VE TEŞEKKÜR... ♥

9.1K 485 51
                                    

Uzun bir sürenin sonunda final bölümünü bitirmiş olmanın karışık duyguları içerisindeyim. Eksiğim, hatam, rahatsızlık verdiğim herhangi bir şey olduysa özür dilerim.

Finalin birinci kısmında da bahsettiğim gibi Orta Şekerli'yi yazmaya başladığımda bu noktaya geleceğini düşünmemiştim. Okunma sayısı, gördüğü ilgi beni sürekli şaşırtıyor. Önce Onur ve sonra Oğuz'un hikayesini merak ettiniz, beni yazmaya teşvik ettiniz, cesaretlendirdiniz, bir hikayenin daha birlikte sonuna geldik. Benimle olduğunuz, okuduğunuz, destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. ♥

Çok sitemkar olabildiğimi biliyorum, zaman zaman bir şeylerden şikayet edip sizi sıkabiliyorum ama bu tamamen size duyduğum samimiyet hissinden kaynaklanıyor. Size içimi açarken rahatsızlık hissetmiyorum, sizin görüşlerinizi okumak beni mutlu ediyor. Ama bu bazılarınızı rahatsız ettiği için özür dilemek istiyorum.

Dermanların en küçüğü Ozan ve Erdem'in kardeşi Burçin'in hikayesini yazmayı iptal etmiştim. Aslında Wattpad'ten Bol Köpüklü sonrası tamamen gitme planım olsa da söz verdiğim için bu hikayeyi ileride belki yazabilirim. Ama dediğim gibi belki. Çünkü hayat ne gösterir bilmiyorum. Söz vermek istemiyorum.

Burada kötü şeyler de yaşadım ama sizin iyilikleriniz hep daha fazla. Mor saçlı kızımı sevdiğiniz için teşekkür ederim. ♥

Hikayemize özel bölümler de yazabileceğim için kütüphanenizden kaldırmayın isterseniz. ^^

Biraz dağınık bir veda yazısı oldu. :( Burada bitiriyorum. 

Tekrar her şey için teşekkür ederim. ♥

ÇİFTE KAVRULMUŞHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin