ALINTI

10.8K 416 21
                                    

" Teşekkür ederim, bunları giyerim. " dedi Burcu. Sanki göz pınarlarında şu an yüzlerce kilo göz yaşı vardı ve sanki bir kez bıraksa bir daha hiç durduramayacak gibi hissediyordu. Kendisi ne kadar mantığını ayakta tutabilmek için savaş verirse versin, Mert ona bu kadar soğuk ve hissiz olmasın istiyordu. Belki de bunun adı bencillikti.

"Ben çıkayım, giyindiğinde seslenmen yeterli." dediğinde genç kadın kafasını salladı. Mert'in çıkmasıyla dudaklarını büzüştürdü, şu an burnunun kıpkırmızı olduğuna adı kadar emindi. Mert'in takımını üzerine geçirdiğinde ona dair bir iz aradı ama yoktu. Kıyafet yeni kokuyordu, Mert kokmuyordu.

Etrafına baktığında "Hazırım." dedi, sesi istediği kadar yüksek çıkmamıştı. Sanki boğazına sağlam bir düğüm atılmıştı. Canı yanıyordu.

Az sonra Mert yanına geldiğinde koluna girmek için eğildi. Burcu, yalnız kalkıp kalkamayacağı konusunda emin olamasa da her nedense Mert'in desteğinin olmasını da istiyordu. Bu yüzden ona engel olmadı, koluna tutunup yavaşça ayağa kalktı. Kokusu burnuna nüfus ettiğinde sanki yüz yıllardır aradığı ilacına kavuştu. Onun kokusu sanki tüm dertlerinin devası, çözümüydü. Mert ise soğukluğundan ödün vermeden Burcu'ya yardım ediyordu.

Genç adam, Burcu 'yu çıkarttı ve arabasına bindirdi. Takım ona büyük geliyordu ama Burcu o uzun paçası ve kolları olan ve de kendisinde çuval gibi görünen kıyafeti çok sevmişti. İçinde öyle bir istek vardı ki, sanki o Mert' e dair her şeyi çok seviyordu. Araba hareket etmeye başladığında Burcu bir an için aynaya baktı. Mert'in biçimli yüzü aynaya yansıyordu, muhteşem bir yüzü vardı onun. Bu içinde bir yutkunma isteği oluştururken, Mert'in de aynaya bakmasıyla ikisi göz göze geldi. Burcu hemen gözlerinizi çekerken sararmış bedeninin altında taşıdığı ruhunun da sapsarın, hastalıklı bir ruh  olduğunun farkındaydı.

Medya > Zakkum - Ben Ne Yangınlar Gördüm > Bu ara taktım bu şarkıya. Bence ikilimiz için de güzel bir şarkı.

Ve bir soru, Mert ile Sıla gerçekten bir şeyler yaşadı mı?

Yeni bölüm bitmek üzere fakat bittiğinde hemen yayınlamayı düşünmüyorum. Önceki bölümün vote ve yorum sayısı neredeyse varla yok arasında çünkü. Üzgünüm.

İyi geceler. (:

Aşk Affeder mi? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin