20,- I need you

128 7 2
                                    

Ahojky!!!
Vítejte u 20. kapitoly!
Tahle kapitola se mi moc nelíbí...
Je slabší já vím...
Krásné čtení!
🖤

Dívky si podívali hluboko do uplakaných a nádherných očí. Dívali se dlouho... A potom se Helča vzpamatovala a postavila se. Podala Claire ruku, aby ji pomohla zpět na nohy. Utřela si slzy a trochu se pousmála.

Jakmile se Claire dostala na nohy, okamžitě Helču obejmula. Helča se znovu rozplakala. ,,Ššš~ On se vrátí. Všechno bude v pořádku..." šeptala jí Claire do ucha. ,,A- a co když ne...?" vykoktala ze sebe Helča. Claire jí pohladila po vlasech a zakroutila hlavou. ,,To ani neříkej... Všechno bude v pořádku..." mluvila uklidňujícím hlasem. Helča ji plakala na rameni a cítila se v bezpečí.

Rowena s Crowleym celé divadlo pozorovali. ,,Jak se teda vlastně znáš s holkama?" zeptala se. Crowley se na ni udiveně podíval. Poté se nadechl a spustil. ,,Dívky byly ještě malé když jsem se s nimi setkal. Jessie jsem znal ještě před tím než vůbec dívky byly na světě. Jessie věděla, že udělala chybu v tom, že čeká dítě s Lukášem. Lukáš malou Káťu bil i když byla pouze malé batole. Já jsem se s Jessie znal moc dobře. Když se Helča narodila jejich máma věděla, že se jim něco stane, tak šla za mnou a poprosila mě ,,Crowley prosím... Kdyby se mi cokoliv stalo... Nenechej Lukáše ať jim ubližuje... Prosím." A já jsme kývl, ale když Jessie zemřela, tak jsem se nemohl ani na Lukáše podívat. Nemohl jsem vstoupit do jejich domu. Prostě jsem nemohl... A za to se teď nenávidím. Kdybych tam byl, tak dívky nemají takové trauma z dětství jako teď... Když Lukáš zemřel, tak jsem se objevil já. A vzal si je k sobě. Ano byly vychované démonem, ale jak vidíš, tak jsou lovkyně. Jsem něco jako jejich strejda. Jsem na ně pyšný." řekl a usmál se když se podíval na Helču.
Rowena se pousmála. ,,To jsi mi neřekl! Že mám v podstatě vnučky. I když ne úplně, ale i tak! Patří do rodiny." řekla. Crowley se na ni podíval zmateně. ,,Jsem jako jejich strejda." řekl. Row zvedla rameny a pousmála se. ,,Ona je asi na holky, že?" zeptala se. Crowley kývnul. ,,Myslím si, že je právě zamilovaná." zašeptal Crowley. Row kývnula a oba se zasmáli.

Najednou se otevřeli dveře a vystoupil z nich ubrečený Castiel. Hned za ním Sam. Všichni čtyři se na ně dívali a čekali co se bude dít dál. Sam se nadechl a chtěl již něco říct. Claire chytila Helču za ruku. Nebyl to záměr, nebo byl? Potřebovala něčí dotek, něčí oporu. A Helča byla přímo vedle ní. ,,Dean zmizel a už se nejspíš nevrátí."
Jakmile to dopověděl... Cas měl pocit jakoby se zastavil čas, jakoby se mu zbytek naděje proč co žít vypařila... Nemá pro co žít. Cas nebyl schopen se na někoho podívat.

Helča zatáhla za Clairynu ruku a táhla ji ke Casovi. Obě ho objaly. A po chvíli se přidali ostatní.

Castiel to šel rozdýchat ven. Helča se rozhodla, že někoho poprosí ať jde vysvětlit Kátě co se stalo... ,,Crowley...?" promluvila. On se na ni otočil usmál se a dal jí ruku na rameno. ,,Copak?" otázal se. Helče se zase nahrnuly slzy do očí. Nadechla se, vydechla a znovu se nadechla. ,,Můžeš... Můžeš prosím říct sestře co se stalo?" řekla se skleněnými oči. Crowley kývnul. A obejmul Helču. Ta se uvolnila a obejmula ho také. Měla co dělat, aby udržela své slzy v očích. ,,Děkuji" zašeptala.

Crowley stál před Kátěným pokojem a chvíli to rozdýchával. Zaklepal a otevřel dveře. V místnosti na lůžku ležela zmatená dívka. Podívala se na osobu vstupující do pokoje. ,,Crowley?" zeptala se. ,,Ahoj..." řekl s úsměvem. ,,Co tady děláš? Co se stalo?" ptala se rychle. ,,V klidu... Jsem tu kvůli Winchesterům a vám. Jak se cítíš?" odpověděl, ale zároveň se otázal. ,,Jsem v pohodě, sakra zmatená, ale v pohodě." odpověděla. Crowley se pousmál. ,,Dean zmizel." řekl a úsměv mu okamžitě spadl. ,,No to vím, ale nevím jak, proč a tak dál!" zvedla trošku hlas. Crowley se posadil vedle postele. ,,Dean má andělskou sílu. Mění se v nejsilnějšího anděla. Já se snažil pomoct Moosovi, ale něco se stalo a nezabralo to. Dean se rozhodl, že i když ho to může zabít, tak použije svou sílu k tomu, aby zachránil Sama. No a po tom co to udělal, tak se již v místnosti nenacházel. A teď nevíme, kde je." řekl Crowley hodně stručně, ale snad pochopitelně. Měl co dělat, aby mu netekly slzy, ale je přece chlap! Nemůže brečet před dívkou, kterou vychovával... Káťa byla zmatená a trochu se jí nahrnuly slzy do očí. ,,C-co...?" vyslovila pouze. Crowley o ní odvrátil zrak. ,,Je mi to líto." vyslovil. Kátě stekla slza po tváři. Crowley se na ni podíval a položil ji ruku na tu její. ,,On se vrátí." vyslovil s bolestivým úsměvem.

Chvíli tam jen byli a Crowley ji uklidňoval, že se Dean vrátí když na to přistoupila, tak ,,A Káti... Víš, že nemáš používat své schopnosti... Já proti nim nic nemám, ale prostě ti to ubližuje... Pokud nenajdeme způsob jak to můžeš používat aniž by ti to ublížilo, tak to nedělej." řekl trochu přísnějším rodičovským hlasem. Káťa od něj odvrátila zrak a podívala se na své nohy, které se nacházeli pod přikrývkou. ,,Dobře." zašeptala a podívala se zpět na něj. Crowley se pousmál. ,,A teď z jiného soudku." řekl. Káťa se zarazila a podívala se na něj zmateným hlasem. ,,Jak dlouho jsou holky takhle?" řekl. Káťa zapřemýšlela, aby vůbec zjistila okom mluví. ,,Helča a Claire?" zeptala se. Crowley kývnul. ,,Jak to mají? Dneska se usmířili." řekla. Crowley nahodil udivený obličej. ,,Před chvílí se málem políbili, drželi se za ruce a neskutečně dlouho na sebe koukají." řekl a trošku měl vykulené oči. Káťa jakmile to uslyšela se usmála. ,,KONEČNĚ!" vykřikla.

Cas seděl před nemocnicí a plakal. Seděl tam samotný. Jen plakal. Poté si něco uvědomil. ,,Já prostě nedokážu bez tebe žít Deane. Dám ti týden. Jestli se do te doby nevrátíš. Jdu za tebou. Udělám cokoliv, aby jsi byl tady. Potřebuju tě. Miluju tě Deane." Modlil se. Dean se mění v anděla přece... Možná ho slyší. Určitě žije! Nebo ne...?

•Fell In Love With The Wrong Person• |DESTIEL|Onde as histórias ganham vida. Descobre agora