Bölüm 24 - Kaza Geliyorum Demez

23.5K 1.2K 37
                                    

Kirlilerimi yıkamaya attıktan sonra dışarı çıkıp çıkmamak konusunda epey düşünüp tartmış sonunda Ayla teyzenin de bu havada çıkıp da ne yapacaksınız dışarıda oturun işte şurada sıcak sıcak şeklinde söylenmeleri arasında evde kalmaya karar vermiştik

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Kirlilerimi yıkamaya attıktan sonra dışarı çıkıp çıkmamak konusunda epey düşünüp tartmış sonunda Ayla teyzenin de bu havada çıkıp da ne yapacaksınız dışarıda oturun işte şurada sıcak sıcak şeklinde söylenmeleri arasında evde kalmaya karar vermiştik. Leyla akşam da burada kalacağımı bildiğinden hevesle seçtiği filmleri üşenmeden bir bir anlatmış hangilerini istersem onları izleyeceğimizi bu akşam evin prensesinin ben olduğumu söylemişti. Canım arkadaşım.

"Kahveler geldii."

Leyla elinde iki türk kahvesiyle odaya girerken aklıma hemen Letafet kalfa ve Pierre'le kahve eşliğinde yaptığımız sohbetler gelmişti. Gülümseyerek farkında olmadan ikiliyi özlediğimi fark ettim. İnsanoğlu ne garipti gerçekten de. Yanımda valizim Leylalardan gözü yaşlı bir şekilde ayrıldığım daha dün gibiydi sanki. Şimdiyse durmuş diğer evdekileri özlediğimi düşünüyordum. İnsan ne de çabuk alışıyordu her şeye.

"Ee anlat bakalım Selim Bey." Dedi Leyla gülerek. "İlk haftan nasıl geçti?"

"Ay durun durun beni de bekleyin."

Ayla teyzenin mutfak tarafından yükselen heyecanlı sesi üzerine Leyla'yla bakışlarımız kesişmiş ardından da kahkahayı koyuvermiştik.

"Ne gülüyorsunuz maymunlar?" diyerek içeri girdi Ayla teyze. Bir yandan da ellerini önlüğüne kuruluyordu. "Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş zaten."

"Eyvah eyvah." Dedi Leyla bana dönerek. "Sana da maymun dediyse durumlar ciddi demektir." Göz kırparak ekledi. "Ne dersin Ayla sultan?"

"Aman benim ciddiyetimden ne olur sanki. Nasıl olsa bir saate kalmaz unutacağım, artık bizde kafa mı kaldı."

Bunun üzerine bu defa hep beraber gülüşürken Ayla teyze gelip Leyla'nın yanına, tam karşıma kuruldu.

"Hadi anlat bakalım. Ben de pek bir merak ettim neler oldu."

-------------------------------------------

Neredeyse bir saatin sonunda kâh gülerek kâh sinirlenerek, arada da Ayla teyzenin dayanamayıp yaptığı yorumlarla, başımdan geçenleri anlattığımda karşımdakilerin yüzlerinde farklı ifadeler vardı. Leyla düşünceli, Ayla teyze ise huzursuzdu. Nitekim,

"Yavrum, acaba dönmesen mi o eve?" dedi endişeli bir sesle. "Hani Letafet kalfayı pek bir sevdim sağ olsun seni koruyup kollamış ama benim gözüm senin bu patronunu hiç tutmadı. O ne biçim adam öyle ayol? Nizamiye mi orası? Eşikten adımını atarken haber ver, bahçeye çıkarken haber ver. Ya o zavallı yavruya yaptığına ne demeli. İnsan hiç üç yaşındaki evladını evin içine hapseder mi?"

"Orası öyle ama Ayla teyze olayların iç yüzünü de tam olarak bilmiyoruz ki. Adam karısıyla neler yaşadı Allah bilir. Bir de Sadık ağabeyin dediğine göre dostu kadar düşmanı da çokmuş Doğan Bey'in. Yoksa ilk öğrendiğimde ben de çok sinirlendim ama..."

Bu Nasıl Dadı (Tamamlandı)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