6

1.5K 51 5
                                    

Гледна точка на Зейн

През целият ден Алисън ме отбягваше, не искаше да говори с мен и това ме подлудяваше. Трябва да ѝ обясня защо така я оставих и че го направих за нейно добро. Не мога да повярвам, че е тръгнала с този глупак. Не го харесвам още от както се е появил. Още на рождения ден на Грейсън не мога да го трая.

Лекциите свършиха и всички излязохме на двора. Под всички разбирайте мен, Нат и Грейсън. Алисън веднага отиде при Зак. Той я чакаше пред университета и тя му се метна на врата и го целуна. Нарочно ли го прави? Отместих поглед от тях и Нат забеляза това.

-И аз не мога да го трая този.-обади се Нат и аз я погледнах.
-Ти пък защо?-попитах.
-Вож го какъв е смотан. Постоянно се подмазва на Алисън и се съгласява със всичко. Той не може да бъде с нея. Не може да я предпази ако някой заплаши Али.-каза Нат.
-Но тя явно го обича.-въздъхнах отчаяно.
-Спокойно, ще оправим това. Аз ще ти помогна да си я върнеш.-каза Нат и ме потупа по рамото.
-Наистина?
-Даа. Ти и Алисън сте един за друг.-каза Нат и аз кимнах.
-Къде искате да ходим?-попита Грейсън.
-Искате ли към 7 да се чакаме пред киното?-предложи Нат.
-Става.-съгласихме се и се разделихме. Всеки се качи в колата си и потегли.

Гледна точка на Алисън

Зак дойде да ме вземе от университета. Отидохме да хапнем и след това се прибрахме. Влязох да си взема душ и след това започнах да уча. Навсякъде около мен имаше записки. По едно време Нат ми звънна.

-Какво правиш, мацка?-попита Нат.
-Уча.-отговорих.
-Стига си учила и се оправяй, ще излизаме.-каза Нат.
-Без мен. Имам много да уча.-казах.
-Без такива. Хайде оправяй се ще ходим на кино. Ама ела без Зак, знаеш че не го харесвам много.-каза Нат.
-Зейн ще идва ли?-попитах.
-Нее, каза че има работа.-отговори Нат.
-Добре, тогава. До половин час ще бъда готова.-казах.
-Добре, ще се чакаме пред киното в мола. До после!-каза Нат и затвори. Събрах записките си и ги прибрах. Облякох си черни дънки, скъсани на коляното и тениска с надпис. Сложих си малко коректор, спирала и гланц. Напръсках се с парфюм и си облякох коженото яке. Взех си раничката и сложих нещата си вътре. Обух си обувките и излязох от апартамента. Влязох в асансьора и писах на Зак, че ще излизам с Нат. Той ми пожела приятно изкарване и каза, че ме обича. Аз също му написах, че го обичам и прибрах телефона си. Вратите на асансьора се отвориха и аз излязох. Насочих се към колата си и влязох вътре. Запалих и потеглих към мола.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now