XXIII

785 48 6
                                    

Epilóg

Po čase sa Teddy a dvojičky veľmi zblížili a Thea Teddyho začala púšťať späť do svojho života aj srdca i keď si to sama nepriznala. Keď boli všetci pohromade cítila sa šťastná a mala pocit, že jej rodina je celá. Po dlhšom čase si priznala, že Teda asi miluje a chvíle s ním si užívala tak ako on. Po asi roku ju požiadal o ruku a neskôr mali malú svadbu. Obaja boli veľmi šťastný a keď si po čase našetrili dosť peňazí presťahovali sa do väčšieho domu v Londýne a mali to tak aj bližšie k Reichardovi a jeho rodine.

Fenrir a Remus rástli ako z vody a ani sa nenazdali a chodili do Rokfortu tak ako ich rodičia pred tým.

,, Remus sú už rodičia hore?!  "Fenrir sa opýtal svojho brata cez kúpelňové dvere.

,, Nie. Choď tých lajdákov zobudiť. " odpovedal mu Remus namrzene.

Fenrir si rýchlo uviazal svoju kravatu v chrabromilských farbách a vyšiel hore po schodoch. Neobťažoval sa kopať a prudko otvoril dvere, ktoré vrazili do steny čím zobudlil Theu a Teddyho. Obaja sa rozozpatý a zmätený posadili.

,, Zaspali ste a my musíme stihnúť vlak,  " zhúkol na nich Fenrir, zatiaľ čo si česal svoje plavé vlasy.

,, Učili sme ťa klopať. " zavrčal Teddy.

,, Ja som predpokladal, že ste už hotový. Nemyslel som tým, že ste už oblečený a tak. Oci ako to, že stále dokažeš obšťastňovať moju dráhu matku? Vieš si už moc starý a prekvapuje ma aký si ešte stále živí. Nebolia ťa kríze? " povedal akože ustqrosteným hlasom Fenrir a zasmialsa  a Thea sa zachychotala tiež.

,, Davaj si pozor na jazyk. "

,, Ja? Ja len vyjadrujem svoj názor a vravím pravdu. Si vážne starý.  "

,, Keď som taký starý ako to, že ja ležím v posteli s krásnou ženou a ty ešte ani raz? "

,, Ale ja už som ležal. " povedal ako keby nič.

,, Čo?!  " povedali obaja rodičia naraz.

,, Počuješ oco?  " Fenrir sa zatváril, že počúva ,, moje drahé bifľomorské dvojča ma volá! Počuješ to?  " Nikto nevolal. ,, No budem musieť ísť. " povedal Fenrir a zmizol tak rýchlo ako prišiel.

,, To decko je strašné.  " povedal nahnevane Ted a začal sa obliekať

,, Presne ako jeho otec. " zasmiala sa Thea a pobozkala svojho manžela na líce.

,, Keď myslíš, " pritiahol si ju bližšie ku sebe a dal jej dlhú pusu.

,, Toto je ich posledný rok. Myslím, že by sa im nepáčilo keby zmeškali vlak do Rokfortu. " Thea sa idlepila od Teda a začala sa rýchlo obliekať.

O pol hodinu neskôr sa lúčila so svojimi synmi a vyhrážala sa Fenrirovi, že ak ešte raz príde domov list od riaditeľa, v ktorom bude to ako porušuje pravidlá a ničí akýkoľvek školský majetok, že ho roztehne ako hada a na Vianoce bude musieť prísť domov. Dobre vedela, že jej vyhrážky nepomôžu, ale nič viac urobiť nemohla.

,, Thea! " započula Reichardov hlas v dave čarodejníkov. Otočila sa bola by hľadala dlho, ak by bebol taký vysoký a nevýtračal by spomedzi ľudí. Keď sa konečne ku nemu predrala a objala ho a po ňom aj jeho manželku Carinu, dobehlol ku nim aj Remus.

,, Mami Fenrir už nastúpil do vlaku idem aj ja. " potom si všimol Reicharda, Carinu a ich dcéru Aaltu, ktorá nastupovala do piateho ročníka.

Aalta bola vždy milá a veľmi pekná nielen vďaka jej dlhým svetlím vlasom a modrým očiam po otcovi. Chodila do Slizolinu tiež ako on.

,, Ahoj stryko, teta. Čau Aalta. " pozdravil ich a už už chcel odísť keď ho Thea zastavila.

,, Si celý strapatý. " začala mu hladiť prstami vlasy aby sa aspoň trochu úrovnali.

,, Mama nechaj ma. " sťažoval sa. ,, Aalta ideš tiež? " opýtal sa dievčaťa. Aalta prikývla rozlúčila sa so svojmi rodičmi a Theou a odišla s Remusom. Po chvíli prišiel Teddy.

,, Kde si bol?  " opýtala sa ho Thea.

,, Musel  som ešte poučiť Fenrira o tom ako byť slušný na učiteľov. Pamätáš ako nám minulý rok prišli tri dopisy od Collinsa? Snáď mu dá tento rok Fenrir pokoj. " povedal mierne nahnevane.

Vlak sa začal pohybovať a žiaci začali vystrkovať hlavy z okien. Tak urobil aj Fenrir s Remusom a Aaltou. Fenrir a Aalta začali potom vyhadzovať z okna na rodičov kývajúcich svojim deťom smradľavé hnojové bomby. Remus si len ťapol rukou po čele a začal tým dvom niečo hovoriť.

,, Aalta!  "
,, Fenrir! " Teddy a Reichard začali kričať na svoje deti. Thea sa len zatvárila nahnevane a Carina sa začala smiať. Keď sa im vlak stratil z dohľadu a všetci rodičia začali odchádzať domov Teddy povedal Thei  :

,, Teraz budeme mať celý dom pre seba.  " usmial sa a pobozkal ju.

,, Budeme. " pousmiala sa.

Vážení toto je koniec príbehu. Dúfam, že sa vám príbeh páčil a bola by som rada ak by ste mi dali vedieť svoj názor do komentu. Dnes ešte vydám prvé dve časti nového príbehu. (ďalšia HP fan fic) takže by som bola rada ak by ste sa na to pozreli. :D



Ďakujem za prečítanie.

graybacková // teddy lupin   ✔️Where stories live. Discover now