52

1K 46 7
                                    

Почерпихме се с гостите. Нат и Грейсън съобщиха добрата новина и всички се зарадваха. Забавлявахме се и Нат и Грейсън минаха да събират подаръците. Грейсън подскачаше като малко дете от маса на маса и не спираше да говори, че ще става баща. Личеше си, че наистина се радва. Надявам се и Зейн да се радва така, когато и аз забременея. Някой ден...Дали и той мисли за бъдещето ни, както аз? Представям си живота си с него и се надявам, че вече никой няма да ни разделя.

Гостите си тръгнаха към 12 часа и ние започнахме да се приготвяме за дискотека. Облякох си по-удобна рокля и си обух по-удобни обувки. Освежих грима си и отидох да проверя Нат. Почуках на вратата на нейната стая и изчаках да чуя "влез". Влязох в стаята и видях Нат да стои пред леглото и да се взира в две рокли.

-Какво правиш?-попитах.
-Чудя се коя рокля да облеча.-отговори Нат.-Коя ти харесва повече- бялата или черната?
-Черната. Изглежда по-удобна.
-Така е, а и бялата ще се изцапа. Като се знам...-каза Нат и се засмях. Оставих я да се оправи на спокойствие и излязох от стаята. Отидох във всекидневната и видях Зейн да седи на дивана. Седнах до него и той ме целуна по бузата.

-Готова ли си за купон?-попита той.
-И още как. Ами ти?-повдигнах вежди.
-Много ясно. Нямам търпение да се натряскам яката.-засмя се той.
-Мда, после аз да се оправям с теб.-извъртях очи.
-Е, нали за това си ми гадже. Да ме пазиш от глупостите ми.-каза той и аз го погледнах.
-Така ли? А ти защо си ми гадже? Да ме изнервяш с глупостите си ли?-попитах леко ядосано.
-Ми как иначе?-засмя се той и аз извърнах главата си на другата страна, като се отдръпнах леко от него.-Сега да не се разсърди?-попита той, но аз не отговорих.-Много добре знаеш, че значиш много за мен и не си ми гадже само заради това.-обърна главата ми към него, за да го погледна в очите.-Обичам те, не го забравяй!-каза и сля устните ни.
-Имаш късмета, че те обичам прекалено много, за да съм ти ядосана.-казах, след като се отделихме.
-Знам.
-Готови ли сте да се разцепим яко тази вечер?-извика Грейсън и влезе в стаята.
-Ето го другият, който ще се напие яко.-извъртях очи и станах от дивана.

Излязохме от къщата и си извикахме такси. Качихме се в него и казахме на шофьора адреса за дискотеката. След половин час, той ни спря пред дискотеката и ние му платихме. Слязохме от таксито и се насочихме към входа на дискотеката. Показахме личните си карти на охраната и влязохме вътре. Настанихме се на едно сепаре и Грейсън поръча две бутилки уиски, водка и шампанско. Също така и осем шота. Добре започваме...

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now