15ο κεφάλαιο

40 5 4
                                    

«Βρες μου το δελφίνι; Τι σκατά να σημαίνει τώρα αυτό;» ,αναρωτήθηκε η Ariana καθώς κοίταζε επίμονα το ματωμένο μήνυμα του δολοφόνου.

«Ariana. Ariana!! Βοήθεια!». Οι φωνές της Laura την έβγαλαν από τις σκέψεις της και την έκαναν να τρέξει προς το μέρος της φίλης της. Όταν έφτασε είδε τη Laura να κλαίει και να έχει στην αγκαλιά της το Lucas, ο οποίος ήταν λιπόθυμος.

«Τι έγινε;», ρώτησε. «Κοιτα. Δεν έχει ξυπνήσει ακόμη. Λες να του έκανε κάτι σοβαρό και να έχει πάθει εσωτερική αιμορραγία και να πεθάνει; Αχ Παναγία μου τι λέω σίγουρα θα έχει πεθάνει», μουρμούριζε η Laura κλαίγοντας.

«Έλα έλα ηρέμησε. Πάω να φέρω ένα μαχαίρι για να τον λύσουμε και εσυ πήγαινε να φέρεις το οινόπνευμα που έχω στο συρτάρι του δεύτερου μπάνιου πίσω από τον καθρέφτη».

«Οχιιιι!!!! Εγώ δεν φεύγω από εδώ. Πήγαινε να τα φέρεις εσυ σε παρακαλώ».

Η Ariana ετρεξε στην κουζίνα και αφού πήρε το μαχαίρι με το οποιο είδε ελευθερώσει και τη Laura ετρεξε στο δεύτερο μπάνιο να βρει το οινόπνευμα.
[...]

«Ακούμπησε το στη μύτη του κοντά θα συνέλθει έτσι», είπε η Ariana στη Laura , η οποία έκανε όπως της είπε.
Όμως ο Lucas δεν ξυπνούσε. «Ariana δεν συνέρχεται τι να κάνω;;;!», ούρλιαζε η Laura. «Εεεεε εεεε δεν ξέρω δεν ξέρω. Μα έπρεπε να συνέλθει. Τον χτύπησε ο δολοφόνος για να λιποθυμήσει ώστε να τον δέσει». «Κι αν δεν εκανε αυτό; Ή αν από ένα χτύπημα στον προμήκη να προέκυψε κρανιοεγκεφαλική κάκωση; Μπορει να μείνει φυτό μέχρι το τέλος της ζωής του!!!!». «Laura μου παραλογίζεσαι. Μέσα στην ταραχή σου δεν σκεφτεσαι λογικά. Μπορεί να τον χτύπησε δυνατά και να του πάρει ώρα να συνέλθει. Δεν αποκλείεται να του έδωσε και υπνωτικό ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα». «ΟΧΙΙΙΙΙ!!!!! Δεν έγινε έτσι!».

Η Ariana άφησε να της ξεφύγει ένα χαχανιτό. «Γιατί γελάς;». «Εεεε σε κοιτάζω και βλέπω ποσο ανησυχείς για το Lucas. Είσαι ένα βήμα πριν από την τρέλα». «Εγώ; Όχι καλε. Απλά ανησυχώ μην πεθάνει. Θα χάσουμε έναν πολύτιμο συνεργάτη». «Ναι καλά. Πες τώρα ότι τον θες ακόμη να τελειώνουμε». «Εγώ; ΌΧΙΙΙ πως σου ήρθε τέτοιο πράγμα». «Ε σε είδα έτσι όπως έκανες και υπέθεσα...» «Δεν με νοιάζει τι υπέθεσες να μην το ξαναϋποθέσεις ποτέ άκουσες;». «Καλαααα».

Τα δυο κορίτσια μετέφεραν το Lucas στο δωμάτιο του με μεγαλη δυσκολία λόγω της μάζας του και τον έβαλαν στο κρεβάτι του.

«Ουφ επιτέλους μου κόπηκαν τα χέρια», είπε η Ariana αναστενάζοντας. «Αντί να είσαι χαρούμενη που έκανες μια ανθρώπινη εξυπηρέτηση μουρμουρίζεις κιόλας». «Laura; Ηρέμησε σε παρακαλώ γιατί και μένα τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν φτάνει που έχουμε έναν τραυματία έχουμε να λύσουμε και ένα γρίφο». «Τι γρίφο;». «Α ναι το ξέχασα πάνω στην ταραχή μου. Λοιπόν πάμε κάτω να σου δείξω τι μας άφησε ο δολοφόνος».

Ποιος;[Τελευταιο Βιβλιο:Η επιστροφή του παρελθόντος] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora