Bölüm 30 | Part 2 |

11.3K 835 247
                                    

İlk vote veren okur > eda1360

İlk yorum yapan okur > silandoga

Bölümü eda1360 ve silandoga ithaf ediyorum. :)

İçime sinmeyen bir bölüm oldu fakat dayanamayıp yayımlıyorum. :)

Burcu sade kahvesinden bir yudum içtiğinde , Mira da onunla beraber ballı sütünden bir yudum aldı. Günü kahvesiz tamamlamak istememişti genç kadın.

"Ben de senin gibi kahve içebilir miyim anne?" diye sorduğunda Mira, Burcu tebessüm etti. Sütü bile tatsız bulduğu için bal eklemeden içemeyen bu küçük kız çocuğunun, kahvenin tadı ya da kokusundan pek hoşlanmadığından emindi genç kadın. Mira yalnızca ona özeniyordu.

" Ballı sütün daha güzel görünüyor bence Mira." dedi Burcu, burnunu Mira 'nın burnuna sürttü ve hemen ardından yatağa uzanıp onu da kollarının arasına aldı . "Uyu bakalım Mira' cım." dediğinde, küçük kız ona sokuldu.

Dünyanın en güzel şeyi annesine sarılmaktı.

Mira gözlerini kapattığında, genç kadın ise düşüncelerinin arasında kayboldu. Gün boyu yaşananları düşündü. Aklına hastanede yaşadıkları  geldi. Yanakları hafifçe kızardı. Dudakları sızladı. Dilinde Mert 'in eşsiz tadını hatırladığında yutkunmak zorunda hissetti .

Dakikalarca öpüşmüşlerdi. Evet tam olarak bu gün bunu yapmışlardı.

Genç kadın gülümsedi. Sonra küçük kızı rahatsız etmemek için dudaklarını birbirine bastırdı. Doktorun dakikalar sonrasında onları nasıl bastığını hatırladı. Bunun için bir kez daha utandı.

Eve döndüklerinde anne ve babasını, onlara hastaneye giderken haber vermedikleri için delirmiş bir halde bulmuştu genç kadın. Ama neyse ki uzun konuşmalar sonucunda onları yatıştırmayı başarmıştı. Üstelik Kerem kimseye bir şey anlatmamıştı. Ne zamana kadar susardı, bunu bilmiyordu Burcu. Ancak eğer konuşursa ve Mira 'nın huzurunu zedelerse Burcu' yu  tamamen kaybedeceğini biliyordu Kerem, genç kadın bunun farkındaydı.

Burcu sesli bir biçimde nefesini bıraktı.

Neyse ki gün sona ermişti.

Genç kadın gözlerini kapattığında telefonundan bir mesaj bildirim sesi duydu. Uzanıp telefonu aldığında Mert 'in  mesaj atmış olduğunu gördü. Gözleri kocaman açıldı. Ekranı yeniledi ve gördüğünün gerçek olduğunu anladı. Gerçekten de Mert Karan' dan gelen bir mesaj vardı.

' Odama gelebilir misin? ' yazan mesaja genç kadın hemen cevap verdi.

' Neden? '

"Omzum gerçekten çok kötü. Gelmen gerek." Burcu mesajı okuduğunda, Mira 'yı uyandırmamaya özen göstererek çıktı yataktan. Doktor dikkatli olmaları konusunda onları uyarmıştı. Kesin yine bunu umursamayarak kendine zarar verecek bir şey yapmıştı . Burcu buna şaşırmış mıydı? Elbette ki hayır. Huylu huyundan kesinlikle vazgeçmiyordu.

Lanet olsun!

Odadan çıktığında onu kapkaranlık bir koridor karşıladı. Kimseyi uyandırmak istemiyordu, bu yüzden hiçbir ışığı açmadı. Genç kadın sessiz ve hızlı adımlarla merdivenleri tırmandı. İki kat çıktı ve Mert 'in odasına geldi. Kapıyı çalarak vakit kaybetmek istemiyordu. Bu yüzden direkt odadan içeriye girdi.

Ve oda bomboştu.

"Mert." diye seslendi. Fakat ses seda yoktu. Odaya göz gezdirdiğinde, balkon kapısının açık olduğunu gördü. Hızlı adımlarla balkona yöneldi. Ve eşsiz bir manzara bir anda önüne serildi.

Aşk Affeder mi? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin