13.- GET OUT!

157 12 2
                                    

Ahojky! Doufám, že jste měli dneska krásný den! Krásné čtení přeji!

Oba dva muži se probudili až odpoledne s bolestí hlavy v Impale. ,,Ach bože..." Řekl Dean. A posadil se. Zjistil, že spal na Casovi. Castiel pomalinku otevřel oči, posadil se a rychle vyskočil z auta. Vyzvracel se vedle auta a chvíli zůstal venku. Pro jistotu. Dean také vylezl z auta a šel ke Casovi.

Najednou Deanovi zazvonil telefon. Podíval se na Case. ,,Rowena." Řekl a zvedl telefon. ,,Co se děje?" Chvíli ji poslouchal. ,,Dobře už jsme na cestě. Ať nic nerozbije." Řekl a zavěsil. ,,Co se děje?" Zeptal se ho Castiel. ,,Musíme jet domů. Sammy je opilí. Strašně nadává a nechci, aby někomu ublížil, nebo něco rozbil." Řekl a oba nastoupili do auta.

Dojeli k bunkru. Dean odemčel a uslyšel veliký hluk. Uviděl Rowenu pobíhat za Samem a pořád na něj mluvila. Snažila se ho uklidnit. Sammy ji ignoroval a shazoval všechny možné knihy na zem. ,,Same! Co to sakra děláš?!" Začal na něj řvát Dean a běžel dolů na pomoc Roweně. ,,Ty-" řekl Samuel a ukázal na něj prstem. ,,Ty teplej parchante! Jak se ti šukalo s Castielem?!" Začal řvát Sam. Všichni v bunkru stuhli až na Sama. ,,Jen se na tebe podívám a vidím tě nahého v tom pokoji. Chce se mi z vás dvou zvracet! Nelezte mi už nikdy na oči. Gayové. Jste nechutní." Castiel stál vedle Deana a rozbrečel se. Dean se neudržel a praštil Samuela silně pěstí. ,,Jak si tohle opovažuješ říct?! Jsem tvůj bratr sakra. A on je tvůj přítel!" A praštil ho znovu. ,,Deane přestaň..." Zašeptal Cas, ale tak stařeně potichu, že ho nikdo neslyšel. ,,Vypadni." Řekl Dean a podíval se na něj vražedným pohledem. ,,Nebo co? Hm?!" Řekl Sam drze. Dean se naštval, jeho oči se rozsvítili modře, celá místnost se rozzářila a roztáhl svá křídla. ,,VYPADNI! A nikdy mi nelez na oči. Do té doby než si uvědomíš, že láska je láska a nezáleží na pohlaví se nevracej. Nikdy Samuely! Chováš se jako náš otec. Pamatuješ si na to?! Jak mi vyhrožoval s tím, že jestli políbím kluka, tak mě zastřelí? Jak mě mlátil pokaždé když byl opilí? A to byl opilí každý druhý den sakra! A ještě k tomu mě zneužíval?! A ještě ty časy, kdy jsi se mě před ním zastal? Evidentně jsi na tohle všechno zapomenul. Až ti to všechno dojte, tak se můžeš vrátit. Do té doby nejsi můj bratr. Vypadni prosím tě." Zařval na Samuela. Samovi z očí vyskočily slzy. A šel do svého pokoje. Dean schoval svá křídla a podíval se na Case, obejmul ho. ,,To bude v pořádku zlato. Mu to někdy dojde... Věř mi." Políbil ho Dean.
Rowena všechno pozorovala a tekla jí černá slza plná řasenky po tváři. ,,John... John ti ubližoval?" Zeptal se Castiel opatrně. ,,Nebudeme to teď řešit zlato. Dobře? Je to už za mnou." Řekl, usmál se a podíval se na Rowenu. ,,Půjdu s ním. Dám vám vědět, kdyby se cokoliv stalo." Řekla a usmála se. ,,Děkuji." Řekl Dean. Najednou z chodby vylezl ubrečený Sam a šel po schodech nahoru. ,,Počkej! Půjdu s tebou." Řekla Rowena a běžela za ním.
Naposledy se Sam podíval Deanovi do očí a odešel. Dean se okamžitě rozbrečel, ale nechtěl to dát najevo, tak rychle šel ke skříňce s alkoholem. ,,Dáš si taky?" Zeptal se. ,,Promiň Deane, ale ne." Řekl Cas a posadil se.

