26

614 26 9
                                    

'He Valentina!', roep ik als ik de deur open. Snel geef ik haar een knuffel en wandel naar de woonkamer. "Wil je wat drinken?'. 'Nee, nee hoeft niet', zegt ze snel. Dan gaat de bel wil. Snel loop ik weer naar de deur met de gedachte dat Alessia ervoor staat. Zonder te kijken geef ik haar een knuffel. Maar ze voelt niet vrouwelijk. Langzaam kijk ik omhoog naar het gezicht. 'Jij bent niet Alessia!', roep ik geschrokken naar de jongen die Valentina pestte.

'Jij moet hier weg!', roep ik. 'Ik kom hier voor Justin, ik dacht dat hij het je wel had verteld', zegt hij. 'Jij bent David?!', roep ik. 'Ja, leuk he?', zegt hij droog. 'Dus jij was WEL aardig tegen Alessia en NIET tegen Valentina en tegen mij doe je normaal... Je bent een weirdo', zeg ik. Hij grijnst. En fuck wat is die grijns mooi. Maar die van Justin is mooier. 'Ik roep hem wel even'. 'JUUUUUUUSTIN! HIER IS JE VRIENDJE!', roep ik keihard door het huis.

Hij komt naar beneden rennen en kijkt me raar aan. 'David', zeg ik nonchalant. 'Hij is EEN vriend, noem hem niet meer zo', zegt hij lachend. Ik maak een tss geluidje en loop dan naar de woonkamer waar Valentina, David bang aankijkt. 'Valentina, hij is net zo slap als dat kussen daar', zeg ik wijzend naar een kussen. 'Nou ja zeg', zegt David sqausie boos. Valentina lacht een beetje. Dan gaat weer de bel. Dit keer kijk ik wel even goed wie het is, voordat ik weer zomaar iemand knuffel. Maar het is Alessia. 'Heyy'. 'Heeey Maartje!', roept ze enthousiast. 'Nou, zullen we dan maar een film kijken ofzo?', vraag ik. Ze stemmem allebei in.

Ik stuur snel de jongens weg en vraag wat ze willen kijken. Na een tijd komen we eruit en kijken we de hungover games. We zitten met zijn drieën op de bank onder een deken met een paar kussens.

Na een tijdje komen Cameron, Justin en David beneden. 'Wat doe jij hier Cameron?', vraag ik verbaast dat hij met Justin omgaat. 'Nou, David is mijn beste vriend', antwoord hij rustig. Hij komt vlak naast Valentina zitten die een licht blosje krijg. David komt te dicht bij mij zitten. 'David, schuif op wil je', zeg ik nogal arrogant. 'Nee'. 'Je hoorde me toch? Schuif op!', roep ik. Er komt geen beweging in. 'DAAAAAVID!', roep ik boos. 'Ja?', vraagt hij nep verbaast. 'Ga... Weg', spreek ik met een dreigende toon. 'Of anders?'. 'Of anders niks. Schuif gewoon op'.

Langzaam schuift hij op. Als er net genoeg plaats is spingt Justin ertussen. Snel geef ik een kus op zijn wang en kijk weer verder naar de film. 

In het midden van de film staat Justin op en zegt hij dat hij wat drinken gaat halen. Dit was blijkbaar de perfecte kans voor David om naar mij toe te schuiven. 'CAM! STUUR HEM WEG UIT JE HUIS', brul ik. 'Je weet dat je dat zelf ook kunt doen?', is zijn antwoord. Na dat gehoord te hebben pak ik David bij zijn arm, en ruk hem mee naar de deur. 'JUUUUUUSTIN JE VRIENDIN PROBEERT ME TE ZOENEN!', roept hij door het hele huis. Justin komt er snel aan rennen en als hij ziet hoe we erbij staan, warrig haar, ik mijn hand om zijn armen en nog meer rare dingen, doe hij iets, wat ik nooit van hem had verwacht.

Vote????

OntvoerdOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz