6

317 6 0
                                    

Zobudila som sa na strašnú bolesť chrbta .V hlave mi svitla myšlienka že žijem .Počula som pípanie strojov .
Pokúsila som sa otvoriť oči .A akonáhle som ich otvorila aslepilo ma svetlo .Snažila som sa naň zvyknúť čo sa mi aj podarilo .Posadila som sa a hneď som to aj oľutovala .Prudká bolesť mi vystrelila do brucha .Ale nelahla som si naspäť .Poobzerala som sa po miestnosti a zistila som ,že celá miestnosť je biela .
Po oknách boli obrázky krajiny a predomnou bola televízia .V rohu miestnosi bol gauč a vedľa neho dvere pravdepodobne na balkón .Keď som sa  pozrela do prava tak som uvidela ďalšieho pacienta ktorý sa videsene na mňa pozeral .Musela som vyzerať hrozbe .Bol ticho tak som bola aj ja .

Po nejakej chvíli prišla dnu sestrička .Bola veľmi prekvapená keď ma videla .Okamžite vyšla z izby a naspäť prišla s doktorom .

Dobrý deň som doktor Müller .Mohli by ste mi povedať svoje meno ?Volám sa Samantha .Povedala som nesmelo .Dobre Samantha vieš čo sa stalo predtým ako ťa priviezli tu ? Išla som po ceste a keď som videla auto tak som začala mávať a keď auto zastavilo tak som odpadla ale prečo som išla po ceste tak to neviem .Samozrejme že viem ale nepoviem .Samantha môžete mi povedať ako sa vám stali tie rany na tvári ,bruchu ,nohách a chrbte ?Mám mu povedať pravdu alebo povedať že neviem ,že si to nepamätám .Rozhodla som sa pre druhú možnosť .Nepamätám sa ako sa to stalo .Prepáčte môžete mi povedať kde sa nachádzam ?Doktor chvíli rozmýšľal ale nakoniec povedal že sme v  Dánskej nemocnici v Kodani . Dosť ma to prekvapilo pretože je to  dosť daleko od nášho mesta .
Kedy môžem ísť domov ?Vyhŕkla som .
Kvôli vašemu stavu by ste mohli ísť zajtra ale kvôli tomu že o vás nič nevieme tak si vás tu necháme a policajti vás vypočujú a zistia kdo ste  .Doktor tu bol ešte chvíľu aby mi urobil rôzne  testy a zobral krv .Následne odišiel .
Ku mojemu spolubývajúcemu prišla nejaká žena .Asi jeho matka .Aby som sa nemusela na nich dívať tak som si zapla telku a pozerala správy .O mne tam nebolo nič .Neva . Pani sa ma spýtala čo sa mi stalo .Zdala sa byť milá tak som jej povedala že si nepamätám ale musel to urobiť niekto veľmi zlý .V hlave som  zatial vymýšlala ako sa odtialto dostanem .Najlepší spôsob úteku je oknom .
Zistila som že sme na prvom poschodí a balkónové dvere nejdu zamknúť .
Tá žena bola veľmi milá a dokonca mi dala nejaké čisté veci . Nevedela som ako sa jej odvďačiť .
Keď odišla bolo osem hodín a stmievalo sa .Rozhodla som sa že si pospím dve hodiny a potom vyrazím .
Zobudila som sa o jedenástej v noci .Trochu dlhšie som si pospala .Obliekla som si čisté oblečenie ktoré mám vďaka tej žene .
Doniesla mi čiernu mikinu a tepláky vlastne to bolo jej syna .
Potichu som otvorila balkónové dvere a vyšla na balkón .Po rúre som zliezla dole .Vďaka liekom proti bolesti ma takmer nič nebolelo .Ale asi aj vďaka tomu že som bola v kóme päť dní a moje zranenia boli takmer vyliečené .
Rozhodla som sa ísť na parkovisko a tam si nájdem svôj odvoz domov .Moderné autá majú jednu chybu a vďaka nej môžem otvoriť auto lyžicou bez toho aby som spustila alarm .Podišla som ku čiernemu  Massareti .Vďaka lyžici ho otvorila a vďaka taktiež lyžici aj naštartovala .Vyšla som z areálu nemocnice a namierila som si to na dialnicu .V tomto meste som bola iba raz ale aj tak som trafila dialnicu na prvý pokus .Budúca zastávka domov .

Cesta domov mi trvala štyri a pól hodiny .Vďaka rádiu mi cesta ubehla rýchlejšie .Keď som prišla ku bráne tak sa neotvorila .Musila som vystúpiť a zadať kód .Heslo bolo prijaté a brána sa otvorila .Doma sa svietilo aj keď bolo veľmi skoro ráno .Skúsila som otvoriť dvere ale boli zamknuté .Tak som zazvonila a po dvoch minútach sa vo dverách objavil otec a povedal :Som ti vravel že máš dať Samovi pokoj on ťa nechce ty štetka.No prepáč ale prišla som si len pre veci .Povedala som .Otec sa na mňa pozrel zdesene a asi si uvedomil že niesom štetka ale jeho dcéra .O môj bože Samantha ty žiješ ako to ?Povedal to prekvapene a veľmi šťastne .Žeby som mu chýbala ?Chcel ma objať ale ja som sa uhla a vošla dnu .Akurát zo schodov schádzal Samo .Akonáhle ma uvidel otvoril ústa dokorán a išiel sa presvedčiť či som reálna .Keď sa dotkol môjho líca tak som takmer vypískla od bolesti .Samo sa odomňa vzdialil akoby mi ublížil .Neváhala som a obišla som ho a zamierila som si to do mojej izby .Nič sa v nej nezmenilo vybrala som si zo skrine oblečenie a vošla do kúpeľne .Po celom týždni sa konečne osprchujem .Keď som sa osprchovala a obliekla tak som išla dole do kuchyne si spraviť niečo najesť .Rozhodla som sa pre praženicu .
Keď som dávala praženicu na tanier pocítila som pohlad na svojom chrbte .Keď som sa otočila zistila som že je to len Lýdia .Sadla som si za stôl a začala jesť .Lýdia si vytiahla džús a napila sa .Po dojedení mojich raňajkách som dala tanier do obývačky .
Keď som chcela ísť do obývačky narazila som do nejakej hrude .Koho iného mohla byť ako Samova .Okamžite ma objal a pobozkal na hlavu .Veľmi si mi chýbala Sam myslel som si že ťa nikdy  neuvidím živú .Aj ty si mi chybal Samko .Samo ja sa musím presťahovať .Povedala som takmer okamžite .Samo sa na mňa pozrel nechápavím pohľadom .Samo musím pretože tu ide po nne veľa ľudí a okrem teba a Alice nikto iný ma nemá rád .Keď sa budeš sťahovať ty tak ja pôjdem s tebou .Povedal .Dobre Samo nemôžem sa dočkať .
Po našom rozhovore som išla do obývačky pozerať film .Žiaden ma nebavil ale v tom som dostala úžasný nápad .Prišla som ku skrinke s alkoholom a zobrala odtial Burbon a pohár .Následne som si to namiera do mojej izby .Otvorila som dvere na balkón .Áno mám balkón a aj šatník .
Na balkóne mám kreslo a stolík .Z izby som si zobrala cigarety a deku .Fľašu a  pohár som položila na stolík a zapálila som si .V hlave sa mi opakova stále ta istá veta .Už len týždeň .Potrebovala som zahnať dotieravé myšlienky a tak som sa napila priamo z fľaše .Kašlem na pohár .Dofajčila som a cigarety vrátila na svoje miesto .Po dopití fľaše som sa rozhodla ísť spať ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang