25,- Thank you for everything honey

189 7 2
                                    

🖤
O půl roku později

,,Ano!" řekl Castiel stojící před oltářem dívající se na svého slzícího za chvíli již manžela. ,,Deane Winchestere. Berete si zde přítomného Castiela Novak?" zeptal se oddávající. Dean kývnul hlavou ,,Ano!" a snažil se udržet slzy v očích. ,,Tímhle vás prohlašuji za muže a muže. Můžete políbit zde přítomného ženicha." jakmile to dořekl, tak si ho Dean okamžitě přitáhl k sobě. Všichni začali tleskat. Dokonce i malinký dvouroční Jack, kterého si adoptovali. Stál vedle Helči, která měla na sobě krásné dlouhé béžové šaty a béžové boty na podpatku. Vedle ní stála Claire, která měla na sobě sako, kravatu a černé formální kalhoty. Zamilované dívky také nebyly nijak pozadu. Adoptovaly si krásnou dvouletou holčičku, kterou pojmenovaly po Helčiné mamce. Jessica, ale říkají ji Jessie.

Sam měl modré sako, modrou kravatu a modré kalhoty a Rowena, která měla červeno černé šaty a červené boty na velice tenkém podpatku, jsou již nějakou dobu manželé

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Sam měl modré sako, modrou kravatu a modré kalhoty a Rowena, která měla červeno černé šaty a červené boty na velice tenkém podpatku, jsou již nějakou dobu manželé. A Anabell? Ta je má nádherné růžovoučké načechrané šaty a krásné růžové balerínky. Je tak neskutečně sladká zrzka! Je celá po mamince... Káťa, která měla na sobě výrazně rudé dlouhé šaty s černými podpatky a jejím přítelem Martinem, který měl černé sako, pruhovanou modrobílou kravatu a černé dlouhé kalhoty. Stáli vedle sebe a tleskali.

,,Gratulujeme!" vykřikla Helča s Káťou když se dostaly k novomanželům

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Gratulujeme!" vykřikla Helča s Káťou když se dostaly k novomanželům. Helča objala Deana a Káťa Case. Poté se prohodily. ,,Děkujeme~" řekl Cas a začervenal se. Dean ho chytil za ruku a usmál se. ,,Sluší vám to!" řekl Dean při pohledu na dvě dívky. ,,Děkuji!" řekly obě za ráz a začaly se smát. ,,Vám též!" řekla Káťa a pousmála se. ,,Souhlasím!" dodala Helča.

Začala hrát neskutečně krásná a pomalá písnička. A nastal první novomanželský tanec.

•Fell In Love With The Wrong Person• |DESTIEL|Kde žijí příběhy. Začni objevovat