12

230 7 0
                                    

V obývačke stál mne neznámi muž s kuklou na hlave .Dvere boli vypáčené .Prečo práve ja ?  Rozbehla som sa ku dverám a zavrela ich .V rýchlosti som hladala mobil ale nenašla som ho .Ruky za chrbát .Namieril na mňa .Posluchla som ho .To si ma všimol až teraz ?Však som prešla okolo neho .Pri dverách mám tlačidlo pohotovosti ,ktoré keď zmačknem tak privolám políciu .On o ňom očividne nevedel .
Povedal som aby si si klakla .Nabil zbraň a strelil ma do nohy .Silno to zaštípalo a musela som si kľaknúť .Dúfam že ta polícia príde hneď .Teraz som dokonca rada ,že som sem nechala dať to tlačidlo .Zlodej mi zaviazal ruky a priviazal ma o lampu .
Bolesť v nohe sa zhoršovala .Asi mi strelil priamo do kosti .Zlodej pokračoval v kradnutí a občas sa pozrel na mňa .Tá bolesť sa nedala vydržať a myslela som ,že odpadnem .Polícia nikde .Zlodej v byte .A ja som priviazaná o lampu s ktorou sa nedá hýbať .Mám ale šťastie na tieti príhody .
Ubehlo dvadsať minút a ja som takmer vykrvácala keď sa pomaly otvorili dvere .Dnu vošli policajti a pomaly postupovali do vnútra .Keď ma jeden z nich uvidel pribehol ku mne a odviazal ma .Všimol si moju nohu a zľakol sa .Je v druhých dverách po pravej strane .Povedala som .Ďalší policajt to tam išiel pozrieť a mňa ten prvý policajt zobral na ruky ako nevestu a vyniesol ma až dole pred vchod do bytovky .Vystrašený obyvatelia vyšli von aby sa pozreli čo sa deje .Nestáva sa často že sú tu policajti .Zhrozili sa keď ma uvideli .Asi to nebol príjemný pohľad .
Policajt ma položil a zavolal vysielačkou záchranku .Von vybehla vystrašená Beatris .Akonáhle ma uvidela rozbehla sa ku mne .Policajt ju odstrčil aby som mala dostatok miesta .
Po asi desiatich minútach tu bola sanitka .Beatris tu bola celý čas so mnou a ukludňovala ma .Do zachranky išla somnou .
Vnímala som len bolesť aj cez to že mi dali tie oblbovaky proti bolesti .Zrazu som prestala vnímať bolesť a začali sa mi zatvárať oči .Keď som otvorila oči uvidela som biele dvere .Žeby bol toto môj koniec ?Alebo je to len výplod mojej fantázie za dôsledku veľa straty krvi ?
Neviem koľko tu stojím pri tých dverách ale prestáva ma to baviť .Podídem ku dverám a otvorím ich .Vo dverách stojí môj najlepší kamarát z detstva Luis .Luis je mŕtvy už päť rokov .Ešte nie je tvoj čas Sam .Vráť sa naspäť .V tom všetko zčernela .
Má tep žije .Chvála bohu .Toto je už tretí krát čo jej prestalo byť srdce .A opäť tma .Keď tak rozmýšľam tak nikdy som nebola na tom tak zle .
Prosím preber sa Lucy .Ja viem že to zvládneš .Tento hlas som dobre poznala .Beatris .Stlačila mi ruku a postavila sa .
Lucy už musím ísť tak ahoj .Neodchádzaj .Povedala som s priškrteným hlasom .Ihneď sa otočila a pribehla ku mne .Objala ma .Musím povedať doktorovi že si sa prebrala počkaj .Povedal .Jasne kde by som asi tak išla .Po nejakej chvíli prišla Beatris s doktorom .Dobry deň som doktor Smet .Dobrý .Slečna bola ste postrelená do nohy a strtili ste veľa krvi .Boli ste deň mimo ale malo by vám byť lepšie .Ako sa cítite ?No celkom dobre .Zajtra by ste mohli ísť aj domov .A mimochodom zachvíľu prídu policajti aby vás vypočuli dobre ?Dobre .
Policajti prišli asi po desiatich minútach .Dobrý deň som poručík Sanders .Viete mi povedať čo sa stalo ?Asi áno .No dobre tak začnite .No zobudila som sa na hluk a išla som sa pozrieť čo vyvolalo ten hluk .Otvorila som dvere a v obývačke som uvidela niekoho s kuklou na hlave .Vchodové dvere boli vylomené .Rychlo som išla k nim a zmáčkla som pohotovostné tlačidlo .Potom ma postrelil a priviazal k lampe .A potom  prišli policajti .Viete nám vysvetliť koho je táto zbraň .Ukázal mi moju 1 911. Musila mi vypadnúť .No je moja asi mi vypadla .Vy máte zbraň .Áno pre prípad že by sa niekto vlámal .V byte mám dokumenty k zbrani .Zbraň je na vás registrovaná .Tak prečo ste sa pýtali koho je ?Lebo sme mysleli že ste sa postrelila sama .No to asi nie a mimochodom chytili ste toho zlodeja ?Áno už je vo väznici .Dobre .Ďakujem že ste spolupracovali .Dovidenia .Dovi .
Už sa nemôžem dočkať zajtrajška .Bolo päť hodín no mne sa chcelo spať .To asi z tých liekoch .Po piatich minútach som zaspala ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα