39. Bölüm

14.8K 1K 156
                                    

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bölüm geldi😘

1.1M olmuşuz bile. Sizlerin bu teveccühü beni çok mutlu ediyor. Aslında yayından kaldırmadan çoktan 3 milyonu geçerdik ama 1.1mda iyidir bence😉

Sorular soruyorsunuz genel olarak buradan cevap vereyim. Evet buradan son bölüme kadar yayınlamayı düşünüyorum. Hatta daha önce okunmayan bölümlerle devam edeceğiz. Kitap olması durumunda serinin ilk kitabı olan Kozadan çıkışın final sahnesine kadar kaldırıp geri kalan kısımları bırakmayı düşünüyorum. Size burada bir final borcum var😉

Bir de senaryo ile ilgili çok soru gelmiş. Arkadaşlar yazdığımız senaryo tek bana ait birşey değil. Bir ekiple birlikte çalışıyoruz. İlk projemiz aksiyon fantastik türde ve TRT ile çalışıyoruz diyebilirim. Projenin fragmanını mutlaka instagram hesabımda paylaşırım zaten. Bunun haricinde bir proje daha var o da dram türünde. Yeni sezonda yayıma gireceğini düşünüyorum. Detaylar netleştikçe dediğim gibi instagram hesabım olan mervecakiruzbilir hesabımdan açıklayacağım.
Herkes dönüşüm şu anda dizi olacak snamış sanırım. Şu anda çekimi başlayacak olan dizi dönüşüm değil arkadaşlar. Tamamen farklı bir kurgu. Dönüşüm inşallah önümüzdeki sezonlarda dizi olacak. Öncesinde kitap olarak basılmasını planlıyoruz.

Bunların haricinde farklı bir sorusu olan yazabilir.

Sizler yorum yazdıkça benim bölüm yazma isteğim artıyor unutmayın!

Bu sebeple bölüm sonunda oy vermeyi ve yorum yapmayı ihmal etmeyin!

Umarım beğenirsiniz.

Keyifli okumalar...

***

Uçaktan indikten sonra Serkan ve Mert Truva askeri eğitim merkezine geçerken, İzel o Türkiye'deyken evin dekorasyonu ile uğraşan Selin'i görmek ve eve eşyalarını yerleştirmek için kiraladıkları eve doğru yola çıktı. Selin, genç kızın geleceğini bildiğinden dolayı İzel'in arabasıyla havalimanına gelerek onları karşılamıştı. Aracın geniş olan bagajına bavullarını yerleştirdikten sonra yeni evlerine doğru yola çıktılar. Onlar Türkiye'deyken yaşadıklarını ve evin dekorasyonu ile ilgili yaptıklarını anlatan Selin'i dinlerken yolun nasıl geçtiğini anlamamışlardı. Ela'da İzel'in evini görmek ve eğitimler başlayana kadar biraz daha vakit geçirmek için İzel ile birlikte gelmişti. Müstakil evlerin bulunduğu sokağa giriş yaptıklarında, scoterlar ve bisikletlerle kaldırımda oynayan çocuklar, bahçede mangal yapan insanlar, evin bulunduğu yer tam bir aile ortamı görüntüsü veriyordu. Beyaz çitlerle çevrilmiş evin önünde yavaşlayarak yanda bulunan garaja araçla giren Selin, arabadan inince ellerini hevesle çırparak, "Evine hoş geldin ev arkadaşım." diye şakıdı.

"Hoş bulduk güzelim. Sana da çok yük oldum. Ama artık bir şekilde telafi edeceğiz. "

"Ne yükü güzelim. Sen parayı yolladıktan sonra zaten bende bir şey yapmadım. Ustalar ve iç mimar her şeyi halletti. Hadi gelin içeri girelim."

Selin'in hevesli haline gülümseyen Ela da, İzel'in bagajdan çıkarttığı bavullara yardım ederek içeriye girdi. Garajın eve açılan mutfak kapısından içeri girdiklerinde çok hoş bir mutfak karşıladı kızları...

Krem tonlarındaki mutfak hem açık renk olması, hem de büyük camlardan giren ışık sayesinde oldukça aydınlık ve ferah görünüyordu. Ortada ada tezgah aynı zamanda alt kısmına giren taburelerde dört kişinin birlikte yemek yiyebileceği bir masa görevi de görüyordu. Büyük camlardan görünen yeşil ağaçlar ise, sabah kahvaltılarında manzara eşliğinde yemek yenilebileceği güzel bir ortam sunuyordu. İzel, burada fırsat buldukça yemek yapma isteği ile dolup taşmıştı.

DÖNÜŞÜM (KİTAP OLUYOR) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin