29

155 8 0
                                    

Nevedela som sa spamätať .Bol to pre mňa šok .Niesom zvyknutá na dotyky ale spolupracovala som s ním .Netuším síce prečo sa mi to tak páčilo .Predsa ja nemám rada jeho a on má navyše blondínu ale zato viem že prvá vec čo urobím doma bude ,že si umyjem zuby a ústa aby som nechitila niečo od neho a blondíny . Odtiahol sa odo mňa a usmieval sa ako keby sa práve zamiloval .Ja som musela byť červená ako rak ale aby som mu dala na znak že sa mi to nepáčilo tak som sa zamračila .Eric sa zatváril smutne a postavil ma na nohy .Totižto doteraz som bola v záklone lebo som padala do zadu .Vyčarila som ten najfalošnejší usmev a išli sme ku autu .Otvoril mi dvere na strane splolujazdca a ja som nasadla .Vypadalo to akoby bol gentleman ale pravda je že není .Vie sa dobre pretvarovať keď chce .To je všetko čo asi vie .Prišiel ku strane vodiča a otvoril dvere a následne nasadol .Naštartoval a na tvári mal úsmev tak isto ako aj ja .Musela som sa pripútať a bol to pre mňa nezvyk .Fotografovia nás po celý ten čas nakrúcali a fotili .Vsadím sa že to bude dnes večer v správach .
Keď už sme boli dostatočne ďaleko nasadila som svoju kamennú tvár odpútala som sa .Už sa nemôžem dočkať na ten koncert .Teším sa pretože je toto môj prvý koncert Imagine dragons .Predtým som bola ah na iných koncertov ale toto bude proste iné .
Dorazili sme ku bráne .Tá sa nechcela otvoriť tak som musela vyjsť a zadať kód .
Eric zaparkoval pred domom a išli sme dnu .Tu je nás novozasnubený párik .Ako bolo v reštaurácii ?Bolo tam dobre .Povedal Eric .Ako vidím Sam tak sa asi moc nebavila .Odignorovala som túto poznámku a hľadala som Sama .
Samo toho už musel vypiť dosť lebo už bol rozvalenený na sedačke a v ruke držal fľašu vodky .Prečo zase pil .Nie lepšia otázka bude kdo mu dovolil opiť sa .Potom ho vypočujem .Kým som ja rozmýšľala tak sa ostatný bavili s Erikom .Rada by som už išla sa prezliecť ak ma niekto počuje .Nech sa páči Sam .Keď už som chcela vstúpiť na prvý schod niekto na mňa zakričal .Asi Lucas podľa hlasu .Sam zachvíľu budeš v telke mala by si počkať .Nie stačilo mi to dnes .Vyšla som hore po schodoch a prezliekla sa .Potom som si poriadne vyčistila zuby a vypláchla ústnou vodou .Potom som sa už iba trochu nalíčila .
Chcela som si obliecť moju milovanú mikinu ale to by som ju musela najpr nájsť .Na moje šťastie som si ju museka zabudnúť v byte .Takže sa tam budem musieť staviť .Na nič som už nečakala a vyrazila som .Nezaujímali ma ostatný .Toto je dnes môj večer .
Nasadla som do auta a išla do môjho bytu pre tú mikinu .Vypla som v byte poistky a vodu .Pozatvárala okná a mohla som konečne vyraziť .A skoro som zabudla na deku .Nebudem predsa sedieť na zemi .
Keď už som mala mikinu a deku mohla som už konečne ísť na ten konceret .Síce sa začína až o pól hodinu ale ľudí tam bude až až .Niektorí tam iste budú už od včera .
Chvíľu mi trvalo kým som našla miesto na parkovanie ale nakoniec sa jedno uvoľnilo .Lístky som mala objednané vopred takže som ich nezháňala na poslednú chvílu .Od prvej chvíle čo som prišla som sa snažila dovolať Bei ale nikdy mi to nezdvihla .
V predu pri javisku bol človek na človek ale najlepší fanúšikovia vždy sedia v zadu a vidia všetko .Najlepšie je vyliezť na strom a pozerať odtial ale na moju smolu tu žiadny není .
Našla som si miesto ktoré vypadalo najlepšie a položila si tam deku .Ľudia sa v čom väčšom počte tlačili čo najbližšie ku javisku aby si našli vhodné miesto na sedenie .Niektorí tu dokonca mali aj stany .Taktiež som si všimla že je tu veľa báb .
Koncert sa začal o pár minút neskôr ale nevadilo to očividne nikomu .Ako prvú pieseň hrali moju obľúbenú Zero .
Celý koncert bol úžasný .Boli tu aj stánky s jedlom takže som neumrela od hladu .Počkala som úplne do konca aby som počula aj prídavky .Mrzí ma však že som nestretla Beatrix ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now