16ο κεφάλαιο📝📜

51 7 7
                                    

«04/04/2004
Ονομάζομαι Alexander McQueen Warner. Συνεταξα τη συγκεκριμένη διαθήκη με σκοπό να βοηθηθούν όλοι όσοι με γνώριζαν καλά και προσωπικά. Η τελευταία μου επιθυμία είναι να δω την πολυαγαπημένη μου κόρη να εκπληρώνει το όνειρο της και να γίνεται μια επιτυχημένη γιατρός. Εύχομαι όταν ανοιχτεί αυτή η διαθήκη να έχω προλάβει να έχω ζήσει μαζί της όσα πιο πολλά χρόνια μπορώ, ώστε να τη χορτάσω. Να την καμαρώνω σε κάθε ευκαιρία. Τι άλλο θα ήθελε ένας πατέρας στη ζωή του άραγε; Μακαρι να με σκέφτεται και να με θυμάται.

Η διαθήκη αυτή συντάχτηκε μετά από την άλλη διαθήκη που αν τα έχω προβλέψει σωστά θα ανοιχτεί πρώτη αμέσως μετά τον θάνατό μου. Στην πρώτη διαθήκη άφηνα ολόκληρη την περιουσία μου στην πολυαγαπημένη μου κόρη Ariana Warner. Μάλιστα μόλις κλείσει το εικοστό τέταρτο έτος της ηλικίας της θα μπορέσει νόμιμα να γίνει η ιδιοκτήτρια του οίκου μόδας.

Επειδή όμως η διαθήκη αυτή που θα διαβαζεται αμέσως τώρα αναιρεί την πρώτη η περιουσία μου θα μοιραστεί.

Πριν όμως καταλήξω σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω κάτι. Εύχομαι να με ακούνε όλοι οι παρευρισκόμενοι και εύχομαι να βρίσκονται εδώ όλοι όσοι πρέπει. Όλοι όσοι θα ακούσουν το όνομα τους στη συνέχεια.

Θα ήθελα να πω λοιπόν, η μάλλον να εξομολογηθώ, ότι δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος. Δεν είμαι άγιος. Έχω κάνει πολλά λάθη και το παρελθόν μου έχει σημαδευτεί. Δεν είναι δύσκολο κανεις να ψάξει και να μάθει περισσότερα γι'αυτο το θέμα.
Ενα λάθος μου είναι που άφησα να γίνει αυτό το τραγικό συμβάν. Τότε. Δέκα χρόνια πριν. Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου τότε. Ήμουν νέος και με ένοιαζε τι θα πει η κοινωνία πιο πολύ και από την ίδια μου τη ζωή. Έτσι θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Όσοι κατάλαβαν εύχομαι να με συγχωρέσουν.
Όμως ένα άτομο υπέφερε πραγματικά. Και δεν υπέφερε από μένα. Αλλά από κάποιον άλλο. Κάποιον που δεν μπορώ να ονομάσω γιατί ντρέπομαι. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μου λάθος. Το είδα, το παρατήρησα και ενώ θα μπορούσα να το σταματήσω δεν έκανα τίποτα γι'αυτό. Και το πληρώνω μια ζωή.
Αξιζει να προσθέσω πως θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου σύζυγο Jane Warner που αν και έλλειπε αρκετές φορές από το σπίτι λόγω της δουλειάς της κατάφερνε να είναι άριστη σύζυγος και μητέρα ταυτόχρονα.
Τέλος, θα ήθελα να αποχαιρετήσω επίσημα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, μιας οικογένειας που αγαπάω παρα πολύ.

Είναι ώρα λοιπόν να μοιραστεί η περιουσία μου.
Δεν έχω να πω και πολλά:

1) Το σπίτι μου στο λόφο στο Michigan καθώς και το σπίτι μου στην Washington περνούν αυτομάτως στη διάδοχο μου, Ariana Warner.
2) Το οικογενειακό μου σπίτι στο Michigan μαζί με τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια περνούν στον αδερφό μου, Roger Warner.
3)Το παραθαλάσσιο διαμέρισμα μου στη Νέα Υόρκη μαζί με τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια περνούν στον ανηψιό μου, τo Josh Warner.
4) Το σπιτι μου στο Los Angeles μαζί με τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια περνούν στην ανηψιά μου, Madeline Warner.
5)Το διαμέρισμα μου στην πέμτη λεωφόρο στη Νέα Υόρκη καθώς και το διαμέρισμα μου στο Manhattan μαζί με 44 δισεκατομμύρια δολάρια περνούν στην αγαπημένη μου σύζυγο Jane Warner.
6)Το διαμέρισμα μου στη Νέα Υόρκη με την πισίνα, το εξοχικό μου στην Καραϊβική ,το 50% των ξενοδοχειακών μου επιχειρήσεων μαζί με 44 δισεκατομμύρια δολάρια περνούν στην Gwen Dove.
7) 44 δισεκατομμύρια δολάρια, το σπίτι μου στην Pennsylvania καθώς και το παραθαλάσσιο σπίτι μου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη περνούν στη Susan μαζί με μια συγγνώμη. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω.
8) Τέλος, ο οίκος μόδας, το υπόλοιπο 50% των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, το τελευταίο μου διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που αγόρασα πρόσφατα, η υπόλοιπη περιουσία μου και το περιεχόμενο αυτού του κουτιού όπως είναι φυσικό θα περάσει και αυτή στα χέρια της μονάκριβής μου κόρης, Ariana Warner.

Ποιος;[Τελευταιο Βιβλιο:Η επιστροφή του παρελθόντος] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα