10.- Angels want you.

188 12 2
                                    

Ahojky zlatíčka!
Vítejte u další kapitoly 😊
Yay?
Krásné čtení!
🖤

,,Deane jsi tak silný, protože jsi Michaelova práva schránka. Jsi dokonalá schránka pro archanděla. A když jsi dostal Castielovu milost, tak tvoje tělo to začalo brát, tak že si myslí, že je v tobě právě anděl." Řekl Crowley a díval se na Deana a sem tak se podíval vražedně na Case.
Oba dva kluci to nechápali.
,,Ugh... prostě se stáváš silnější než archanděl Deane. A budeš mít skoro stejně síly jako bůh. Trošku míň. Ale i tak. Stáváš se nejsilnějším andělem."
Dean na něj vyvalil oči a chytil se za hlavu.
,,Ta smrt... Toho člověka andělem... To bylo kvůli mě. Mám pravdu."
Crowley se podíval na zem a kývnul hlavou.
,,Andělé tě chtějí. Nevím ještě proč, ale chtějí." Dean se podíval na Castiela.
Byl stejně zmatený jako Dean.
,,Díky Crowley." Řekl Dean a podíval se na něj. Crowley se usmál a zmizel.
,,Co budeme dělat? Já mám být sakra anděl?! Jak to řeknu Sammymu a Bobbymu? Čekal jsem cokoliv, ale že se ze mě stává nejsilnější anděl, tak to ani ve snu."
Cas ho obejmul a usmál se.
,,Má to i své výhody zlato. Všechno tě naučím. Pomůžu ti se vším. Bohužel Gabriel je mrtev. Michael s Rafaelem nám nejspíš nepomůžou a Lucifer je v kleci... Takže nemáme žádné archanděly." Řekl a usmál se.
Dean se podíval k nebi a usmál se.
,,Máš pravdu. Má to výhody. Pojď. Půjdeme dovnitř."
Dean ho objal kolem ramene a šly pomalu dovnitř.

,,Casi já už půjdu spát. Jdeš se mnou?" Řekl a mrkl na něj okem. Cas se začal červenat a řekl: ,,Za chvíli přijdu." Usmál se. Dean také, otočil se a šel do svého pokoje.
Castiel vyšel z bunkru ven.
,,Michaeli... Rafaeli. Potřebuji pomoct. Můj přítel. Dean se stává nejsilnějším andělem, ale to už nejspíš víte. Byl bych rád kdyby jste mi pomohli ho vše naučit." Řekl a otočil se.
,,Bratře. Ano víme o Deanovi. Někteří andělé chtějí Deana mrtvého, ale někteří chtějí, aby nám pomohl v nebi. I když v nebi jsem já s Rafaelem tak je to furt málo. Potřebujeme více andělů. A kdyby Dean byl třeba někdy v nebi, tak nám pomůže znovu rozchodit nebe." Promluvil najednou Michael. Vedle něj stal Rafael. ,,Takže nám pomůžete?" Zeptal se Castiel. Michael se podíval na Rafaela a oba kývnuli hlavou. Cas se usmál. ,,Děkuji."
,,Ale jen, protože potřebujeme pomoct v nebi." A zmizeli. Cas byl sice šťastný, ale moc jim nevěřil. Vešel zpět do bunkru. Šel směrem k Deanovýmu pokoji. Otevřel pomalu dveře a zjistil, že Dean již spí. Usmál se a šel k Deanově skříni. Vzal si nějaké jeho oblečení a převlekl se. Lehl si vedle Deana, obejmul ho. Políbil na tvář a začal cítit únavu. Celkem ho to udivilo. Nečekal, že se začne stávat člověkem potom co dá půlku svojí milosti Deanovi. Je pravda, že je teď napůl anděl a napůl člověk. Ale nečekal, že by se mohlo tohle dít. Políbil Deana ještě jednou s usnul.

Dean se probudil kvůli velmi nepříjemnému hluku vycházejícího z kuchyně. V posteli ležel sám. Opatrně vstal a šel do kuchyně. Pomalu se podíval zpoza rohu a málem umřel smíchy. V kuchyni stal Castiel celý od mouky, mléka a vajec. ,,To není vtipné!" Řekl Cas a snažil se nějak vyprostit ze zástěry, která na jeho těle byla divně přidělaná. Dean se divil, že mu vůbec držela. Byl umazaný všude možně jen ne na zástěře. Dean umíral smíchy a šel mu pomoct. ,,Co jsi prosím tě dělal?" Zeptal se ho se smíchem. ,,Chtěl jsem ti upéct koláč..." Dean se usmál. ,,To jsi nemusel. Miluju tě zlato." Cas to nečekal a chvíli jen zíral na Deana. Poté z jeho úst vyběhlo: ,,Já tebe taky Deane. Nechceš jít třeba do parku? Nebo jít někam do restaurace na koláč?" Deanovi se rozzářili oči a usmál se. ,,Samozřejmě! Ale prvně půjdeme na koláč!" Řekl a zasmál se. Cas se díky Deanově pomoci konečně vyprostil ze spárů zástěry. ,,To byl teda boj, že?" Provokoval ho Dean. Castiel se na něj podíval vražedným pohledem, který mu moc dlouho nevydržel. Ten výraz mu vystřídal obrovský smích. Oba dva muži se úděsné smáli. Cas byl celý zašpiněný, tak si sundal tričko. Dean se usmál. Otočil se a šel do svého pokoje. Cas šel do toho svého.

Po desíti minutách se oba setkali v hlavní místnosti bunkru. Dean měl na sobě modré tričko, přes to hnědou koženou bundu a modré džíny. Cas byl jako vždy. Béžový baloňák. ,,Můžeme?" Zeptal se Dean. Castiel se usmál a kývnul hlavou na souhlas. Chytili se za ruce a vyšli z bunkru ven. Jejich ruce rozpojilo pouze to, že museli nastoupit do Impaly.

Cestou poslouchali nějaké písničky. Deanův styl. Dojeli do nějaké cukrárny. Usadili se a čekali na obsluhu. ,,Dobrý den! Mohu nabídnout kávu?" Přišla k nim sympatická mladá blondýnka. Dean se na ni usmál. ,,Máte koláč?" Blondýnka se na něj podívala. ,,Jablečný či borůvkový."
,,Borůvkový!" Řekl Dean a usmál se. ,,A co pro Vás? Krasavče." Castiel měl na tváři jeho obvyklý nepřítomný výraz. Dean vypadal velmi naštvaně. ,,Já si dám to co on. A omlouvám se Vám, ale mám přítele." Řekl Cas a usmál se a položil jeho ruku na tu Deanovu. ,,Ježíš. Tak to se vám strašně omlouvám! Já-" ,,To je v pořádku. Nevěděla jste to. A taky kdo by ho nechtěl, že?" Řekl Dean a usmál se. Blondýnka se usmála a odešla. Castiel se začervenal a začal si povídat s Deanem. ,,Deane? Přijal by jsi pomoc andělů? S tvými schopnostmi?" Zeptal se Cas. Dean se zarazil a narovnal se. Cas věděl, že když se Dean narovná při sezení, tak se mu něco nezdá. ,,Co budou po mě chtít?" Zeptal se. ,,Jen pomoc v nebi. S anděli. Jen by jsi byl jeden den v týdnu v nebi a to je vše!" Řekl Cas. ,,A ty jim věříš?"
,,Jsou to moji bratři. Je pravda, že mě, tobě, Sammymu a dalším lidem či andělům co miluju chtěli ublížit, nebo ublížili, ale pomohli mi, tě dostat z nebe živého..."
Deanovi se ten plán očividně nelíbí, ale: ,,Když v to věříš ty, tak tomu věřím i já lásko." A položil svou ruku na tu Castielovu. Najednou přišla blondýnka s dvěma talířky na kterých byli koláče. Položila je ,,Dobrou chuť!" řekla a usmála se. Dean se hned pustil do práce.

Oba dva kluci dojedli. ,,Deane. Já myslím, že..." Řekl Castiel zařazeně. ,,Co se děje?"
,,Když jsi dostal mou půlku milosti, tak jsem z části člověkem. Já cítím chuť. A večer jsem dokonce i spal. Je to zvláštní, ale celkem se mi to líbí. Sice je otravné pořád chodit močit, ale cítím každý tvůj dotyk. Cítím vše." Řekl Castiel a podíval se na Deana. Dean vypadal velmi ustaraně, ale i šťastně. ,,Já nevím co říct. Je všechno v pořádku?" Cas se něj usmál. ,,Děsí mě to, ale ano. Pojď chci jít s tebou ven." Řekl Cas, položil na stůj nějaké peníze a vzal ho za ruku. Doslova ho vytáhl z cukrárny.
Když vyšli ven, chytili se za ruce a pomalu šly do parku. Ignorovali pohledy ostatních. Byli spolu, dotýkali se a jen tohle jim stačilo, aby byli ty nejšťastnější stvoření na Zemi. Jeden padlý anděl, který se mění v člověka a jeden muž co se mění v nejsilnějšího anděla. A kdo by to řekl? Oba dva se milují víc než cokoliv či kohokoliv jiného.
This love story just started.

•Fell In Love With The Wrong Person• |DESTIEL|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin