Bölüm 13 | Part 2 |

13K 991 66
                                    

Mert önünde hareketsiz yatan kadının yanına oturdu ve özenle, çamura bulaşmış ayakkabıları ayağından çıkarttı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Mert önünde hareketsiz yatan kadının yanına oturdu ve özenle, çamura bulaşmış ayakkabıları ayağından çıkarttı. Onları kenara bırakırken halsiz ve yorgun görünen kadının yüzünü inceledi. Burcu 'yu tanıdığı ilk günden beri ilk defa onu böyle görüyordu. Bir piç yüzünden kendini bu hale getirmesi Mert'i fazlasıyla sinirlendirse de buna karşılık elinden bir şey gelememesi ise sinirini belki de on katına çıkartıyordu.

Genç adam banyoya gitti ve küçük bir kova ılık suyla, temiz bir bornoz getirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç adam banyoya gitti ve küçük bir kova ılık suyla, temiz bir bornoz getirdi. Elbisesi zaten varla yok arasında olduğundan, etek uçları dışında çok da kirli değildi kıyafeti. Belki şu an da onu yıkaması gerekiyordu fakat suyla temasın hastalığa nasıl bir etkisi olduğunu bilmiyordu ve de Mert onun izni olmadan böyle bir şey  yapmak istemiyordu.

Burcu ile zıtlaşmaktan, belki de aynı evin içinde kovalamaca oynamaktan çok sıkılmıştı bir de.

Genç adam temiz beyaz bir bez buldu ve suya batırıp sıktı. Burcu'nun kirli bacaklarını temizlemeye başladı. Parmakları tenine değer değmez sanki içinde kocaman bir duygu fırtınası yaşandı. Belki Burcu buna da kızacaktı fakat kendisinin ona karşı asla kötü bir niyetinin olamayacağını bildiğinden çok da tepki göstermez herhalde diye geçirdi içinden. Onun yardıma ihtiyacı vardı ve kendisi de ona yardım ediyordu. Şu an ki ilişkileri tam da bundan ibaretti.

Bacaklarını temizledikten sonra suyu ve bezi değiştirip yüzüne geçti. Bezi yüzüne değdirmesiyle birlikte bir inleme dudaklarından döküldü. Artık gözleri tamamen kapalıydı. Belki de bilincini tamamen kaybetmişti. Çıkarttığı acı dolu seslerden ve yüzünde ki ifadeden Mert onun ne kadar berbat bir durumda olduğunu anlayabiliyordu. Ve bu berbat görüntü aynı zamanda kendisini de mahvediyordu. Üstelik alnı çok sıcaktı, ateşi yükselmişti. Genç adam kirli ellerini de temizledi ve elbisesinin fermuarını indirdi. Altında iç çamaşırları olduğundan bunu yaparken herhangi bir çekincesi oluşmamıştı. Kirli elbiseyi bir kenara fırlattı ve bornozu üzerine geçirip sıkıca sardı. Hemen ardından onu yavaşça yatağa bıraktı. Burcu'yu acı çekerken gördükçe sanki kendi on misli bir acının pençesinde kıvranıyordu. O, kendini çoktan geleceğinden silmiş olsa da, Mert onun canının yanmasına dayanamıyordu.

Aşk Affeder mi? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin