17

212 6 0
                                    

Aj cez to že by som chcela normálny život tak by mi to nevydržalo asi dlho .Po nejakej dobe by som isto vyhľadála Sama .
Dobre Samo vyhrál si .Aj tak by si ma nakoniec presvedčil .Ja som to vedel že si to ty Sam .Takže chceš povedať že predtým si si nebol istý že som to ja ?No dá sa to tak povedať .Samo ty si blázon .Nie robím si srandu .
Môžete mi vysvetlíť čo sa tu deje Lucy ?Je to pravda čo hovorí ?Áno Sebastian je to pravda a niesom Lucy ale Sam .Oh takže som celý čas zamestnával človeka o ktorom neviem nič ani práve meno ?Áno asi to tak bude .
No tak Sam poď ku mne nech môžme ísť domov .Mysleli sme si že sa ti niečo stalo keď si odišla počas svadby .Neboj sa nič mi nieje .Ale aj tak mi musíš  niečo vysvetľovať .
Ale ja vás Lucy  neprepustím .Práve ste začali pracovať u mňa a mne sa nechce hľadať nového zamestnanca .Prepáč Sebastian ale ja som sa už rozhodla .No ták Sam poď ku mne a obím ma .Na to zabudni .To neurobím .
No tak zbohom .Uvidíme sa v pondelok partner .Zakričal Samo a pomaly sme nastúpili do výťahu .Vyšli sme až v podzemnej garáži .Išla som za ním , pretože netuším aké má auto a ani kde má zaparkované .
Prišiel ku striebornému Audi a otvoril ho .Otvorila som si dvere pri spolujazdcovi s nastúpila som .Sam kde vlastne teraz bývaš ?O ulicu ďalej .
Budem ťa navigovať .
Sam ty bývaš v bare ?To nemyslíš vážne .Nie ty pako ja bývam nad barom v tej bytovke .Nemyslel si si že bývam v bare však ?Možno .
Budeš potrebovať pomoc s vecami ?Jasné že hej .Obišla som bytovku a prešla ku vchodu .Otvorila som ho a podišla ku schodom .Vyšla som úplne na vrchné poschodie so Samom v pätách .Odomkla som dvere a vošla dnu so Samom v pätách .Máš to tu pekné ale není to tvoj štýl .A zas do všetkého kecá .Nebude ticho .
V spálni som si dala do športovej tašky nejaké oblečenie .Isto sa tu niekedy vrátim .Ty máš hada ?Nie koňa vieš .Ako ťa to napadlo .Čo ?Kúpiť hada alebo to s tým koňom .
S tým hadom .No bolo mi samej smutno .
Bol by si taký láskavý a zobral by si to terárko do auta .Ja zatial povipínam vodu ,kúrenie a elektrinu .
No jasné idnesiem to a počkám ťa v aute .
Nechce sa mi odtialto odísť .Prečo som taká hlúpa a rozhodla sa ísť s ním .Aha už viem lebo by ma donútil ísť tak či tak .Buď by som išla dobrovolne alebo nedobrolne so zbraňou u hlavy .V tomto smere je rovnaký ako matka a zato ho neznášam .Je chladný ale dokáže byť aj milý .
Z chladničky som povybierala potraviny a dala ich do termo tašky .Posledný krát som sa pozrela do bytu a zamkla ho .Oproti na chodbe stál v dverách malý chlapec asi s otcom .Prvý krát som videla niekoho odtial vychádzať .Dívali sa na mňa ako na zjavenie .
Zišla som dole schodmi a stretla som Beatris .Nechcela som sa jej dívať do oči .Ahoj Beatris dúfam že sa nevidíme naposledy .Naozaj v to dúfam .A vyšla som von .Zamierila som si to ku Samovi a dala veci do kufra .No ták Sam usmej sa neberiem ťa na popravu ale do tvojho nového domu kde nebude otec a ani Alice .Len ty ja a Lýdia .No super .Cesta trvala asi hodinu .Aj keď Samo býva v New Orleansu čož není ďaleko ak by  nebýval až za mestom .
Lýdia sa na teba teší tak sa tvár že sa tešíš aj ty .Povedal akoby mimochodom .Vsadím sa že ma nenávidí Samo .Neboj máš izbu ďalej od našej a nemusíš s nami večerať .
No vďaka aspoň že na mňa myslíš .
Prešli sme pred veľkú vilu s veľkou zahradou .No jasné to je jeho štýl .Brána sa automaticky otvorila .On nešiel do garáže ale zastavil pred vchodom do vily .Vypol motor a išiel vybrať moje terárko .Zaviedol ma do mojej izby a na komodu položil terárko .Terárko som zapojila do elektriny aby nebola hadovi zima .
Po Lýdii ani stopy .
Samo mi ukázal celú vilu .Má tu  posilku aj bazén .
Do chladničky som dala potraviny z môjho bytu a išla som sa vybaviť do teraz mojej novej izby .Veci som si uložila do skrine .Veci pre hada dala do prvého šulíka .Dnes sa toho udialo dosť .Jednu vec viem že život už nebude taký jednoduchý ako doteraz ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now