42

127 6 0
                                    

Tento týždeň prešiel ako voda .S Erikom sme sa každý deň mali sex .Občas si pripadám akoby som preňho bola len hračka .
Teraz sa bojím ísť do kúpeľne lebo tam to bolo divoké .Naozaj sme mali doslova sex všade .No ale dosť týchto myšlienok inak sa zbláznim .
Erik má zajtra narodeniny a ja neviem čo mu mám kúpiť tak mu aspoň upečieme jeho obľúbenú čokoládovú tortu .Mám pre neho kúpenú jednu vec ale pride mi to až moc divné . Najprv však musím ísť nakúpiť .Damona beriem zo sebou .
Nakúpila som dve plné tašky a Damonovi pamlsky .
Našla som recept na internete a mohla som začať .
Po dokončení som bola unavená ale najprv som musela schovať ešte neozdobenú tortu .Dokončím ju neskôr . Išla som teda do izby si ľahnúť a za mnou išiel Damon .
Na postely ležal Erik .Damon vyskočil na postel a ľahol si .Ahh krásny pohľad .Škoda že nemám mobil .Keď tak nad tým rozmýšľam ja nemám mobil už naozaj dlho .No ale aj tak ho nepotrebujem tak načo by mi bol . Ľahla som si a pritúlila som sa ku spiacemu Erikovi .Erik ma objal a zaspala som .

Zobudila som sa až poobede .Vonku už nesvietilo slnko ako ráno ale bolo zamračené a padal sneh ?Pozrela som sa poriadne a naozaj sa to dialo .Snežilo .Konečne bude zima .Nemôžem sa dočkať .Natešená som vybehla z izby a ani si nevšimla ,že z pracovne ide Erik .No bolo už neskoro aby som zastavila a napálila som to doňho .Dopadla som do mäkkého teda na Erika .Čo najrýchlejšie som sa postavila a bežala von .Musela som vypadať ako blázon ale to mi v tej chvíli nevadilo .
Obula som si dajaké topánky a vybehla von .Sneží .Behala som po snehu a nevadilo mi ,že je vonku zima .
Nikto mi dal kabát na plece .Obzrela som sa a bol to nikdo iný ako Erik .Je zima obleč sa než prechladneš .Neboj ja mám výdrž .Chvíľu som si myslel ,že horí keď si tak vyletela z domu ale ono len sneží .To nieje len sneh to je prvý tohto ročný sneh .Ach bože si ako dieťa .Ja viem a nehanbím sa za to .

Keď sa už začalo stmievať išla som dnu .Nebola som ani trochu unavená a tak som išla dokončiť tú tortu .
Erik tu mal dnes prvého a aj posledného klienta .Zajtra nastupuje naspäť do firmi .
Ozdobenú tortu som dala do chladničky a Erikovi chcem dať môj darček už dnes .Nie tortu ale také menšie prednarodeninové prekvapenie .Tento darček sa skladá zo sexi spodného prádla .Je to dosť bláznivé aj na mňa ale chcem ho potešiť .Isto by bol šťastnejší keby som bola tehotná ale to ešte nemám ako zistiť .Tak aspoň toto musí stačiť .
Erik končí zachvíľu a ja sa idem zatial obliecť a prekvapiť ho .
Erik prišiel asi po dvadsiatich minútach .Na sebe som mala spomínaný sexi oblečok a na tom župan .Vlasy som si dala do copu aby mi nezavadzali .Erik bol v dobrej nálade .Divne sa na mňa zadíval keď ma uvidel .Prečo máš župan .Nieje tu až taká zima .Erik viem že si pre mňa urobil toho veľa a zajtra máš narodeniny a ja neviem kupovať darčeky a .A niesom dobrý rečník tak ti to radšej ukážem .Odhodila som župan a jemu sa naskytol pohľad na ten najviac sexi oblečok aký mali v obchode .Erik sa na mňa díval pohľadom ala to naozaj ?Nepáči sa ti Samozrejme ,že sa mi páči len som prekvapený .To mi odľahlo .Poď cica ku mne .Takto ma vždy nazýva predtým než máme sex .Podišla som ku nemu a on ma zvalil na posteľ .Začal ma bozkávať na krku .Bolo to upokojujúce .Pomaly si bozkami predieral cestičky nižšie a nižšie .Nechvíľu sa zastavil pri prsiach  ale potom hneď pokračoval ďalej .Po celej izbe bolo počuť len moje vzdychy .Bolo to pre mňa nové .Nikdy predtým toto nerobil .
Vyzliekol si nohavice aj košeľu .Mala som dokonalý výhľad na jeho telo .Nemal tehličky a to sa mi na ňom asi páčilo .Dal si dole aj trenírky s lebkami .Tie som mu kúpila nedávno .Nachvíľu prestal aby mi mohol vyzliecť ten oblečok .Potom už neváhal ani chvíľu a zasunul ho do mňa .Bolo to pre mňa stále nové .Nebola som zvyknutá mať sex polamy každý deň .Ja som bola skôr to dievča ,ktoré sedí pri bare a nevníma okolitý svet .
Erik sa presunul opäť na moje pery .Ruky som si zaplietla do jeho vlasov .Naše vzdychy musel počuť aj otec .Urobil sa do mňa a vytiahol .Zvalil sa vedľa mňa a v momente zaspal .Neverím že ho to tak moc vyčerpalo ale aj ja som bola dosť unavená .Posledný krát som sa pozrela von oknom a zaspala som ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Место, где живут истории. Откройте их для себя