🖤 F İ N A L 🖤

16.5K 789 438
                                    

26.05.2016' da Perşembe günü tanıştırmıştım sizi Burcu ve Mert ile.

20.06.2017' de Çocuğumun Annesi Olur musun? final oldu.

30.06.2017' de Cuma günü Aşk Affeder mi? 'yi ikinci bölümden itibaren yayımlamaya başladım.

Ve 12 Aralık 2019 Perşembe , Burcu ve Mert 'e veda ediyoruz.

Herkese teşekkür ediyorum.

Sizleri seviyorum.

Beni sevin ve beni unutmayın. ❤️

Ve bu satıra tarih ve saat bırakın.

12 Aralık 2019 Perşembe 23.35

"Kızım, bu sabah nasılsın?" diye sordu Ahsen. Dudaklarını kızının başına dayadı ve kokusunu içine çekti.

Burcu ona dolu gözlerle baktı. Taburcu olalı iki koca gün geçmişti. Sabah erken saatlerde babası gelmiş, Burcu onun geldiğini anladığında gözlerini sıkıca yummuş ve açmamıştı. Babası onun yanaklarını, alnını öptükten sonra sessiz sedasız odadan çıkıp gitmişti.

Kızgın ve dargındı ona, biliyordu Burcu. Doğrusu hak da veriyordu. Normalde olsa Hakan Demir kızı bu haldeyken bir an olsun yanından, baş ucundan ayrılmaz, kızının yanı başında nöbet tutardı. Ama şimdi öyle değildi.

"Babam çok kızgın değil mi anne?" dediğinde Ahsen bakışlarını kaçırdı.

"Babanı bilmez misin bir tanem? O sinirlenince böyle parlar, sonra pişman olup  söner." dedi Ahsen. Verdiği küçük tepkiye o an kendisi bile şaşırdı çünkü sanki çok küçük bir hatadan bahseder gibi konuşmuştu kızıyla.

"Haksız sayılmaz, farkındayım . Sen de bana kızgınsın biliyorum, sadece sen bana kıyamadığın için bana küs değilsin anne." dediğinde gözünden bir damla yaş kayıp düştü.

Ahsen ona üzgün gözlerle baktı. Evet, kızmıştı. Zaten böyle koca yalana kim kızmaz, tepki göstermezdi ki? En baştan gerçekleri anlatsalar her şey daha kolay olabilirdi. Onlar anlayışsız insanlar değillerdi ama her ikisi de doğruları söylemeyi değil yalan söyleyip sonrasında da susmayı tercih etmişlerdi.

Lakin Ahsen Demir kocasının aksine ne Burcu 'ya ne de Mert' e kıyamıyordu.

Annesi odadan çıktıktan sonra Burcu 'nun telefonu yeniden titremeye başladı. Arayan Mert Karan' dı. Dünden beri birkaç defa daha aramıştı Mert ama Burcu onu ve Mira 'yı deli gibi merak etmesine karşın, berbat çıkan sesiyle onu korkutmak istemediği için telefonu açmaya bir türlü eli gitmemişti.

Fakat artık sevdiği adamı daha fazla korkutmak istemiyordu. Bu yüzden telefonunu aldı ve yeşil alanı kaydırdı.

"Güzelim, çok özledim seni. Çok merak ettim." dedi Mert Karan yorgun bir sesle.

Kardeşinin ağır ve sıkıntılı durumu yetmezmiş gibi bir de sevdiği kadından uzak ve ayrıydı. Sağlık durumunun iyi olduğunu biliyordu fakat onu görmek, sadece sağlığının değil, tamamen iyi olduğunu hissetmek istiyordu.

Bir zamanlar söylenen yalanlar, saklanan geçmiş ve gerçekler onları birbirinden ayrı ve uzak düşürürken, şimdi ise ortaya saçılmış gerçekler yine onları birbirinden uzaklara savuruyordu.

Galiba bu onların kaderiydi.

"Biraz daha zaman Mert. İnanıyorum, her şey iyi olacak." dedi Burcu ağlamaklı bir sesle. Dudaklarını telefona bastırmak, Mert 'in yankı yapan sesini öpmek istedi.

Aşk Affeder mi? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin