Hoofsstuk 19

182 11 3
                                    

Het licht was uitgegaan. "Help!" Roep ik. Ik zoek mijn mobiel in mijn jas maar kan hem niet vinden. Waarschijnlijk heb ik die aan Harry gegeven. Voorzichtig loop ik achteruit, maar dan loop ik tegen iemand aan. "Help!" Roep ik nog een keer. "Boe!" Het licht gaat weer aan en de jongens staan voor me neus. "Jongens ik werd bang van jullie!" "Was precies de bedoeling" zegt Niall. Ik kijk hem nepboos aan en we lopen naar de woonkamer. "Wie heeft er honger?" Roept Harry waarschijnlijk vanuit de keuken. "Ikk!" Roept Niall terug en hij rent over de banken naar de kamer, wat dus blijkbaar de keuken is. Ik lach:"het zou eens niet zo zijn." Ik loop achter hem aan, om de banken heen, richting de keuken. Niall heeft al de zakken chips gevonden en is rustig aan het eten. Harry schenkt een cola voor zichzelf in. "Ook wat?" Vraagt hij. "Nee dankje, heb je ook iets van thee?" "Ja tuurlijk." Hij haalt wat kokend water uit de kraan, die speciaal is voor het kokende water. "Dankje." Zeg ik. Ik zoek een zakje uit de doos met zeker meer dan 15 smaken. Ik neem groene thee, want ik had ergens gelezen dat dat goed is als je wilt afvallen. "Wil je ook wat eten?" Ik schud nee en dank hem. "Een spelletje?" Vraagt Louis die opeens achter me staat. "Jaa!" Roep ik. "Wat hebben jullie?" "Een kinect met wat spelletjes, de Wii en veeel meer." "Hebben jullie Just Dance voor de kinect?" "Jaa tuurlijk! We zitten er zelf in!" Roept Niall met zijn chipszak in zijn hand. "Wie durft er tegen mij?" Vraag ik. Louis, Harry, Niall en ik dansen op what makes you beautiful van natuurlijk One Direction. De jongens zingen keihard mee, maar ondanks het hun eigen dansje is heb ik toch gewonnen. "Ik heb gewonnen dus nu mogen jullie me naar boven tillen." Niall loopt naar me toe, maar Harry zegt "nee, ze is mijn zusje. Dus ik breng haar naar boven." Ik spring op zijn rug en haar sprint met mij naar boven. "Welterusten" "slaap lekker". Hij geeft mij mijn iPhone. "Die had ik nog."
Het was echt een rare dag vandaag denk ik als ik op bed lig. Ik ben nu gewoon in het huis van de jongens waar ik al een paar jaar fan van ben. Ik ben in het huis van mijn broer waarvan ik nooit heb geweten dat het mijn broer was. Ik ben vandaag weer bedreigd door Justin. Ik had vandaag ruzie met Fleur, maar het is al goed. En ik heb vandaag, zelfs de afgelopen dagen geen contact gehad met Lucas. Opeens kom ik erachter dat ik hem best wel mis. Hiervoor had ik geen tijd om te missen, daarom is het nu extra erg. Ik kijk op de klok. Het al één uur snachts. Toch pak ik mijn iPhone en bel Lucas.
"Hee Luc, met Roos."
"Hoi, het is één uur snachts."
"Ja sorry ik mis je en heb je zoveel te vertellen!"
"Kan dat niet een andere keer?"
"Ja is ook goed, bel je me morgen?"
"Ik bel je overmorgen, morgen ben ik druk."
"Oke doeg, in hou van je."
"Doei"
Lucas deed echt vreemd, heel erg afstandelijk. Maar het was natuurlijk al laat. Ik zou ook chagrijnig zijn als ik zo laat nog wakker gebeld word. Precies op dat moment krijg ik een sms'je. Misschien van Lucas denk ik, maar als ik hem open zie ik een sms'je van die J.
Maybe he's just busy (with someone else) xox J
Er is een foto bijgestuurd. Justin staat erop met een meisje. Hij zoent haar op haar hoofd. Ze lijken het erg leuk te hebben samen. Ik slik. Ik herken het meisje, maar ik kan me niet meer herinneren wie het precies is. Met deze gedachte val ik in slaap.

Ik word wakker van een stem naast me. Ik hoor dat het Lucas is. "Ik hou van je." Zegt hij. Hij glimlach. Hij houdt nog van me. "Zoen me" zegt hij. Ik beweeg mijn hoofd naar hem toe. Maar mijn lippen raken de perfecte lippen van hem niet. Ik doe voorzichtig mijn ogen open. Ik zie Lucas zoenen met het meisje van de foto. Nu pas herken in haar. "Quin!" Gil ik door de gedempte stilte.
Ik schrik wakker. Het was een droom. Er staat wel iemand naast me, maar het is niet Lucas. Het is Harry. "Wie is Quin?" Heb ik het echt hardop geroepen? "Gewoon een meisje van school, ze kwam voor in mijn droom." "Niets ergs? Je ziet een beetje wit." "Nee hoor, gewoon een droom." Harry kijkt betwijfelend. "Goed" zegt hij uiteindelijk. "De jongens en ik hebben zo een interview, we zijn over een paar uur terug. Doorzoek het huis maar je mag alles gebruiken en pakken. In de kast bij Louis liggen nog wat bikini's van Eleanor, die mag je wel lenen." "Dankje! Heel veel succes!" Zeg ik. Het blijft nog steeds onwerkelijk dat Harry mijn broer is en dat hij zich ook echt gedraagt als mijn grote bezorgde broer.
Een uur later kom ik uitgeput uit het zwembad. Ik heb een aantal baantjes getrokken om wat extra kilo's kwijt te raken. Ik ga opzoek naar een weegschaal, die moeten ze hier toch wel hebben. Ik vind er al snel een in de sportkamer. Ik ga erop staan. 50,1 geeft hij aan. Dat betekend dat ik 2,8 kilo ben afgevallen in 2 weken tijd. Is dat snel genoeg? Ik ben nog lang niet bij de 46kilo wat is zou willen wegen. Ik besluit nog een paar baantjes te gaan zwemmen. Halverwege de baan word ik duizelig. Ik probeer zo snel mogelijk naar de kant te zwemmen maar mijn armen en benen voelen loodzwaar. Ook wel logisch want ik heb 2 dagen niet gegeten. En dan word het helemaal zwart.
Ik open mijn ogen en lig op mijn kamer, nouja de kamer waarin in vannacht had geslapen bij Harry thuis. Ik kuch al het water uit mijn longen. En kijk om me heen en zie net een gedaante de kamer uitlopen. Een meisje met een rode jas, net zo een als Jasmin altijd had.

Brother from an other mother [dutch]Where stories live. Discover now