Hoofdstuk 10

224 13 3
                                    

Vandaag mag ik weer naar huis! Ik pak mijn spullen bij elkaar en stop ze in de tas. "Over 15 minuutjes komen de jongens en Lucas" zegt Fleur die me meehelp mijn spullen bij elkaar te rapen. "Uh Lucas is ook een jongen" ik kijk haar nepboos aan. "Pff je snapt wat ik bedoel!" Natuurlijk snap ik wat ze bedoeld. De jongens is het groepje met Thijs, Thomas, David, Floris en Wietse. Ik ben benieuwd hoe het met Wietse gaat. We hebben geen contact meer gehad nadat hij in het ziekenhuis was langs gekomen en me had zien zoenen met Lucas. Het liedje "best song ever" van One Direction komt op tv. Fleur en ik natuurlijk helemaal fangirlen. "Oh god Niall is zo knap" zegt Fleur. "Nee Harry is pas leuk! Hij lijkt zo erg op me!"
*bliep bliep*. De mobiel van Fleur gaat. Fleurs lach trekt weg als ze het mobiel ontlocked. "Fleur, alles goed?" "Ja ik kreeg een sms'je." "van wie?" "Ene 'J', hij stuurt me nu al een paar dagen sms'jes." Mijn mond van letterlijk open. Wat moet Justin met Fleur, hij moet mij toch alleen hebben? "Oh god, wat stuurt hij?
*wonder who I am? You'll find out sooner or (too) late(r) -J*
"Wat een creep!" Gil ik. Snel sla ik een hand voor mijn mond. "Wie is dit?" "J voor Justin? Maar wat moet Justin met jou? Is er iemand boos op ons?" "Ik heb Justin niks gedaan" zegt Fleur. "Nouja Quin".
Ooit waren Fleur en ik met een ander meisje: Jasmin. Iedereen aanbad haar, maar ze werkt ook veel gehaat en het meeste door Quin. Quin hoorde vroeger tot de nurdjes. We was ook onwijs goed in hardlopen. Ze mocht meedoen aan een van de belangrijkste hardloopwedstrijd, maar een week daarvoor liet Jasmin haar struikelen en brak ze haar been. Geen wedstrijd dus. Jasmin was altijd al een apart meisje geweest, ze was erg zelfstandig. Op een dag kreeg je een sms'je en toen moest ze opeens verhuizen, daarna hebben we nooit meer contact gehad.
"Ja maar Quin begint niet met een J....." "Dan toch Justin?". Dan komen de jongens binnen (en natuurlijk Lucas). "Helllloww ladies" zegt Thijs met een zwoele stem. "Iew Thijs, ik word bang van jou!" Roept Fleur die naar Thijs toeloopt en hem in zijn buik stompt. "Oke lets get out of here! Voordat er nog meer gewonden vallen" Roept Thijs. Lucas tilt me op en zet me in de rolstoel. Dat moet omdat we gaan wandelen en ik ben nog net te zwak om zo'n lange afstand te gaan wandelen.
Onderweg naar huis komen we langs de mcdrive en natuurlijk willen de jongens weer eten. Vreetzakken... Ze lijken Niall wel.. De jongens laten een spoor van frietjes achter, zoals klein duimpje, door een frietjesgevecht. Net op het moment dat Thijs een frietje met frietsaus(!) naar mij wilt gooien rijdt er een politieauto langs. "Jongens iedereen normaal doen!" Iedereen loop opeens heel recht en netjes. Als de auto voorbij is proesten we het uit van het lachen. Tot we in de straat van mijn huis komen. Voor mijn huis staan een stuk of 4 politieauto's en 2 ambulances. "Wat is er aan de hand?" Ik spring de stoel uit en ren naar mijn huis. Ik zie Justin met handboeien om een politieauto in geduwd worden. En dan zie ik mijn moeder op een brancard het huis uitkomen. "Mam!" Ik ren naar haar toe en pak haar hand vast. Hij voelt ijskoud. "Mam?" Ze opent haar ogen. "Zoek. brief. kast." Kan ze nog uitbrengen en dan vallen haar ogen dicht. "Mam?! Mam!" De brancard word in de ambulances gezet en de deur gaat dicht. De twee ambulances rijden met sirene weg. Ik laat me huilend op de grond vallen. Ik heb zoveel vragen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.

Oke ik kon het niet laten, meteen een nieuw hoofdstuk. Maar dan verwacht ik natuurlijk wel veel votes *wenkbrauwwiebel*.
One Direction komt in mijn boek. YES!!! Ze zijn zo leuk!
Maandag beginnen mijn examens dus ik ben het hele weekend aan het leren, ik zal denk ik geen tijd hebben voor een nieuwe update.
X Eveline

Brother from an other mother [dutch]Where stories live. Discover now