet staan, het moet Justin zijn. Ik heb namelijk een ander verhaal (Op het account van schrijvertjegeertje) en daar is de hoofdpersoon Jason. SORRY!!

OntvoerdWhere stories live. Discover now