2.- But Bobby, he is...

329 13 2
                                    

Je tu další část 😅
Doufám, že jste si užili prázdniny!
🖤

,,Proboha Deane... Proč jsi to udělal? " Zeptal se ho smutný muž z radia.
,,Víš co? Jeď pořád rovně po cestě a poté si promluvíme." Dopověděl.
Dean neváhal a rychle se rozjel po cestě. Dojel do tmavého tunelu, ale na konci vyšel bez auta po svých nohou. Objevil se ve velmi bílé místnosti. Uviděl velmi pohledného může před sebou a slzy se mu násilím nahrnuly do očí.
Neváhal a rozběhl se ke Castielovi s roztaženými pažemi. Objímal ho velmi dlouho. Castiel byl šťastný a také velmi smutný.
Po delší době se od sebe odtáhli.
,,Proč jsi to udělal, Deane?" Ptal se modrooký anděl.
,,Kvůli tobě Casi. Neodpovídal jsi na moje modlitby a já tušil, že jsi naživu! Hledal jsem všude a dokonce spolupracoval s králem pekla, abych tě našel. Ale ty jsi nikde nebyl. Nikde jsem tě nenašel. Tak jsem se rozhodl pro tohle místo. Ale... Ale Casi, proč jsi nepřišel?" Dean byl smutný a šťastný zároveň.
Castiel se na něj podíval s úsměvem a promluvil.
,,Byl jsem tu držen. Nikdo mi nevěřil, že mám pravé přátelé na Zemi, tak mě tady zavřeli a řekli, že pravý přítel by mě hledal všude a klidně by i zemřel. A to jsi přesně udělal Deane! Jsi můj zachránce! Můj hrdina..." Castiel se začervenal.
Dean byl úplně mimo.
,,Ale je tu háček. Nemohu tě dostat na Zem normálně... Patří to k úkolu. Musím tě políbit a snášet tě dolů. Jakmile opustíme brány nebeské, upadneš do bezvědomí a objeví se ti všechny rány, co sis udělal, když jsi umřel." Povídal Castiel, který byl červený jako rajče. Tohle i Deanovi obarvilo obličej na červeno.
,,Myslím si, že věděli, že to uděláš ty..." Zamumlal Cas potichu.
,,Cože?" Řekl červený a udivený Dean.
Cas hledal jiné téma.
,,To je můj baloňák?" Zeptal se anděl.
Dean se usmál a kývnul hlavou.
,,Samozřejmě, že je. Když jsi zmizel, tak tohle zbylo po tobě a já si to musel vzít..."

* * *

"Dean se dlouho nevrací." pomyslel si Sammy. Vzal telefon do ruky a vytočil telefoní kontakt s názvem D.
,,Volaný účastník není dostupný." Promluvil telefon. Sammy se začal bát, že udělal nějakou pitomost nebo mu někdo něco udělal. V hlavě se mu hnala spousta nápadů, co se Deanovi mohlo stát.
,,Bobby, jdu se podívat po Deanovi! Není dostupný!" Zvolal Sammy a šel se podívat do garáže, aby si mohl půjčit auto.
Zarazil se, když tam vešel.
"Dean si vzal auto?! Vždyť byl opilý!" Volal Sammyho mozek. Vyběhl do tmy a běžel podél silnice. (Neměl čas na to, půjčit si Bobbyho auto. Nevím, proč si ho nevzal. Nenapadlo ho to.) Volal jeho jméno. Nic.

* * *

Běžel takhle hodinu, už začínal ztrácet víru, že svého bratra nalezne. Ale potom spatřil oheň, auto a krev. Velice ho to zasáhlo u srdce. Rozeběhl se k autu a volal.
,,Deane!? DEANE!!!" Otevřel dveře a začal k Deanovi promlouvat.
,,Deane...? Musíš být v pořádku! To bude dobrý bráško." Začal plakat.
Sammy okamžitě zavolal záchranku a držel svého bratra v náručí.

* * *

Sanitka i Bobby přijeli. Vzali Deana a Sammyho. Bobby s nimi ale jet nemohl. Zůstal na místě a začal hledat. Nevěděl, co hledá, ale hledal. Snažil se nejspíš najít příčinu. Opilost, démon? Všechno možné, hlavně ne sebevraždu.

* * *

Po dlouhém a marném hledání se rozhodl hledat kousek vedle od místa bouračky. Uviděl zvláštně postavený kámen. Zvedl ho a nalezl papír, kde bylo napsáno: "pouze pro rodinu". Jakmile si ho Bobby přečetl, nahrnuly se mu slzy do očí. Četl si to alespoň 10x.
,,Pitomej anděl!" Zařval. Vzal svou roztřepanou rukou telefon a zavolal Sama.
Sam to samozřejmě nezvedal. Bobby nasedl i s dopisem do auta a jel směrem do nemocnice.

