13

228 7 0
                                    

Tak ako mi sľúbili ,že na ďalší deň môžem ísť domov tak to aj splnili .Podpísala som papiere na prepustenie a o jednej hodine som mohla ísť domov .O týždeň mám prísť na kontrolu .
Domov mi pomáhala ísť Beatris a John , pretože nedokážem chodit sama a s paličkou ako tak prejdem pár metrov .Majú so mnou dosť trpezlivosti .
Nastúpili sme do Jonovho Forda a vydali sme sa domov .
John mi pomohol dostať sa do bytu .Môj byt sa vôbec nezmenil .Na zemi boli flaky od krvi a dvere boli vylomené .No vypadá to že budem musieť objednať nové dvere a umyť podlahu .No to aby som začala .Zapla som si na mobile stránku s nábytkom a hľadala vhodne dvere .Nakoniec som ich našla a objednala .Prídu o dva dni čož je super . No a teraz tá podlaha .To bude väčší kaliber .Pomaly som prešla do kúpeľné a do vedra si napustila vodu .Potom pridala jar .Zobrala som nejakú handru a namočila ju .
Najpr som na škvrny dala šťavu z citróna a po chvíli ich utrela handrou iste by to bolo ľahšie keby som nemala nič s nohou .
Dvere som podoprela stoličkou aby sa neotvárali .
Keď som umyla všetky škvrny tak som sa vyšplhala na gauč .Akoby naschvál  niekto začal klopať na dvere .Pomaly som sa postavila a s paličkou som prešla ku dverám .Teraz ľutujem že nemám kukátko na dverách .Ale tie nové budú mať .Dala som preč stoličku a dvere sa otvorili .Dnu vkročil môj šéf .Ani sa nepýtal či môže vojsť .Neslušný je chlapec .
Úplne som zabudla na prácu .
Prepáčte že som sa vám neozvala .Veľmi ma to mrzí pán Collins  .Mala som vám oznámiť že neprídem .Áno to ste mali ale to teraz nejdeme rozoberať .Čo keby sme sa radšej išli dole do klubu napiť .No neviem .Ale no tak .Pozývam vás .No to ma presvedčí vždy . No dobre ale nabudúce pozývam ja . Platí ? .Jasné platí .Obula som si Pumi a zobrala peňaženku a kartu od výťahu .
Pomaly som išla k výťahu .Chcela som ho tým naštvať ale on si držal kamennú tvár .A možno sa tak tvári stále .
Dole v bare nebolo veľa ľudí .Sadla som si teda ku baru a objednala si Whisky .Ako vždy .Pán Collins si objednal dvojitú Vodku a vypil to ako vodu .Bol by som rád keby si ma volala Sebastián .No dobre a vypila som Whisky na ex .
A prečo ste prišiel ak sa môžem spýtať .Bál som sa o vás .Neodpovedala ste mi na emaily .Oh aha .A mimochodom zajtra prídem pre vás ,pretože vás vo firme teraz potrebujem a vy nemáte auto .No dobre .Chcela som sa postaviť že pôjdem domov ale Sebastian ma zastavil .Ešte som neskončil .Želám si aby ste do práce nenosili sukne ani šaty .To je všetko Sebastian ?Áno to bude všetko Lucy .Prečo by som nemala nosiť šaty .Síce mi to vyhovuje ale prečo .Na to sa ho nabudúce musím spýtať .
Prišla som ku výťahu a privolala ho .
Výťahom som sa dostala až do úplne vrchného poschodia .Otvorila som dvere a vošla dnu .Vyzula som sa a podoprela som dvere stoličkou .Celkom mi vyhladlo tak som si išla pre niečo do chladničky .Vnútri bol posledný jogurt .To mi bude musieť stačiť ale zajtra musím ísť na nákup .
Dochrámala som ku gauču a hodila sa naň .Zapla som televízor a kukala filmi .Po dokukaní druhého filmu sa mi začalo zývať .Predtým než pôjdem spať by som sa mala osprchovať .
Napustila som si vaňu a dala tam citrónovú penu .Umyla som si vlasy kakaových šampónom a ešte chvíľu som relaxovala .Voda začala chladnúť a mne začala byť zima .Vyšla som z vane a zapozerala som sa na svoj odraz v zrkadle .Nič zaujímavé .Začala som sa utierať a s osuškou okolo seba som vošla do spálne .Zo skrine som si vybrala pohodlné pyžamko .
Lahla som si a spomenula som si na spomienku ,ktorú som sa snažila zabudnúť .S Luisom ležíme na lúke cez noc v plesový šatách a pozeráme na hviezdy .Bolo to posledný krát čo som ho videla .Naozaj mi chýba .Hold raz človek utečie hrobníkovy z lopaty a hneď si spomenie na mŕtvych kamarátov .Asi by som už mala ísť spať aby som zajtra nevyzera ako zombie .
Ale aj tak ma užiera jedna myšlienka .Načo je Stark s.r.o. programátor ?Nad tým môžem uvažovať inokedy ale teraz by som mala spať a sľúbiť si že nikdy nebudem miešať alkohol s liekmi .Potom mám takéto myšlienky ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now