53

1K 43 5
                                    

Събудих се към 12 часа. Зейн спеше до мен и скоро нямаше намерение да става. Снощи доста се понапиха с Грейсън. Отново ще мрънкат, че ги болят главите. Станах от леглото и отидох в банята. Взех си душ и си измих зъбите. Облякох си тениска на Зейн и къси гащи. Вързах косата си на рошав кок и отидох в кухнята. Нат стоеше на масата и гледаше нещо на лаптопа си.

-Добро утро!-поздравих я и се прозрях.
-Искаш да кажеш добър ден!-поправи ме тя и се засмя.
-Същото. Как е бъдещият баща?-попитах и си направих кафе.
-Спи като пън. Веднага щом главата му докосна възглавницата заспа. Това беше най-странната първа брачна нощ.-каза Нат и аз се засмях. Седнах до нея и надникнах да видя какво гледа.
-Какво гледаш?-попитах и отпих от кафето си.
-Бебешки колички.-отговори усмихнато.-Знам, че е рано, но наистина много се вълнувам.
-Толкова се радвам за теб и Грейсън. Вие сте просто невероятни и наистина сте един за друг. Просто сте перфектни заедно.-казах и Нат се усмихна още по-широко.
-Благдаря тии.-прегърна ме тя.- Вие със Зейн също сте идеални един за друг. Преминахте през толкова много и любовта ви все още е силна. Личи си колко се обичате.-каза Нат.
-Да...-промърморих.
-Всичко наред ли е?-попита тя объркано.
-Да, да, просто... напоследък доста мисля за бъдещето ми със Зейн. И... не мога да си се представя с булченска рокля пред олтара да кажа "да".-обясних.
-Защо?-попита Нат.
-Не знам, просто... все си мисля, че той няма да ми предложи и в един момент това всичко ще приключи. Някой ще развали нашата приказка и всичко ще отиде по дяволите.-отговорих и започнах да си играя с чашата.
-Недей да мислиш такива неща! Зейн те обича и няма да позволи да те загуби отново. Повярвай ми той ще ти предложи. Може да не е скоро, но ще ти предложи. За него няма друга жена, която ще го търпи и обича до живот, колкото теб. Не искам да мислиш такива неща, чу ли?-скара ми се Нат и аз кимнах. В този момент Зейн влезе в кухнята и изглеждаше като жив труп.

-Хей, Зейн! Изглеждаш прекрасно.-каза съркастично Нат, а той я погледна кръвнишки.
-Ха-ха, много смешно! Знаеш ли как ме цепи главата?-попита той и седна срещу нас.
-Ами никой не ви е карал да изпивате 5 бутилки с алкохол.-смъмри го Нат, а той извъртя очи.
-Али, имаш ли нещо за глава? Имам чувството, че ще умра.-попита Зейн и потърка главата си.
-Ей сега ще ти донеса.-изправих се от мястото си и отидох до стаята, за да взема хапче. Взех чантата си и започнах да ровя. Имаше всичко друго, но не и хапче. А, ето го! Взех го и бързо слязох долу. Грейсън също се беше присъединил. Взех една чаша и напълних вода. Подадох на Зейн хапчето и водата и той ги изпи. Аз отново седнах до Нат.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now