50

1K 42 3
                                    

През последните няколко месеца може да се каже, че се случиха доста интересни неща. За Коледа и нова година бяхме в Лондон при родителите на Зейн. Запознах се със сестрите му и доста си допаднахме. Прекарахме си страхотно. След това дойде ред и на сватбата на мама и Стивън. Бяха уникални. Казаха си "да" и всички бяха много щастливи. Имахме малко проблеми с Кевин и се наложи да разкажа на мама за него подробно. Тя каза да му скроим план и точно това направихме. Извикахме го, за да "поговорим" и се обадихме на полицията. Полицаите се бяха скрили, а ние накарахме Кевин да си изпее всичко. Накрая го арестуваха и се отървахме от него за сега.

На рожденния ми ден всички решихме да отидем до Маями и да прекараме една луда нощ. Отидохме на дискотека и Зейн и Грейсън се напиха. С Нат им се смяхме през повечето време, защото вършеха простотии. И най-забавното беше като се прибирахме от дискотеката. Момчетата искаха да се прибираме пеш, за да се поразходим малко. Държаха се за ръце, не питайте защо и аз не знам, но накрая и двамата се озоваха на земята. С Нат едвам им помогнахме да се изправят и си извикахме такси. Песента на Зейн и Ариана излезе. Всички доста я харесаха и дори спечелиха награда.Общо взето това се случи последните месеци.

Сватбата на Нат и Грейсън беше след по-малко от два месеца. Днес е 25 юни и имах малко работа с Джони. След това с Нат щяхме да ходим да избираме рокля. Да, точно така още не си е избрала рокля. Зейн и Грейсън имат някаква работа и аз не разбрах каква точно. Зейн не можа да ми обясни добре и бързо смени темата. Държеше се доста странно. Беше леко изнервен и бързо излезе от вкъщи. Както и да е, аз започнах да се оправям. Облякох си черни къси панталонки и бял потник. Обух си черните маратонки и започнах да си оправям косата. Накъдрих я леко и я оставих да се спуска свободно. Сложих си спирала, очна линия и гланц. Напръсках се с парфюм и прибрах портмонето си, телефона и ключовете за колата в една малка, черна раничка. Реших да взема Рики със себе си и му сложих каишката. Излязохме от къщата и се насочихме към колата. Поставих Рики на седлката до мен и запалих колата. Сложих си слънчевите очила и потеглих към Джони.

След половин час бях пред бутика на Джони. Паркирах колата и взех Рики. Слязохме от колата и влязохме вътре. Джони дойде при мен и ме прегърна.

-Здравей, сладкишчее! Как си?-попита той.
-Доста добре, ти?
-Супер съм! Хей, Рики! Как си, сладур? Охх, как може да си толкова сладко?-започна да се радва Джони на Рики и аз се засмях.

Гледна точка на Нат

Стоях на дивана в хола и гледах някакво предаване по телевизора. Лео беше легнал до мен и го галех. Нямаше какво да правя докато чаках Али да свърши работата си с Джони, за това мързелувах. Грейсън готвеше нещо в кухнята. Изведнъж връхлетя в стаята и скочи на дивана до мен. Погледна ме с широко отворени очи и усмивка.

-Какво?-попитах объркано.
-Нищо. Чудех се просто... дали ще искаш да отидем някъде през уикенда?-попита той усмихнат. Погледнах го съмнително.
-Къде?
-На къмпинг. В гората. Сред дивата природа.-отговори като дете и аз се изсмях.
-А, не. Абсурд! Да отида в гората и да спя на земята при буболечките? Пф, няма начин.-казах.
-Хайде де, ще бъде забавно. Ще бъдем сред дивата природа и ще правим диви неща.-повдигна игриво вежди той.
-Искаш да отидем в гората при мечките и там другите диви животни, които могат да ни изядат и да правим "диви неща"?-попитах.
-Да, защо не?
-Защо не извикаш Зейн?-попитах.
-Защото с него не мога да правя някои неща.-отговори той.
-И защо да не може? И без това вече сте се целували, не ви пречи да правите и друго.-засмях се и Грейсън ме погледна ужасено. Започнах да се смея още повече на физиономията му.
-Господи, Нати, неее! Т-това е... иуу.-изпищя той.
-Ох, добре че те обичам, иначе щеше да си ходиш сам.-казах.
-Значи ще отидем?-попита развълнувано и аз кимнах. Той се зарадва и скочи отгоре ми и ме целуна.-Ще бъде забавно, обещавам.
-Не се и съмнявам.-засмях се.
-Аз имам малко работа със Зейн. Ще се прибера след два часа.-каза той и стана от дивана.
-Каква работа имате?-попитах.
-Амии... мъжка работа. Няма да разбереш.-отговори бързо Грейсън и аз повдигнах едната си вежда. Той се наведе и ме целуна по челото.-Обичам те, до после!-каза и си взе якето. Излезе от апартамента, а аз не разбрах каква е тази мъжка работа.

Алисън ми писа, че е приключила с Джони и след половин час ще дойде да ме вземе. Аз отидох в спалнята и започнах да се оправям. Облякох се и оправих косата си. Сложих си спирала и гланц за устни и бях готова. Али ми звънна, за да ми каже, че е долу и аз излязох от апартамента.

Without you I am nothing [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now