16

209 5 0
                                    

Celu noc som nemohla spať .Bojím sa dnešného dňa .Bojím sa že sa niečo pokazí .Totižto máme podpísať zmluvy o spolupracovaní a ja sa bojím  že ta prezentácie nebude pre toho partnera dostatočne dobrá a nebude chcieť spolupracovať .
Nikdy som sa nebála takej hlúpej veci .Radšej som išla pozrieť hada .Spal ale aj tak som mu tam dala pár kobyliek .Trochu ma to ukludnilo .Dnes idem skôr .Potrebujem ešte pomôcť Kamil .
Urobila som rannú hygienu a nalíčila sa .Obliekla som si rifle s vysokym pásom a do nich si zakásala košeľu .Nastriekala som na seba pár kvapiek voňavky .
Dnes pre zmenu som si ubula baleríny na menšom opätku aby som bola o trochu vyššia .
Ako vždy Kamil sedala pri počítači a niečo robila .Bola do toho taká zažratá ,že si ma ani nevšimla .Zem vola Kamil .Kamil si tu ?Zamávala som jej pred tvárou a ona sa akoby spamätala .Nemala by si robiť tak dlho do noci Kamil .Škodí ti to .Asi máš pravdu mala by som si zobrať volno a ísť niekam do baru s kamarátmi .
Aj Sebastian prišiel prvej čož bol nezvyk .Lucy poď do kancelárie musíme prebrať dnešný plán .Vošla som do kancelárie a usadila sa .Takže vieš že dnes príde nový obchodný partner a musíme urobiť dojem .Máš tu tú prezentáciu ?Áno a podala som mu uzbéčko s prezentáciou .No dobre ja si ju pozriem a ty sa ukľudni .Vidím ako sa trasieš .Dobre .Začala som sa ukludnovať .
Priprav sa a choď sa najesť o jednej sem príde a nechcem aby ti škvŕkalo v bruchu .Išla som da najesť splolu s Kamil .Tam som sa ukludnila .Kamil ma podporila a odprevadila do konferečnej miestnosti .Tam ma už čakal Sebastian .Poď Lucy sadni si ku mne .
Presne o jednej vošiel dnu .Keď som ho uvidela nevedala som čo povedať .V hlave som mala len jeno slovo . A to bolo bohaaa .Ako môžem mať ja takéto šťastie .Mohol prísť ktokoľvek ale jeho som čakala najmenej .Ak budem ticho tak ma nespozná .Ak vám nedošlo kdo to je tak vám to poviem .Samo .Dobrý deň som Samo O'Donnell .Tešíme ma Sebastian Collins a toto je moja asistentka Lucy Perriff .Podala som mu ruku .Nepoznáme sa odniekal Lucy ?Vás by som si pamätala pán O'Donnell .Samo stačí .No dobre tak začnime .Dúfam že nemá žiadne podozrenie lebo môj normálny život je v troskách .
Prezentácia prebehla až v moc veľkej tichosti .Toto nemôže skončiť dobre .Samo nemal ani jeden dotaz a ako Sama poznám tak by mal ku každej druhej vete .Bojím sa .No tak aký máte názor Samo ?Budeme spolupracovať alebo bola táto prezentácia zbytočná ?No myslím že budeme spolupracovať ale mám jednu otázku .A jaj čosi sa mu nepozdáva .Sam prečo si odišla bezomňa .Mali sme odísť spolu .Otočil sa na mňa .Nevedala som čo mu odpovedať mal pravdu a ja som sa zachovala akoby som bola jediná na svete .Aj Sebastian sa na mňa pozrel a v očiach mal otázku čo to ten mele .Musili ste si ma pomýliť pán Samo .Dúfam že mi uverí .Prosím . Sam mňa neoklameš .Keď zmeníš farbu vlasov a začneš sa maľovať tak väčšinou ľudí zmetieš ale tvoj hlas nedokážeš zmeniť .Na to ťa poznám až moc dobre .Mňa neoklameš sestrička .  A práve ma dostal .Lucy je to pravda čo on hovorí ?Mám mu povedať že je to môj brat a má pravdu alebo zatĺkať a zatĺkať a potom nenápadne utiecť rozhodla som sa že ...

Neobyčajný život mafiánov (DOKONČENÉ)Where stories live. Discover now