20

207 6 0
                                    

Dnes sú to dva týždne čo som u Sama .Za celý ten čas sa nestalo nič zaujímavé .V biznise sa nám docela darilo .Mali sme iba pár nezhôd ale tie nestoja za reč .
Dnes máme na pláne ísť na ďalší biznis .Ale dnes to bude iné .Obchod prebieha s úplne novým gangom a dokonca ide aj Lýdia .Dlho musela presviedčať Sama aby ju pustil .
Samo mi spomínal že ten gang je z New Yorku a že je tam dosť známi .No dúfam že nebudeme mať s nimi problém .Sam si už oblečená ?Nie počkaj desať minút .Pohni zadkom Sam .Asi by som mala prestať toľko premýšľať a pohnúť si .Obliekla som si čierne rifle a čierne tričko s nápisom Bad girl .Obula som si Pumi a upalovala som dole aby ma neodbehol .Raz to už urobil .Vonku pred domom už bol Samo v Mercedese a netrpezlivo chodil palcami prstov po volante .Obišla som si auto a nasadla .V zadu sedela Lýdia .
V aute panovalo ticho .Asi je na mňa ešte nasratý zo včera .Včera som sa mu vkradla do kancelárie a zobrala som mu doutniky .Kto vedel že tam má kameru .Oh aha ja ale zabudla som na ňu .No jeho to po čase prejde .
Po asi pól hodine cesty sme zastavili pri opustenej nemocnice .Nemám dobre spomienky na nemocnicu .Dá sa povedať že som tam strávila detsto .Som veľmi nešikovný človek .
Nejaké autá tam už stáli .Nebolo zvykom že niekto chodí prvej ako my .No tak poďme .Sam ako vždy ostaň vzadu .Samo ja som vždy v zadu chcem ísť dovnútra .Ale Sam to sme už prebrali .Nie ešte si mi to nevysvetlil .No dobre ale len pre tento krát .Jupii .Vyhrala som .No dobre poďte dovnútra ale ty Harry a Lýdia ostaňte vonku .Vošli sme dovnútra a oproti nám bol ten slávny gang z New Yorku otočený chrbtom .Otočili sa a ja som nemala slov .Nevedela som či sa mám začať báť alebo utiecť .Oproti mne stál moj starší brat Mike .Jak já ho nenávidím .Prečo sa musel objaviť práve teraz .Teraz keď som si žila svôj šťastný život .Vy asi nechápete prečo ho nenávidím ale je to prosté .Je to miláčik rodičov a je prvorodený .To znamená že otcov gagng zdedí on .
Aha koho to tu máme .Nieje toto moja malá sestrička a bratček .Otec mi nespomínal že si naspäť Samantha asi mu to poviem aby sa prišiel presvedčiť že žiješ .Vieš že mu bolo za tebou smutno ?Nie opováž sa mu povedať kde sme .Nechaj ho žiť vtom že som zmizla .Neverím že som mu chýbala mimochodom . Smola .
Myslel som si že tu budem mať s vami nejakú zábavu ale vy ste taký zlí že sa nemusím ani snažiť .Prečo zmenil tému ?A ako to myslel že sme taký zlí ?Veď sme najobávanejší gang v blízkosti v New Orleansu .Ja ho asi zavraždím a pošlem otcovi .Mike mi nechceme žiadne problémy .Nechaj nás na pokoji a mi odídeme bez ujmu na zdraví .Ale ja nechcem aby ste odišli živý .Prvej než by ste žmúrkli začala sa strelba .Nabila som si zbraň a skovala sa za barel .Lýdia sa preplížila do zadu a vyšla von .Vykukla som spoza suda a takmer ma zasiahla gulka .Sadla som si a čakala kým to aspoň trochu utichne .Vonku sa tiež strieľalo .Dúfam že sa nikomu nič nestane .Okolo mňa prešiel nejaký típek a nevšimol si ma .Neváhala som a vystrelila .Trafila som ho do hlavy a on sa mŕtvy zvalil na mňa .Fuj .Zhodila som ho a pokračovala v palbe .Bola som celá od krvi .
Nakoniec ostal jediný protivník .Namal ani náboja .Samo povedal aby sme ho nezabili .Možno sa nám bude hodit .Skôr isto .
Mike zmizol a nezostala po ňom ani stopa .Ako vždy .Zo Samom sme vyšli a on sa niekde rozbehol .Nechápala som kým som nevidela ako pri niekom klačí .Podišla som ku nemu a tento pohľad ma potešil aj sklamal a neviem čo ešte .V kaluži krvi ležala Lýdia a chrapčala .Guľka jej zasiahla pľúca a začali sa jej plniť krvou .Nemá už šancu na život .Samo ju už nezachrániš .Musím .Naozaj plakal ?Musel ju naozaj milovať .Chalani sa snažili dostať Sama od nej ale nešlo to .Po asi pól hodina sa im to podarilo .Zavolali do márnice .Všade máme svojích ľudí ktorí sa o ňu postarajú tak ako sa postarajú o ostatných .Takto sa nemusíme báť prísť do nemocnice so strelnými zraneniami .
Keďže bol Samo mimo musela som ich viesť ja .Prikázala som Harrymu nech odvede nášho zajatca ku nám a ostatný nech nech odpracú telá .
Po niekoľkých minútach prišiel niekdo z márnice a zobral Lýdiu .Sama sme chceli trochu odreagovať a tak sme ho zobrali opiť sa .Musí sa trochu trochu ukludniť .Vošli sme do klubu a išli na vrchné poschodie .Ja som priniesla alkohol a rozhodla som sa pre dnešok napiť .Samo toho vypil naozaj veľa a asi okolo jednej sme išli domov .Keďže som nepila dosť som sa nudila ale ja si to vynahradím inokedy .Zapla som rádio aby som zahnala zlé myšlienky .V radiu hrali One call away .Moc sa to nehodilo a prišlo mi smutno pretože som si spomunula ako sme s Luisom tancovali na ňu .Bolo to na moje osemnáste narodeniny a asi by som mala prestať spomínať lebo som skoro zišla z cesty .
Prišla som domov a išla som uložiť Sama do postele .Chcela som odísť keď Samo prehovoril .Nechoď nenechaj ma samého .Neznesiem to .Neboj Samo ostanem pri tebe pokial budeš chcieť .V špinavých veciach od krvi som si ľahla do postele ku Samovi a zaspala ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now