45

136 7 0
                                    

Položila som prstene na komodu a list preložený na polku na nočný stolík .
Je pól noc a akurát sa chystám odísť .Listy mám napísané a veci ako tak zabalené .Aj keď to znie zbabelo ,že utekám a je to už okukané ale ja čakám Erikove diete a nechcem aby vyrastalo v dome s ďalšou ženou a veľmi veľkým podvodníkom .An keď aj ja som podvodník niesom až taká zlá .Možno po pár rokoch budem schopná Erikovi odpustiť a zabijem ho bezcitne tak isto ako on porušil dohodu ktorú mal s mojím otcom .Zatial ho až moc mám na to rada .
Erik sa ešte nevrátil a bruneta zaspala .Neviem kde je Summer ale je mi to jedno .So sebou si beriem moju milovanú pištoľ a rodinný prsteň ktorý mi dal otec ako svadobný dar . Vraj patrí druhorodenému potomkovi ako znak ,že patrí medzi rodinnu a je rovnako dôležitý ako prvorodený .
Posledný krát som sa pozrela na dom a vyrazila som ku taxíku ktorý som si zavolala  .Zo sebou mám iba malú kabelku s peňaženkou a listy ktoré budem musieť poslať a keďže je pošta zatvorená tak ich hodím po ceste do schránky na poštu .Pištoľ mám v ruksaku spolu s nejakým oblečením . Keď som zatvárala dvere tak sa mi do nich nahrnul Damon .Nemôžem ho tu nechať ale ako sa s ním dostanem do lietadla ?Lietadlo no jasné však idem súkromným takže to nebude problém .Ach bože ja mám ale pamäť .Damona som uložila na sedadlo vedľa mňa a mohli sme vyraziť .
Cesta trvala dvadsať minút a celá prebehla úplne v tichosti .Na letisku čaká lietadlo len na mňa .Keďže na letisku nemohli byť psi tak som si Damona dala na ruky a prešla s ním až ku lietadlu .Pred vstupom som sa ešte chvíľu rozprávala s pilotom .Dozvedela som sa že so mnou ide ešte pár ľudí .Nečudo ak sa chcete dostať do Európy a nechcete prestupovať a navyše máte kopu peňazí tak toto lietadlo je na to ideálne .
Damonovi som dala tabletku na spanie aby v lietadle nerobil nepokoje .Pár minút do odletu zaspal .

Po neúprosných dvanástich minútach sme pristáli .Damone ešte spal takže som ho musela odniesť .Je celkom ťažký nato ako je malý .Lietadlo pristálo v Prahe .Čudovali by ste sa koľko ľudí z Ameriky chce ísť do Prahy .Ja sa však teraz nemôžem zamýšľať nad takýmito vecami a musím nájsť taxík .Tu nechodia taxíky ako v Amerike tu ich musíte zavolať z telefónu .Našťastie na letisku je telefón a našťastie viem po česky .Ako malá som často chodila do čiech .Moja babka z matkinej strany tu bývalo a ja som bola jej obľúbené vnúča .Ach mala by som ju asi navštíviť keď už som tu .Taxík mi zastavil na dohodnutom mieste a ja spolu s polamy sa prebierajúcim Damonom nasadla do taxíka .Nadiktovala som adresu Conora .Chcelo sa mi spať ale ja nemôžem ešte zaspať .V lietadle som ani oka nezažmúrila .Stále som rozmýšľala nad Erikom ,nad tou brunetou a hlavne nad mojím dieťaťom .Keď som ešte dnes sedela v aute a snažila sa nabrať odvahu vojsť dovnútra utešovala som sa tým ako spolu s Erikom vychovávame naše dieťa .Ako sa s ním hráme ,ako robí prvé kroky ...Na moju smolu budem na to sama .
Cesta netrvla dlho a už sme boli pred Conorovim domom .Síce tu má postavený dom ale on býva v Dánsku .Pred domom boli dve autá .Jedno Conorove a druhé Neilové .Takmer vždy chodím na stretnutia s nimi ako posledná .Vystúpila som a zaplatila .Damon bol už úplne prebratý a cupital vedľa mňa .Na jednoročné šteňa poslúcha ukážkovo .
Zazvonila som a počkala kým mi niekto otvorí .Otvoril Conor so svojím obvyklým úsmevom a išiel ku mne .Objal ma a spolu sme vošli dovnútra .Damon musel zostať vonku čož sa mu nepáčilo .Je zvyknutý chodiť všade so mnou .Chcem chalanov presvedčiť aby presunuli poradu nadnes lebo sa potrebujem uchýliť do pohody kvôli dieťaťu a musím si niekde nájsť nové bydlisko .

Keďže som prišla ako posledná a poradu máme zajtra chalani sa rozhodli ju presunúť na dnes ale jedine ak im vysvetlim čo sa stalo .Ich neoklamem lebo ma poznajú až moc dobre .Tak Sam sadni si a vysvetľuj .Sadla som si medzi nich na gauč a Jordan mi nalial Whisky .Jordan je jeden z našej party ktorý ako ostatný je zvnútra skazený .
Whisky som odsunula .Chalani boli prekvapený lebo ja nikdy neodmietnem alkohol .Chalani ja nepijem .Bože teba to manželstvo úplne zmenilo .Povedal Conor .Alebo je tehotná .Povedal Jorden .Chalani krútili hlavami na nesúhlas .To sa jej nepodobá ona by sa nedala .Chlapi musím vás presvedčiť o omyle .Jorden ty máš pravdu a viac vám nepoviem lebo je to súkromné .Všetci sa na mňa dívali ako na mimozemšťana .

Nakoniec sme tu poradu mali s chalani mi pomohli nájsť vhodný dom .Je to vo Veľkej Británii a celkom blízko mňa býva aj Neal takže ma bude chodiť kontrolovať .
Do môjho nového doma pojdem o dva dni aj s Nealom .Zatial si musím poriadne oddýchnuť .Akonáhle som si ľahla do postele spustili sa mi slzi .Dlho som neplakala a všetko na mňa doľahlo ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now