31

511 24 4
                                    

Zwetend en wild sta ik te dansen wanneer ik plots word weggetrokken. Ik draai me om en wil de persoon een klap geven maar het komt meer over alsof ik hem betast. De jongen kijkt mij aan met een blik in zijn ogen dat hij me wil. Op een niet zo'n goede manier. Snel draai ik me om, wat niet slim was. Ik word duizelig en val in de armen van de jongen.

Als ik mijn ogen open lig in op een bank. David zit naast mij en de jongen aan de andere kant. Het feest is nog in volle gang. De jongen tikt gelijk David aan die gelijk als een spast mij aankijkt. 'What the fuck Maartje... Waarom zat je te zoenen met een vreemde?!' roept hij uit. Hij kijkt de jongen moordlustig aan.

'Ik zoende met niemand?'. 'Ja, dat deed je wel!'.

'Dat deed ik niet!'

'Dat deed je wel...'

'Niet!'

'Oh echt wel'

Snel kijk ik de jongen aan. Langzaam knikt hij.

'Oh, dan deed ik het wel... Who cares?' vraag ik, met een dubbele tong, en met een dreigende uitdrukking.

'Mmm... Even denken. Wat dacht je van je vriendje?'

Mijn vriendje? Ik heb teveel hoofdpijn om na te denken over een vriendje. Ik voel me licht in mijn hoofd. 'Mijn vrie...'. Wat was het woord ookalweer?

Ik zie de jongen en David fluisteren. 'Gelukt... Vergeten... Justin... Alleen... Mij...'. De woorden gaan aan me voorbij. Langzaam val ik in een diepe droomloze slaap.

Ik word wakker van een dreunende koppijn. Het voelt alsof er allemaal kabourtertjes in mijn hoofd aan het rond stampen zijn en tegelijk met een hamer tegen mijn schedel slaan. Goede uitleg, dankjewel. Mompelend draai ik me om.

'Goedemorgen schoonheid!'. David komt vrolijk binnenlopen. 'Ga weg', mompel ik met mijn hoofd in mijn kussen. 'Nou, wil je geen ontbijtje op bed?' vraagt hij, zogenaamd lief. 'Niet van jou! Wat heb je gedaan met mijn hoofd?', vraag ik.

'Oh, ik heb niks gedaan. Dit heb je helemaal zelf gedaan. Jeetje, ik wist niet dat jij zo veel dronk!', roept hij nep verbaast uit. Langzaam kom ik onder mijn deken vandaan. Ik zie een schaal vol lekkere dingen, zoals donuts! Ik gris de schaal uit zijn handen.

'En nu mag je weggaan...'

'Het toverwoord?'

'Klootzak?'

'Nee toch niet.'

'Alsjeblieft? Klootzak?'

'Goed genoeg...'. En met die woorden verliet hij de kamer, nadat hij een donut van mijn schaal had gepikt.


Potverdikkie... Ik had een hoofdstuk gemaakt, en toen poef weg. Dusja beetje kort enzo maar valt wel mee voor mijn doen. En by the way... 9,9k reads... Like OMG! Wow ik ben in een Engelse bui. Haha nee ik ben gewoon blij. Alsof dat jullie wat boeit maar oke.

Zijn jullie lief genoeg om te voten? Jawel he?

VOTE

VOTE

VOOOOOOOOOOOTE

OntvoerdWhere stories live. Discover now