XXII

681 40 0
                                    

Sľub splnil a na druhý deň ešte pred obedom prišiel. Thea mu otvorila dvere, potom čo zaklopal. Chcela niečo povedať no do cesty sa jej priplietli Remus a Fenrir, ktorý bez rozmýšľania obajli Teddyho oklo nôh. Thea sa musela pousmiať.

,, Choďte von. " povedala chlapcom v zápäti. ,, A my sa musíme porozprávať. " povedala Teddymu.

,,Ale mami!  " začal sa sťažovať Fenrir.

,, Von. " zopakovala to a zabuchla pred chlapcami dvere, keď už boli obaja vonku a Ted vnútri.

,, Môžme sa dohodnúť na striedavej- "
začala po chvíľy ticha.

,, Nie ja chcem aby sme boli my štyria rodina. Prečo to tak nechceš? " vôbec sa mu nepáčil Thein nápad.

,, No ja... " sama nevedela dokončiť vetu.

,, Čo? " pristúpil ku nej bližšie.

,, Neviem či... to... jednoducho to tak nechcem. " povedala tichšie. Zase sa cítila trochu nepríjemne v Teddyho prítomnosti. Letmo sa pozrepa von z okna čo dvojčatá robia. Zase lozili po strome. Toto im asi už tisíckrát zakázala! Keď sa späť pozrela na Teddyho, zľakla sa ako je až blízko. Pomaly ju pobozkal. Chcela sa odtrhnúť no bakoniec sa eozhidla, že to neurobí. Užívala si to po toľkých rokoch.

Ďalší deň sedela na lavičke v záhrade pri lese a s úsmevom sledovala Teddyho, Fenrira a Renusa ako sa hrajú a ňaháňajú. Slnko jej začalo svietiť do očí, tak ich privrela. Bola šťastná, že jej rodina je teraz kompletná. Ľutoval svoju chybu, keď odišla z Rokfortu a Teddymu nedala vedieť kam ide. Chýbal jej Reichard. Teraz nemal na Theu moc času keďže sa mušle starať o vlastnú rodinu. Už dávno sa oženil a teraz sa aj dočkal dcérky.

Toto je veľmi krátka časť za veľmi dlhý čas. Je mi to strašne ľúto ale pripravovala som nový príbeh. Takže po poslednej časti tohto príbehu (to bude ďalšia) zverejním ten ďalší. S kým budem hl. postavu shipovať zistíte až podľa názvu príbehu. :3


graybacková // teddy lupin   ✔️Where stories live. Discover now