58

1K 44 9
                                    

Гледна точка на Зейн

Ужасно съм притеснен от това, което предстои. Ще направя голяма крачка в живота си и се надявам да не съжалявам. Господи, толкова съм нервен. Ръцете ми се потят, краката ми треперят, всякакви филми минават през главата ми и ще се побъркам. Алисън няма ли да дойде вече?

-Господи, ще умра от нерви. Толкова притеснен не съм бил през живота си.-казах и Нат ме погледна.
-Алисън ще бъде само твоя след това. Това искаш, нали?-попита Нат.
-Разбира се, че да.-отговорих.
-Тагава какъв е проблема? Щом се обичате и си готов на всичко за нея, аз не виждам проблем.-каза тя.
-Ами...ако не се съгласи? Ако каже "не". Ще изглеждам толкова унизително.-погледнах я.
-Зейн, спри да говориш глупости! Алисън те обича и ще каже "да". Повярвай ми!-усмихна ми се Нат и сложи ръка на рамото ми.-Тя идва, късмет! Направи го, Зейн!-изписка Нат развълнувано и се отдръпна.

Алисън се приближи до запаления огън и огледа наоколо. Аз се прокашлях леко и тя се обърна. Щом ме видя се усмихна.

-Съжалявам, че се държах така! Бях пълна глупачка. Ще ми простиш ли?-попита тя, а аз се засмях.
-Виж, Али... аз също съжалявам, че се държах като задник. Наистина ревнувах от факта, че Филипе постоянно се навърта около теб. От самия факт, че някой изобщо се навърта около теб. Не искам да те изгубя, защото зае огромна част от моя живот. Не си представям живота без теб и...-спрях за момент и бръкнах в джоба си. Паднах на едно коляно и извадих кутийката. Алисън сложи ръце на устата си и очите ѝ се насълзиха. Господи, дано не кажа нещо глупаво.-Алисън Купър, ще се омъжиш ли за мен?-попитах най-накрая. Алисън не знаеше какво се случва, нито пък аз. Моля те, кажи да, нека да каже да.
-Господи, Зейн, да! Да, да, даа...-изпищя Алисън и в този момент станах най-щастливият мъж на света. Аз се изправих и я прегърнах като я завъртях. Господи, случва се. Целунах я по устните и не сдържах усмивката си. Отделихме се един от друг и сложих пръстена на ръката ѝ. Тя заподскача от радост и отново се метна на врата ми.-Зейн... нямам думи! Аз... обичам те!-каза тя през сълзи.
-Аз също те обичам и искам да прекарам живота си с теб. Да си имаме деца и да бъдем едни откачени родители.-засмяхме се и я целунах нежно.
-Съжалявам за Филипе...-поставих показалеца си върху устните ѝ.
-Да не разваляме момента.-казах и тя се засмя.

-Оо, хораа, толкова се радвам!-извика Нат и ни прегърна.
-Благодаря, че ми помогна.-намигнах ѝ и тя се засмя.
-Е, сега... и двамата знаехме, че нямаше да се справиш сам.-каза тя и с Алисън се засмяха.
-Какво правите тук без мен, хора?-появи се Грейсън.
-Грейсъъънн, изпусна. Много изпусна.-изпищя Нат и го прегърна.
-Какво съм изпуснал?-попита объркано той. Алисън вдигна ръката си и показа пръстена. Грейсън го видя и се усмихна.-Неее! Зейн, направил си го! Господи, браво на теб!-Грейсън също заподскача от радост и ме прегърна, като ме потупа по гърба.-Честитоо, толкова се радвам! Хайде сега и едно бебе да си направите.-каза той и с Алисън се засмяхме.
-Едно по едно, брат. Има време!-казах и прегърнах Алисън. Тя подпря главата си на рамото ми и аз я целунах по челото.
-Хайде да ходим да празнуваме! Всички отиваме в клуба да се напием!-извика Грейсън и ние също извикахме. Качихме се по колите си и потеглихме към клуба.

След 30 минути паркирахме и слязохме от колите си. Влязохме в клуба и седнахме на едно сепаре. Грейсън поръча алкохол на бармана. Аз прегърнах Алисън през раменете и тя се сгуши в мен.

-Все още не мога да повярвам какво се случи!-каза тя и ме погледна. Очите ѝ сияеха от щастие. Това прекрасно същество най-накрая ще бъде само мое. Ще бъдем семейство, ще си имаме деца и ще бъдем щастливи. Това искам, нищо друго. Това ме прави истински щастлив.-Какво има? За какво си се умислил?-попита тя и ми се усмихна.
-За нас, за бъдещето ни, за децата ни...-отговорих и се засмях.
-Обичам те толкова много!-каза тя и ме целуна.
-Обичам те повече от всичко!
-Ей, влюбените, натискайте се у вас, а сега идвайте да пием.-каза Грейсън и ние се засмяхме. Изправихме се и Грейсън ни подаде по един шот. Ние си дадохме наздраве и ги изпихме. След това наля в чашите уиски и започнахме да ги изпразваме.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Весела Коледа, приятели!❤️
Надявам се да си прекарвате страхотно празниците и да се забавлявате! Дано главата да ви хареса!

Весели празници!🎅🏼❤️

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now