* * *

Uviděl Sammyho v čekárně se slzami v očích.
,,To bude v pořádku. Vždy jste se z toho vy Winchesterovi nějak dostali!" Bobby položil ruku na Samovo rameno.
Sammyho to rozbrečelo ještě víc.
,,Ale Bobby... On," Zasekl se a podíval se na Bobbyho.
,,On je mrtev." Řekl a podíval se Bobbymu hluboko do ubrečených očí.
,,Zabiju toho parchanta, který to udělal!!" Zvolal Sammy.
Bobby se rychle posadil vedle Sama a brečel. Sam to zpozoroval a objal ho. Bobby se na něj podíval a potichu s roztřepaným hlasem řekl: ,,Vím, kdo to udělal. A nebude se ti líbit, co ti právě ukážu."
Dal ruku do kapsy, vytáhl dopis a dal ho Samovi. Sam se nechápavě podíval na Bobbyho a poté dopis otevřel. Hned poznal Deanův škrabopis.
Po přečtení nevěřil tomu, co čte.
Četl to znovu a znovu.
,,To nemůže být pravda." Promluvil a dal si dopis do kapsy.
,,Pitomej anděl!" Zašeptal mladší a teď už jediný bratr.

* * *

,,No, tak to udělej." Promluvil Dean po chvíli. Castiel se podíval na Deana a promluvil: "Musím počkat než tě pohřbí. A... A musím tě políbit před branami, takže když budeš při vědomí a potom znovu." Cas se podíval na zem s malým úsměvem, aby Dean nic nepoznal. Samozřejmě, že to Dean zpozoroval a usmál se také.
Obejmul Castiela a zašeptal mu do ucha.
,,V pořádku, Casi." Usmál se.
Cas znervózněl, ale usmál se také.

* * *

Uběhlo několik dní. Dean se pozdravil se svojí rodinou a přáteli, ale jinak trávil čas s Casem. Nastal ten den. Deanův pohřeb, na který přišel pouze Sam a Bobby, protože nemají přátele. Všichni alespoň trochu blízcí přátelé k Winchesterům vždy zemřeli. Zahrabali ho. Nalili mu jeho nejoblíbenější alkoholické pití na hrob a chvíli tam jen stáli. Bobby odešel, protože Sam tam chtěl být chvíli o samotě. Padl na kolena a se slzami začal volat: ,,Seš idiot, Deane. Proč jsi mi tohle udělal?!? Sebevražda?!? Kvůli pitomému andělovi?! Chápu. Zamiloval jsi se. A to já taky. Tak doufám, že jsi teď šťastný. Ale takhle mě tady nechat?! To není od tebe moc hezké. Mám tě rád, Deane. Vždy jsem měl a vždy budu." Stěží udržoval své slzy. Sam se otočil a odcházel. Dean měl možnost být na svém pohřbu jako duch. Slyšel svého bratra jak je smutný a to mu rvalo srdce. Castiel měl také možnost slyšet Sama, Dean chtěl, aby Cas s ním byl na jeho pohřbu. Dean se začal červenat a po chvíli zmizel s Casem do nebe.

* * *

,,Tak dneska tě můžu vzít zpět mezi živé! Jdeme na to?" Řekl Castiel a nastavil Deanovi ruku.
Dean váhal a po chvíli mu nervózně ruku podal.
Castiel ho vzal k nebeské bráně. Otočil se na Deana a podíval se mu hluboko do zelených oči.
,,Mužem?" Zeptal se s kulišáckým úsměvem Cas.
Dean se začervenal a kývl hlavou. Zavřel oči a čekal na Case.
Castiel byl nervózní, konečně políbí Deana Winchestera! Nevázal, vzal ho za tváře a velmi vášnivě ho políbil. Deanovi se to líbilo a polibek mu oplatil, aniž by si to uvědomoval. Odtáhli se od sebe červení od hlavy až k patě a prošli nebeskými branami. Deanovi se začaly dělat jizvy na těle a upadl do bezvědomí. Castiel ho vzal do rukou, roztáhl křídla a snášel se k Zemi. Políbil Deana.

Deanův hrob začal velmi silně zářit žlutou barvou

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Deanův hrob začal velmi silně zářit žlutou barvou. Sam a Bobby už byli na cestě domů, takže si ničeho nevšimli. Najednou se objevil před jeho hrobem Cas a držel Deana v náručí. Ale Dean zůstal v bezvědomí... Polib Deana znovu, ale nepomohlo to.

•Fell In Love With The Wrong Person• |DESTIEL|Kde žijí příběhy. Začni objevovat