25

1.2K 41 2
                                    

Заснехме клипа за песента и всички отидохме в къщата на Зейн. Как така Кевин е жив? И иска да се видим. Това е много странно. Какво ли ще иска? Защо просто не ни оставят намира всички? Влязохме в къщата на Зейн и се насочихме към всекидневната. Седнахме на дивана.

-Какво ще правим с Кевин? И нали беше мъртъв, как така сега е тук и иска да се видим?-попита Грейсън и всички погледнахме към Зейн.
-Наистина не знам. Когато бях в Ню Йорк,  Кевин се беше забъркал с някакви доста опасни мафиоти. Видях как го простреляха и след няколко дена научих, че е починал.-обясни Зейн.
-Какво ще иска от нас?-попитах.
-Не знам, но ще му разбия физиономията.-обади се Нат и сви юмруци. Телефонът ѝ извибрира и тя го взе.-Кевин ми писа. Каза, че има промяна в "плана". Иска да се видим утре в 18 часа на тайното място. Какво е това тайно място?-попита тя.
-Това е една изоставена сграда. Кевин много обича да провежда срещи там, защото няма хора.-отговори Зейн и Грейсън кимна.
-О, да. Как мразя това място.-каза Грейсън.
-Ще отидем ли?-попитах и погледнах към Зейн. Той ме прегърна и постави целувка на челото ми.
-Ще отидем. Не искам да се притесняваш, ще се справим заедно. Този път наистина.-увери ме той и аз кимнах.
-Ние ще тръгваме, защото стана късно. Ще се видим утре.-каза Грейсън и с Нат станаха от дивана. Ние също се изправихме и отидохме да ги изпратим. След това изчистих грима си и си взех душ. Облякох една тениска на Зейн и отидох до кухнята, за да пия вода. Зейн също влезе да се изкъпе и след това си легнахме.

На другия ден

Събудих се към 8 часа. Не можах да спя много добре тази вечер от мисли за Кевин. Какво ще иска пак? Каквото и да е, този път няма да позволя да ни раздели със Зейн. Ако трябва лично аз ще го убия. Зейн също не можа да спи. Цяла вечер се въртеше в леглото. Станах и отидох в банята, за да си измия зъбите. Измих си зъбите и след това отидох в кухнята. Кучето също дойде с мен. Наистина трябва да му измисля име. Какво ли ще му подхожда? Ох толкова е пухкаво и мъничко. Ще го кръстя Рики. Да, Рики ще му подхожда. Сложих на Рики да яде в купичката му и след това си направих кафе. Зейн влезе в кухнята и дойде при мен. Той ме целуна и ме поздрави за добро утро.

-Как спа?-попита той, докато си сипваше кафе.
-Не много добре, ти?
-Аз също. Какво ще правим днес?
-Трябва да си събера багажа и след това може да извикаме Нат и Грейсън и да отидем при Джони.-предложих и Зейн кимна.
-Знаеш ли какво мисли да прави Грейсън на откриването на клуба?-попита Зейн.
-Да, толкова е мило.-отговорих и се усмихнах.
-Не мислиш ли, че е рано за това?
-Не. Ако той усеща, че е готов за това, защо да е рано?-попитах.
-Не знам.-повдигна рамене Зейн. Ние седнахме на масата. Изпихме кафетата си и отидохме да се оправим. Облякох си сива плетена блуза, черни дънки с висока талия и си обух черните боти. Вързах косата си на висока опашка и си сложих спирала и гланц за устни. Прибрах телефона в чантичката и отидох в хола при Зейн. Той беше готов много преди мен.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now