31

136 6 0
                                    

Vo dverách stál Evan .Čo tu ten robí .Však má vlastný byt .Možno išiel na návštevu .Alebo nás zradil .Ahoj Evan smiem vojsť ?Nemôžeš zradkiňa .Povedal a zavrel mi dvere pred očami .To bolo ale divné .Eric mal v tomto pravdu .Vždy mal rešpekt ale teraz mi zavrel dvere pred očami akoby som bola jeho bývalá priateľka .Ja som dcéra môjho otca a mňe nebude nikto z tohto gangu odporovať .
Našťastie som pár krokov vopred a mám kľúče .Ešte že mi ich Samo dal .Inak by som tu ani nešla . Odomkla som dvere a vošla dnu .V dome bolo ticho .Divné .Býva tu takto ticho vždy ?Spýtal sa Eric . Nie .Väčšinou tu hrá muzika alebo sa medzi sebou hádajú kvôli nejakej blbosti .Kde zmizol Evan ?Za takú chvíľu sa nemohol vypariť . Ja sa idem  pozrieť do kuchyne a ty choď do obývačky .Ja ale neviem kde je obývačka Sam .Jaj sorry .Choď rovno po chodbe a prvé dvere na pravo .Dobre .
Vošla som do kuchyne .Ruky nad hlavu nech ich vidím .Niekto mi položil zbraň ku hlave .Tento hlas mohol patriť jedine Mikovi .Mike daj dole tú zbraň lebo sa neovládnem a vypichnem ti oči .Bola som veľmi naštvaná .Toto by si nikdo nedovolil .Keď nebral moje varovania vážne tak som mu vykrútila ruku za chrbát a zobrala mu zbraň .No tak Sam to bola len sranda .Mne to tak nepripadalo Mike .Teraz poď predomňa a choď ku vchodovým dverám a neurob žiadnu blbosť inak zato zaplatíš životom .Naozaj som dnes nahnevaná .Nevstala som dnes zlou nohou ?
Sam v obývačke a ani v jedálni nikto není .Povedal Eric .
To je kdo Sam ?To je Mike .Jeden z gangu .Eric postráž ho a ja sa idem pozrieť hore .Pomaly a opatrne som vyšla hore .Z izby bol počuť plač .Opatrne som otvorila dvere a uvidela som takmer celý nás gang ako sa tisne v kúte .Nikoho som však nepočula plakať .Zayn a Conor na mňa mierili ich zbraňami .Dlho som ich nevidela naposledy keď ma prvý krát uniesli a potom sa vyparili .Chalani neblbnite a zložte zbrane .Sam ako sa opovažuješ po tom všetkom sem prísť .To ich tak naštvalo že som odišla ?Neverím že sa hneváte len kvôli tomu že som odišla .Ty si úplne blbá alebo sa len robíš .Som hlúpa ale nechápem čo to má s tým spoločné .Však si takmer zabila Mickey .Ako však som tu nebola mesiac ako som mohla mojou neprítomnostou niekoho zabiť ?Mickey povedz mi čo sa stalo .Viem že si tam poď sem .Cítim tu tvoj parfém .Mickey  vyšla z kúpeľne .Jej oči boli červené asi od plaču .Povedz mi čo sa stalo .Prečo si plakala ?Mám s tým niečo spoločné ?Nie ty s tým nemáš nič spoločné ale tvoj dokonalý snúbenec za to môže .Za prvé tie zásnuby neboli dobrovoľne a po druhé nenávidím ho .Ale v televízii si bola veľmi presvedčivá .Bolo by vhodné keby ste už konečne zložili zbrane .Viem sa dobre pretvarovať . Moje nervy ochvíľu prasknú .Dobre Sam nečerti sa tak .Konečne ich zložili .Tak a teraz poďte pekne dole a správajte sa normálne .
Je tu on tiež ?Spýtala sa Mickey .Áno a teraz hádaj prečo som tu .Mickey sa rozplakala .Evan utíš si ju a vy ostatný zamnou .Všetci mali na tvári vystrašené vyrazí .Žeby som sa tak moc zmenula že sa ma boja ?Nikdy som na nich nekričala a ani som nebola na nich moc prísna .
Dole stál Eric a vtipkoval s Mikom .Takže aspoň niekto sa tu baví . Tak a teraz to kvôli čomu sme prišli .Postavila som sa ku Erikovi .Vysadím sa že ste už všetci počuli o našich zásnubách .A tak by som vás chcela pozvať do New Orleansu na našu svadbu ako súčasť rodiny .Svadba bude o týždeň v piatok .Budem rada keď sa dostavíte .A ak vám to nebude vadiť tak by som sa chcela porozprávať s Mickey .Z izby som vychádzala naozaj prekvapená .Rýchlo som vybehla hore a vošla do izby .

Sľúbila som Mickey že nikomu nepoviem čo mi povedala a taktiež že Erika potrestám .Zišla som dole po schodoch a prichystala som sa na odchod .Eric !Zakričala som .Tu som čo potrebuješ ?Už musíme ísť ďalej .Inak to do piatka nestihneme ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now