40

128 7 0
                                    

Spustil sa krik .Erik ziapal ako o život .Naozaj ma zaujíma na koho tak kričí .Neverím ,že ho tak moc dokáže nasrať jeden človek .Musím sa tam ísť pozrieť .Možno to bude len nejaký jeho kamarát .Ale na neho by asi takto nekričal .
Prešla som do obývačky .Tam na seba kričali Erik a nejaké dievča .Erik bol veľmi nahnevaný a to dievča bolo kľudne ?Toto bude zaujímavé .
Oprela som sa o dvere a snažila sa vychutnať si hádku ale Damon sa mi hmýril v rukách a neustále štekal .Vďaka tomu si ma aj všimli .
Sam mala si ostať v chodbe .Hej a prísť o hádku no jasne to som si nemohla nechať ujsť .Teba Sam asi nepresvedčím aby si odišla že ?Uhádol si a teraz mi to vysvetlite inak pôjdete von obidvaja a je mi jedno čia to bude vina .Aj keď milujem hádky Erik má silný hlas .
Dobre Sam tak kde by som začal ...Žeby na začiatku ?No dobre tak Sam toto moja sestra Summer .Hmmm zaujímavé takže on má sestru a nepovedal mi o tom .Ani ma to netrápi .No tak pokračuj ďalej lebo som nepochopila prečo tak kričíš .No ona sem prišla lebo nestihla našu svadbu .A prečo si kričal ?Lebo tu fajčila .Aha ja som si myslela preto , že sa tu doslova vlámala ale nechám ho to vysvetliť .
A prečo nemohla počkať kým sa vrátime ?Lebo ...Nie vieš čo je mi to jedno som unavená idem si ľahnúť .Večer máme ešte biznis .Slnko ešte nevyšlo takže sa mi bude dobre spať .Damona som položila ku mne na postel a zaspala .

Zobudilo ma štekanie .Bohaaa .Ticho pes ja chcem spať .Týmto som to ešte zhoršila .Začal ešte viac štekať . Asi musím vstať .Otvorila som oči a obzerala som sa po spálni .Pes stál pri dverách a poskakoval .Oblečené som mala veci zo včera .Vstala som a otvorila dvere .Spolu so psom na rukách som vyšla von .Ten pes je asi rozmaznaný a to ho mám len deň .Pustila som ho na trávu a on sa rozbehol .Dúfam že sa vráti a ,že Erik nemá dieru v plote .
Po asi pól hodine sa vrátil .Našťastie .Vošla som dnu a Damon za mnou .Bola som hladná a tak som išla do kuchyne .Tam bola Summer a sedela za stolom a pila kávu .Prišla som ku chladničke a vytiahla odtiaľ odtial salamu .Na chleba som dala iba salamu a zjedla to .Zistila som ,že nemáme krmivo pre psa .Ani som sa neprezliekla a išla som ku autu .

V obchode som kúpila veci pre psa a krmivo pre šteňatá .
Doma som dala granule do kuchyne aa veci pre psa do spálne .Erik sa medzi tým nasťahoval ku mne do izby .
Konečne po dvoch dňoch som sa išla osprchovať .
Už čistá som sa išla som sa obliekla do čistého oblečenia a veci dala do práčky .Divné je ,že až teraz som si všimla ,že máme práčku a sušičku v kúpeľni .

Nasadla som do auta a mohla som vyraziť ku starej banke .Ide so mnou aj Erik .
Dorazili sme pred banku a zaparkovala som .Toto je náš prvý biznis .Vo vnútri sme boli prvý a mohli sme si obhliadnuť miesto .
Keď po pól hodine nikdo neprichádzal prišlo mi to divné .Sam oni ešte nikdy nemeškali .Čo to znamená ?Netuším .
Po chvíli začalo niečo pípať .Nie ko mikrovlnka ale aj tak mi to bolo dosť povedomé .Bomba zakričal Erik a rozbehol sa von .Pípanie sa zrýchlilo .V hlave sa mi opakovalo slovo bomba .Nedokázala som sa pohnúť .Bola som akoby paralizovaná .Sam poď sem .Počula som Erikov hlas .Keď bolo pípanie intenzívne tak akoby môj mozog rozmrzol a rozbehla som sa .Len tak tak som to stihla .Celá táto situácia mohla trvať asi desať sekúnd ale mne to prišlo akoby to bolo niekoľko minút .Taktiež mi táto situácia prišla veľmi divná .Prečo na nás nastražili bombu ?Erik je predsa obávaný mafián .Aj keď má veľa nepriateľov ...
Erik poďme domov .Erik sa na mňa díval ako keby som bola vrach .Erik čo je ?Kričal som na teba a ty si sa ani nehla .Ja viem nedokázala som sa pohnúť .Nejako som sa snažila pochopiť ako som mohla prehliadnuť tú bombu .Prosím neriešme to teraz .B to veľký výbuch iste tu za chvíľu prídu pilicajti .Povedala som a išla som ku autu .

Doma ma už čakal môj Damon .Pomohla som mu po schodoch hore do spálne .V spálni som sa prezliekla a išla spať akoby sa nič nestalo .Keď už som zaspávala prišiel Erik .Vyzliekol sa do treniek a ľahol si ku mne .Erik ?No čo je ?Myslím si ,že som blázon ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now