4

1.2K 31 0
                                    

POV Justin

Ik loop achter Maartje aan, ze is zo mooi. Zelfs met een bezem in haar hand. Ze doet een deur open en ziet een zwembad, een zwembad in dit huis? Wow best vet. Ineens springt ze het water in, ik kijk haar geschrokken aan maar begin dan toch te lachen. Ik de de deur opslot, trek mijn t-shirt uit, en spring ook het water in.

Maartje is aan het zwemmen, ze is zo mooi. Dan begin ik onder haar door te zwemmen, en dan opeens pak ik haar vast. Ik kon het niet laten. Ze kijkt onder water naar mijn getrainde sixpack, hier doe ik het dus voor, denk ik in mezelf.

Als ze boven komt kijk ik haar in haar blauwgroene ogen, en doe dan mijn ogen dicht. Ik voel dat ze dichter bij komt, en ik kom dichter bij haar. Dan komen onze lippen op elkaar. Haar lippen zijn zo zacht, ik hou van haar, ja nu al. 

Na 20 seconden komt er een man binnen, naakt. Ik sla mijn handen voor de ogen van Maartje, en ze slaat haar eigen handen er over heen. De man komt alsof er niks is gebeurd naar ons toe lopen, en ik zwem met Maartje in mijn handen naar de andere kant.

'Wat doen jullie hier?', vraagt de man. 'Waarom heb jij geen kleren aan?', vraag ik terug. 'Ik had gedacht dat er niemand was', zegt hij. 'Bedek het dan even ofzo', zeg ik boos terug. 'Waarom?', vraagt hij. 'Er is een meisje bij!', schreeuw ik. 'Dat is misschien wel de reden waarom ik HET niet bedek', zegt de man van ongeveer 60. 'GADVERDAMME! Ze is al van mij!', schreeuw ik en til Maartje het water uit.

Ze is aan het trillen, ik duw me tegen haar aan, zodat ze het  misschien  warm krijgt. 'En hoe kom je binnen? Ik had de deur opslot gedaan!'. 'Ik heb alle sleutels  van dit hele huis', zegt hij. Ik loop met Maartje onder mijn arm om de man heen, met een hele grote bocht. Als we de deur uit zijn, praat Maartje weer. 'Wat een engerd', zegt ze. 'Ja inderdaad, zullen we anders even naar zolder gaan? Daar zijn kleren voor ons, ik weet niet hoe ze er aan komen maar wij mogen het dragen, zo aardig zijn ze nog wel', zeg ik. 'Graag, ik heb het ijskoud', zegt ze.

Na die zin druk ik haar hard tegen me aan, en loop naar boven, de lift mogen we niet gebruiken.

OntvoerdWhere stories live. Discover now