 Uběhla již nějaká ta doba od toho co Sam s Rowenou odešli. Dean byl na počítači a Cas se díval co děla. ,,Víš co zlato. Já se pojedu projet. Sám. Tak za hodinku budu zpět. Zavolám ti." Řekl Dean, podíval se Casovi do očí a usmál se. Castiel kývnul hlavou. Dean si vzal tajně jednu flašku s sebou. ,,Tak pa. Miluju tě!" Řekl Dean a otevřel dveře. Jakmle uslyšel ,,Zatím! Taky tě miluju." Tak odešel. 

Zjistil, že se již stmívá. Nastoupil do Impaly, nastartoval ji, pustil písničky a vyjel. Cesta mu netrvala zas tak dlouho. Zastavil své auto tam, kde zesnula jeho matka. (Byla zavražděna nějakým a andělem.) To místo se nacházelo v lese. Dean se posadil na kapotu jeho baby, otevřel flašku a začal plakat. ,,Proč se mi tohle děje? PŘOČ?! Všechno co jsem kdy udělal zlého jsem se snažil napravit. Někdy se to povedlo a někdy ne. Co jsem proboha udělal tak zlého?! Pomáhám lidem, lovím monstra a... Prostě se snažím jen dělat to nejlepší! Proč mi dělal otec, tak hrozné věci?! Ano řeknu všem, že je to za mnou a že to nechci řešit. A ano! Nechci to řešit, ale tohle za mnou nikdy nebude. Když zemřela máma, tak táta začal dělat hnusné věci. Potom, ale zemřel také a obětoval se pro mě. Do teď nevím proč. Vždyť mi sám jednou řekl, že se mám jít zabít. Spousta mých přátel zemřela kvůli mě. Benny, Charlie... a spousta dalších. A teď? TEĎ JSTE MI MUSELI VÍT I MUŽE, KTERÝ TU PRO MĚ BYL VŽDY. Chránil mě před otcem a pomáhal mi ve všem. Byl jako můj otec." Volal Dean do černočerného lesa a slzy mu vyskakovaly z očí. ,,Prosím... Žádám tě o jedno. Už nechci někoho ztratit. Maximálně až zestárnu. Nechci už se dívat na to jak někdo z mých mlovaných umírá. Prosím." *gif* 

Dean tam seděl a popíjel už hodinu a rozhodl se, že zavolá Casovi, že se ještě chvíli zdrží. Vzal do rukou telefon a vytočil jeho číslo. ,,Ahoj! Zlati já se tady ještě nějakou dobu zdržím." Řekl, Castiel se ujišťoval zda je všechno v pořádku a Dean mu vše odsouhlasil. Zavěsil a pozoroval hvězdy. Na chvíli zavřel oči. V tu najednou uslyšel: ,,Sakra dělej! Jinak nás to dostane!" volal ženský hlas. Dean se okamžitě zvedl, vzal si pušku a běžel ke zdroji zvuku. Prodíral se jakýmsi křovím a najednou do něčeho vrazil. Otevřel oči a uviděl ženu. ,,No užasný. Co zase proboha děláš? Honem, zvedni se ségra jinak nás to dostane." Ozval se další ženský hlas. ,,Moc se Vám omlouvám." Řekla a postavila se. Podala Deanovi ruku. ,,Na koho to mluvíš?" ,,Na toho muže." Řekla a ukázala na Deana. ,,Zdravím Vás dámy! Co se děje? Slyšel jsem křik." Promluvil Dean velice zmateným hlasem. Vyšší dívka se podívala na tu nižší a trochu se poškrábala za krkem. ,,Tohle nic nebylo. Tohle byl pouze tréning." Řekla potichu. ,,Děláš si srandu?! Tak já jsem tady vystrašená, nevím co po nás jde a tohle byl jenom tréning?! UGH!" ,,Víš co se stalo minulý lov! Ten vlkod-" zmlkla na chvíli vyšší dívka. ,,Ten vlk tě málem zakousl! Musíš se naučit běhat rychleji sakra!" Řekla a nezpustila z ní oči. ,,Promiň." Řekla nakonec. Její sestra (evidentně) se usmála. ,,To je v pohodě. Chápu tě." Najednou obě směřily pohled na Deana. ,,Já se jmenuji Helena a tohle je moje sestra Kateřina, ale říkejte jí Káťo." Promluvila vyšší žena a usmála se. Podala mu ruku a Dean ji přijal. ,,Dean Winchester!" Řekl a obě dívky se zarazily. ,,Ten Dean Wincherster?!" Řekly obě zaráz. Dean vypadal zaraženě. ,,My také lovíme." 

•Fell In Love With The Wrong Person• |DESTIEL|Where stories live. Discover now