Bölüm 40

8.1K 734 118
                                    

8 Ağustos Burcu Demir 'in ve benim doğum günümdü.

Sevgili Elif Tuncer ( elifdeyinsadece ), Özlem Ayvaz ( zlemAyvaz5 ), Ayşe Süeda ( aysesueda123 ) ve Hatice Neslihan Bayram ( siyahbaykuss ) ayrı ayrı doğum günümü kutlayan videolar çekmişler ve birleştirip 8 Ağustos saat 00.00 'da arkadaşım aracılığıyla bana yolladılar.

Bunun için gerçekten çok sevindim ve çok şaşırdım. İkinci şaşkınlığı ise asıl yine 8 Ağustos sabah 09.00' da kargo ile gelen hediye ile yaşadım.

Bunun için burada bir kez daha dördünüze de çok teşekkür ediyorum, ince düşünceniz ve emeğiniz için

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bunun için burada bir kez daha dördünüze de çok teşekkür ediyorum, ince düşünceniz ve emeğiniz için. İyi ki kesişmiş yollarımız, çok sağ olun. :)

Ve bunu bana hiç belli etmeden planlayan canım dokuz yıllık dostum Şilan ( silann_n ) sana da teşekkür ederim. Okurlarım adına gönderdiğin hediye beni çok mutlu etti. Şansızlıklarla örülü hayatımda 'şansım' olarak nitelendirdiğim nadir kişilerden birisin.

Doğum günümü mesajla kutlayan, bayramda unutmayıp "İyi bayramlar." dileyen herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Doğum günüme katılan, kutlayan benim çok arkadaşım oldu. Çok hediye aldım. Ama burada okurlarım unutmayıp yapınca bunu bir mesajla bile, benim için çok özel oluyor ve seviniyorum.

Ben söylemeden beni unutmayan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu tarz özel günleri önemsiyorum.

Bu yıl üniversiteye başlayacak olanlar , hangi okul ve hangi bölümü kazandıklarını belirtebilirler mi acaba ya da üniversite öğrencisi olanlar bölüm ve okullarınız nereler? Sizi merak ediyorum.

YEİS 'e de bekliyorum, mutlaka gelin. :)

Hedeflediğimden kısa bir bölüm oldu ama doğum günüm, randevular, bayram girince araya inanın hiç vakit bulamadım.

Umarım beğenirsiniz...

"Kızımın canına daha doğmamışken kast etmişlerdi Hakan. Yavrum annesine sımsıkı tutunmuştu o kadar şeye rağmen, bak onca yıl sonra yine aynı şeyleri yaşıyoruz." dedi Ahsen Demir. Zehra, eline soğuk kolonya döküp, Ahsen 'e koklatmaya çalışırken aslında kendisi de pek iyi değildi. Burcu üzerinde çok emeği vardı, onu kendi kızı gibi seviyordu. Göz yaşları sessiz sedasız akarken, eline soğuk su dolu bardağı aldı.

" Ahsen, ne olur bırakma kendini. Bak Mert Bey ve Aras bulmaya gittiler. Polisler de biraz sonra burada olurlar. Akşam olmadan bulunacak Burcu 'muz."dedi Zehra, suyu Ahsen' e içirmeye çalışırken. Ancak Ahsen Demir ağzına dayatılan sudan bir yudum dahi almadı. Çok ama çok ağlıyor, göz yaşları tüm yüzünü sırılsıklam ediyordu.  Yıllar önce Burcu 'ya hamileyken Ahsen, Mahir tarafından alıkonulduğunda bile, Zehra onu böylesine  bitik görmemişti.

Aşk Affeder mi? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin