28ο κεφάλαιο

40 2 0
                                    

Ξημέρωσε. Η Ariana άνοιξε τα μάτια της και κοίταξε γύρω της. Βρισκόταν στο δωμάτιό της. Η χτεσινή μέρα ήταν μια μεγαλη νίκη. Είχε μάθει παρα πολλές πληροφορίες από τη Delfina, η οποία αποδείχτηκε πως ήταν η γιαγιά της.

Το επόμενο βήμα της ήταν να μιλήσει στο παιδί της Delfina. Όμως είχε ξεχάσει να την ρωτήσει το όνομα του παιδιου της. Για την ακρίβεια δεν ήξερε ούτε αν είναι αγόρι η κορίτσι.

Έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό και χτύπησε τα χέρια της στο στρώμα δίπλα της.

Αμέσως ένα βογγητό ακούστηκε και η Ariana γύρισε το κεφάλι της προς τη δεξιά μεριά του κρεβατιού. Αμέσως ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό της.

Ο Gregory είχε ξυπνήσει και την κοιταζε ενοχλημένος διότι τον είχε χτυπήσει αντί να χτυπήσει το στρώμα.

Στη σκέψη ότι όλο αυτό ήταν αληθινό και πως πράγματι ο Gregory βρισκόταν μαζί της και ότι  είχαν περάσει τη νύχτα μαζί η Ariana ένιωσε να αλλάζει η διαθεσή της και να γίνεται όλο και πιο ευδιάθετη.

«Καλημέρα...και συγγνώμη», είπε γελώντας η Ariana και σηκώθηκε από το κρεβάτι, όμως ο Gregory την τράβηξε πίσω κάνοντάς την να ξαπλώσει πάλι.

«Γιατί το έκανες αυτό;», ρώτησε η Ariana και κοίταξε τον Gregory.

«Γιατί όχι; Έχεις να κανεις τίποτα σημερα;».
«Ναι έχω έξυπνε. Πρέπει να γυρίσω σπίτι ώστε να συνεχίσω τις έρευνες».

«Καταλαβααα. Και μένα; Δεν θα με πάρεις μαζί σου;».
«Δεν ξέρω... να σκεφτώ... μπορεί. Αλλά ως υπηρετικό προσωπικό. Θα είσαι κάτι σαν αεροσυνοδός», είπε η Ariana και γέλασε.

Αμέσως ο Gregory τη φίλησε και την αγκάλιασε.

Στο μεταξύ η Laura ετοιμαζόταν να κοιμηθεί. Είχε περάσει μια αρκετά δύσκολη μέρα και ήταν πολύ κουρασμένη.

Ο Joseph, που ήταν νευρολόγος είχε εξετάσει τον Lucas και δεν είχε δει καμία βελτίωση. Το αντίθετο μάλιστα. Ο εγκέφαλός του ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος και τα δυο δεξιά κατάγματα στο μετωπιαίο οστό δεν είχαν ακόμη κλείσει.

Η Madeline από την άλλη είχε αρχίσει να ξεπερνάει τον θάνατο του πατέρα της. Η συμβίωση  με τη Laura  την έκανε καθημερινά να νιώθει χαρούμενη και να γελάει συνεχώς. Παρολα αυτά υπήρχαν στιγμές που αισθανόταν πολύ μόνη και απροστάτευτη. Εκείνες τις στιγμές δεν μπορούσε η Laura να Κάνει τίποτα. Η Madeline είχε χάσει όλα τα μέλη της οικογένειάς της και μάλιστα με φρικτό τρόπο. Όμως ήξερε πως μπορούσε να βασιστεί στην Ariana και στη Laura για τα πάντα.

Ποιος;[Τελευταιο Βιβλιο:Η επιστροφή του παρελθόντος] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα