Hoofdstuk 4 - Poolparty

247 12 0
                                    

Het is inmiddels al vrijdag middag. Gister heb ik bij Fleur geslapen en nu ben ik me aan het klaarmaken voor een meiden avondje bij mij thuis. Wat inhoud: chocola, maskertjes, karaoke en een net iets te romantische film. Ik kijk op de klok, het is 16:30 en fleur zou pas op 17:30 komen, dus ik heb nog even de tijd. Ik pak mijn laptop en ga op bed zitten. Bij zoeken tik ik "pleegkind" in en ik kom op Wikipedia met de antwoord op wat een pleegkind is. Ik Google verder op "pleegkind teruggeven". Na een tijd googlen weet ik bijna alles over pleegkinderen, maar nog niet het antwoord op het probleem. Als ik een sms'je krijg gaat ook meteen de deurbel. Dat zal fleur wel zijn. Dus ik ren naar beneden en doe de deur open. Voor mijn neus staan Lucas, Samuel en Scott. "Uh hoi" "Hooi waar is Justin?" Vraagt Scott terwijl ze al naar binnen lopen. "Hij is in de kelder in het zwembad". Ik was bijna vergeten dat Justin een feest gaf. Als ik boven kom open ik mijn sms.

Van: Fleur

Sorry ik kan niet komen, heb huisarrest. Het spijt me! x

Fijn.. Ik ben niet boos op Fleur, zij kan er natuurlijk ook niks aan doen, maar ik had wel zin in een meidenavond en zeker nu al die jongens er ook zijn. Ik besluit toch die film te gaan kijken. Ik maak de popcorn en loop naar de filmzaal. Na een paar minuten hoor ik wat op de gang en ik ga even kijken. Op de gang zie ik Justin met een hele rare blik in zijn ogen. Hij loopt op mij af, steeds sneller. Ik merk dat het niet goed is maar ik kan niet bewegen, mijn lichaam weet niet welke kant het op moet gaan lopen. Justin pakt mij hard bij de pols en duwt me een kamer in. "Justin w-wat doe j-je?" Stamel ik. Justin negeert het en begint me te zoenen. Ik hou mijn lippen strak op elkaar. Maar maakt hij de knoop van mijn broek los en als ik wil gaan roepen gaat hij met zijn tong mijn mond ik. Ik betrap me erop dat ik hem echt goed vind zoenen. Maar dan trekt hij mijn shirt uit en doet mijn broek naar beneden. Ik begin te roepen. "Hou je bek!" Zegt Justin geïrriteerd en hij slaat me met vlakke hand. Ik begin te huilen, waarom doet hij me dit aan? Gaat hij me verkrachten. Net als hij mijn bh heeft losgetrokken gaat de deur open. "Justin stop" hoor ik Lucas zeggen. "Het is mijn beurt, ga maar alvast naar beneden dit gaat nog wel even duren" hij komt op me af en gaat dicht bij me staan. Maar als Justin de kamer uitloopt veranderd zijn hele houding. "Gaat het?" Vraagt hij. "Sorry, natuurlijk gaat het niet". Hij geeft mijn kleren aan en doet zijn haar door de war. Ik trek me kleren aan, maar kan niet stoppen met huilen. "Wil je wat water?" Ik knik. Even later komt hij binnen met een glaasje water. "Ik moet weer gaan anders gaan de jongens wat vermoeden. Ik heb mijn nummer in je iPhone gezet, als er wat is moet je me bellen." Ik probeer hem te bedanken maar er komt niks uit mijn keel, dus ik forceer een glimlach om het te bedanken. Als Lucas even weg kijk ik op er niemand meer op de gang is en loop ik snel naar mijn kamer. Ik stap onder de douche en laat de warme stralen over mijn lichaam stromen. Ik voel me vies. Ik heb met Justin gezoent, waarom heb ik niet eerder geroepen. Misschien was Lucas dan eerder gekomen. Waarom heeft Lucas me überhaupt geholpen, hij is de populairste jongen van school. Ik hoor de auto van mijn ouders de oprit oprijden, dus ik zet de kraan uit en ga in bed liggen.

Als ik de volgende ochtend wakker word zie ik dat ik 21 whatsappjes heb. Één is van Lucas: *hey, hoe gaat het? Lucas*. Het lijkt echt of hij er iets om geeft ik druk op antwoord: *gaat wel, dankje*. Alle andere whatsappjes zijn van Fleur. *Roos, ben je boos op me?* *Roos waarom reageer je niet*

*kan je me bellen als je dit leest?*. Ohja ik was helemaal vergeten te antwoorden gisteravond. Ik bel Fleur meteen op. Gelukkig is ze niet boos op me. We hebben afgesproken vandaag samen naar school te lopen, mijn fiets is nogsteeds kapot maar we hebben natuurlijk wel nog wat bij te praten. Ik maak me helemaal klaar en ik hoor dat Fleur al klaar staat beneden. Gelukkig ligt Justin nog in bed. Ik pak snel nog een banaan voor onderweg en loop de oprijlaan af naar buiten. "Hee Roos! Nog sorry van vrijdag he" "nee joh is al goed" "maar uhh wat moest je nog vertellen?" Ik leg het hele verhaal uit. Vanaf het moment dat ik haar sms'je kreeg tot Lucas. "Wow die Justin is echt gestoord! Weten je ouders hiervan?" "Nee! Die geloven me toch niet, Justin doet hartstikke schijnheilig tegen ze. Hij is echt het perfecte kind". Als we bijna bij school zijn krijg ik een sms'je. *Kom in de pauze bij de kluisjes op de 4e verdieping xLucas*. Ik laat het sms'je lezen aan Fleur en tot de pauze zijn we aan het fantaseren over wat Lucas gaat zeggen. Maar Lucas is waarschijnlijk toch niet geïnteresseerd in mij.

In de pauze loop ik naar de 4e, maar zodat niemand bij ziet want je mag niet op de 4e komen in de pauzes. Als ik bij de kluisjes sta zie ik Lucas al staan. "Hey" zeg ik. "Hooi". Hij lacht. Wat is zijn lach toch mooi. Als hij lacht krijgt hij kuiltjes in zijn wangen, dat is zo schattig. "Gaat het weer?" Ik knik en glimlach. Ik sta op het punt om we weer om te draaien als Lucas weer begint te praten. "Ik wou eigelijk iets anders vragen" "okey" Ik zie dat Lucas er een beetje ongemakkelijk bijstaat. "Uh, zullen we morgenavond naar de film?" "Als date?!" Roep ik net iets te hard. Waar zou hij met mij naar de film willen? "Sorry dom idee, laat maar" Heb ik weer, vraagt iemand me op een date en dan reageer ik zo dom dat niet meer wilt. "Shit, zo bedoelde ik het niet. Ik was eigenlijk een beetje verbaasd." "Verbaast? Over wat?" "Dat JIJ met MIJ op een date wilt". Mijn vraag blijft onbeantwoord want de bel gaat en we moeten allebei weer naar de les. Tijdens scheikunde, waar ik weer naast Justin zit, denk ik aan Lucas. Hij doet opeens zo lief. Justin schuift een briefje naar mij toe. *je bent een goedkope hoer, Lucas en mij op één avond. Vanavond weer* Ik krijg tranen in mijn ogen. Ik weet dat ik eigenlijk niks gedaan heb en zeker niet met Lucas. Maar Lucas vraagt mij alleen op date omdat hij denkt dat ik goedkoop ben. Waarschijnlijk doet hij het allemaal voor de seks. Kut, vanavond. Mijn ouders zijn vanavond de hele avond weg en Nadja is ziek. Ik ren huilend het lokaal uit.

Brother from an other mother [dutch]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu