Λίγα Λόγια

60 4 2
                                    

Πω πω. Δεν ξέρω τι να πω. Σαν χτες θυμάμαι τη μέρα που ανέβασα το πρώτο κεφάλαιο στο πρώτο βιβλίο το 2016 και τώρα , τέσσερα χρόνια μετά τελείωσα το τελευταίο του τελευταίου βιβλίου.

Αισθάνομαι ότι τελείωσε ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου και για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι λίγο περίεργα. Ποτε δεν απολάμβανα τα τέλη είναι η αλήθεια 😂

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει χωρίς τη βοηθειά σας, γι αυτό λοιπόν σας ευχαριστώ πολύ που με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και που διαβάζετε ό,τι σκέφτεται το περίεργο μυαλό μου και δεν έχετε καλέσει ακόμη την αστυνομία να με συλλάβει.

Ο χαρακτήρας της Ariana Warner έχει μερικά στοιχεία από τον δικό μου χαρακτήρα, από τον χαρακτήρα των φίλων μου αλλά και από τον χαρακτήρα της αδερφής μου, γι'αυτο θεωρώ την Ariana Warner ένα κομμάτι της ζωής μου και στεναχωριέμαι που δεν θα ξαναγράψω γι'αυτήν.

Τουλάχιστον ως πρωταγωνίστρια γιατί έχω στο νου μου να γράψω και άλλα αστυνομικά βιβλία κάνοντάς την τον ντέντεκτιβ της υπόθεσης. Τι λέτε;

Σχετικά με την μελλοντική μου πορεία στο wattpad σας ανακοινώνω τη δημιουργία ενός άλλου βιβλίου, το οποίο λέγεται «Αμαλία» και είναι μια πρόκληση για μένα καθώς είναι κάτι που με βγάζει έξω από τα νερά μου μιας και δεν είναι αστυνομικό. Αν θέλετε διαβάστε το και αυτό, θα ανεβάσω κεφάλαιο αμέσως μετά από εδώ.

Από εμένα, τον Jonathan, τον Gregory, τη Gwen, τον Derek, τον Lucas, τη Laura και την αγαπημένη μου Ariana,

ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ ❤️👋🏻

ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ ❤️👋🏻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
🎉 You've finished reading Ποιος;[Τελευταιο Βιβλιο:Η επιστροφή του παρελθόντος] 🎉
Ποιος;[Τελευταιο Βιβλιο:Η επιστροφή του παρελθόντος] Where stories live. Discover now