2

1.8K 54 6
                                    

Събудих се към 10. Взех телефона си и писах на Зак. Питах го кога иска да излезем и оставих телефона. Станах от леглото и отидох в банята. Погледнах се в огледалото и видях, че очите ми бяха зачервени. Съблякох дрехите си и влязох под душа. Изкъпах се и си измих зъбите. Върнах се в стаята си и погледнах телефона си. Зак беше отговорил на съобщението ми.

"Оправи се и в 13:00 ще те взема. Ще отидем на едно много специално място.😉💖"-прочетох съобщението и оставих телефона. Какво пък е това специално място? Приготвих дрехите си и започнах да се обличам. Облякох си бял суитшърт и сини накъсани дънки. Обух белите си маратонки и взех една малка черна чантичка, в която сложих телефона, парите и ключовете си. Вързах косата си на висока опашка и застанах пред огледалото. Сложих си спирала, малко очна линия и гланц. Напръсках се с парфюм и излязох от стаята си. Отидох в хола и видях Нат да стои на дивана. Седнах до нея и тя ми се усмихна.

-Добро утро! Къде ще ходиш?-попита Нат.
-Добро утро и на теб! Ще излизам със Зак. Каза че ще ходим на някакво специално място.-обясних ѝ и тя повдигна вежди.
-Някакво "специално" място, а?-попита Нат като сложи кавички.-Виж не се обиждай, но този Зак ми е много фалшив. Постоянно ти се подмазва и ти прави комплименти. Не че не ги заслужаваш, просто прекалява.-каза Нат.
-Не мисля така. Просто му пука за мен.-казах.
-Просто ме дразни. Нещо не ме кефи.-повдигна рамене Нат и аз се засмях.
-Ти какво ще правиш днес?-попитах я.
-Ще ходя при Грейсън. Иска да му помогна нещо с казиното.-отговори Нат и аз кимнах. Погледнах телефона и видях, че е станало 12:30. Кога мина времето? С Нат си поговорихме още малко и Зак дойде. Аз се сбогувах с Нат и си взех чантичката и излязох. Качихме се в асансьора и Зак не спираше да ми се усмихва.

-Къде отиваме?-попитах го.
-Ще видиш.-отговори развълнувано и аз само го погледнах объркано. Вратите на асансьора се отвориха и ние излязохме от него. Отидохме до колата на Зак и се качихме. Зак запали и потегли нанякъде. Аз се загледах през прозореца и си мислех някакви неща.

След малко Зак спря колата пред някакъв ресторант. Не съм идвала тук преди. Ние слязохме от колата и се насочихме към входа на ресторанта. Влязохме вътре и седнахме на една от масите. Обстановката беше много приятна и уютна. Сетих се, когато Зейн ми предложи да станем гаджета. Беше в подобен ресторант, но малко по-голям от този. Алисън, спри да мислиш за Зейн! Скарах се на себе си и изгоних тези мисли от главата си. Отворих менюто пред себе си и започнах да разглеждам ястията. Реших да си поръчам паста. След малко сервитьорът дойде и ние му поръчахме. Със Зак разговаряхме на различни теми. Донесоха храната ни и ние започнахме да се храним. Беше наистина много вкусно.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now