4ο κεφάλαιο

72 9 0
                                    

Η Ariana και ο Gregory στέκονταν ακίνητοι για αρκετή ώρα. Ειχαν μαρμαρωσει. Περίμεναν και οι δυο την κίνηση του αλλου. Ηταν καπως αστείο το θέαμα. Ο Spencer και η Laura κοιτούσαν ποτε τον εναν και ποτε την αλλη με ενα χαμόγελο. Η Laura μαλιστα ειχε βάλει στοίχημα και με τον εαυτο της πως τελικα ο Gregory θα εκανε πρώτος κίνηση. Ομως δεν εκανε κανεις. Η Ariana απο τότε που τον ειδε μέχρι τώρα δεν ειχε κλείσει καθόλου τα ματια της με αποτέλεσμα να την πονάνε αλλα δεν εκανε καμια προσπάθεια να τα κλείσει. Ετσι απο άμυνα του οργανισμού δάκρυσε. Σκούπισε τα δάκρυα της και η κίνηση αυτη διέκοψε απο τις σκέψεις του τον Gregory. Οταν συνειδητοποίησε την κατάσταση έβηξε για να καθαρίσει τη φωνή του και ειπε.  "Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω Ariana", δίνοντας της το χερι του. Η Ariana εδωσε και εκείνη το χερι της και ύστερα εκατσε διπλα στη Laura. "Ωραια μαλλια", ειπε ο Spencer, απευθυνόμενος στην Ariana. "Ευχαριστώ πολυ", του απάντησε. "Spencer". Αποκρίθηκε αυτος. "Χάρηκα για τη γνωριμία".

Εκατσαν μαζι μιση ώρα,  η οποια ηταν πολυ αμήχανη για την Ariana και για τον Gregory. Ετσι η Ariana για να φυγει απο εκει είπε. "E Laura νομίζω πως πρέπει να παμε τωρα στο νοσοκομείο. Θα μιλήσω ωστε αν γίνεται να σου βρουν μια θεση εδω". "Ναι παμε". Τα κορίτσια χαιρέτησαν το Spencer και το Gregory και εφυγαν για τη διεύθυνση του νοσοκομείου.  Η Ariana περπατούσε γρήγορα και η Laura ακολουθούσε πισω της. "Ηρέμισε κοριτσι μου!  Δεν μας κυνηγάει κανεις". Η Ariana σταμάτησε και πηρε μια βαθεια ανασα. Ηταν μπροστά απο το γραφείο του Alex ,του συναδέλφου της. Χτύπησε την πόρτα και ύστερα απο δυο λεπτά αυτη άνοιξε και τα κορίτσια μπήκαν μεσα. "Γεια σου Alex". "Ariana! Τι κανεις;  Βλέπω έκανες μια αλλαγη στα μαλλια σου". "Ναι τα έβαψα. Δεν ήθελα αλλο το καφέ. Καιρος για μια αλλαγή. Το ανοιχτό γκρι ειναι οτι πρέπει. Τέλως πάντων να σε συστήσω. Αυτη ειναι η καλύτερη μου φιλη, η Laura". "Χαίρομαι που σε γνωρίζω". "Ηρθαμε εδω γιατι θέλω να της βρεις μια θεση να δουλέψει μαζι μου. Είναι και εκείνη γιατρός και συγκεκριμένα χειρουργος μαζι σπουδασαμε". "Ααααα μάλιστα μάλιστα. Μισο λεπτο να κοιτάξω στο σύστημα αν υπάρχει καποια θεση γιατι μολις τωρα προσλήφθηκε ενας χειρουργός". Η Laura αγχώθηκε. Ηθελε παρα πολυ αυτη τη δουλειά.

O Alex δεν βρηκε ομως καποια θεση. "Λυπάμαι. Οπως σας ειπα κορίτσια δεν υπάρχει καποια θεση". "Μήπως υπάρχει σε αλλο τομεα;", ρώτησε η Laura.  "Μισο λεπτό να κοιτάξω στο τμήμα της καρδιοχειρουργικής". Η Laura ηταν γενικός χειρουργός οπότε μια τετοια δουλειά θα μπορουσε ανετα να την κανει. "Μμμμ λυπάμαι. Ειναι φουλ το καρδιοχειρουργικο". Τοτε η Ariana σκέφτηκε κάτι. "Alex!  Υπάρχει θεση στο τμήμα των έκτακτων περιστατικών!  Ειμαστε πολύ λίγοι εκει". "Α ναι!  Αυτό δεν το ειχα σκεφτεί. Εκει εχει σίγουρα θεση". "Και εκτός αυτού Laura αν εργαστείς στη μονάδα εντατικής θεραπείας θα είμαστε και μαζι και με τον Alex". "Ωραια!  Κλείστηκε λοιπον. Την αλλη εβδομάδα Laura ξεκινάς και εσύ δουλειά. Καλο ξεκίνημα", της ειπε o Alex και εβαλε τα στοιχεία της στο ηλεκτρονικό σύστημα. Η θεση ηταν δικη της.

Ποιος;[Τελευταιο Βιβλιο:Η επιστροφή του παρελθόντος] Where stories live. Discover now