40. Paranormaaleja kokemuksia

667 23 0
                                    

Henki tallentui kuvaan?
Eräällä ystävälläni oli useita Facebook-käyttäjiä, sillä hän aina unohti salasanansa. Sanotaan häntä vaikka Roosaksi.

Kerran eksyimme katsomaan hänen vanhojen käyttäjiensä entisiä profiilikuvia, sillä oli hauska nähdä kuinka paljon muutosta oli tullut vuosien aikana. Yksi kuva herätti huomioni, aloin sitä tarkastelemaan ja zoomaailemaan yksityiskohtiin.
Kuvassa oli Roosa poseeraamassa, hänen vieressään valkoinen lipasto ja takanaan käytävä. Käytävän päässä peili ja vieressä pari ovea. Peilissä oli selvästi jotain outoa ja mitä lähempää sitä katselin, sitä enemmän minulle tuli kylmiä väreitä. Siitä heijastui henkilö, jolla oli tumma kaasunaamari.

Näytin kaverilleni sen huomattuani. Olimme molemmat ihan kauhuissamme ja yritimme keksiä kuvalle järkevää selitystä. Roosa muisteli, mitä oli tehnyt juuri tuona kyseisenä päivänä monta vuotta sitten, ja hän alkoi selittää:

"Olin yksin kotona kipeänä, ja makasin jostain syystä vanhempieni sängyllä. Katselin jotain ohjelmia ja sitten huomaan ovella vilahduksen, joka näytti aivan siskoltani. Huudahdin hänen nimeänsä ääneen ja menin katsomaan, mutta ketään ei näkynyt. Aivan kuin hän olisi mennyt käytävältä ja kadonnut heti kun seinä tuli vastaan. Ihmettelin kovasti, mutta annoin loppujen lopuksi asian olla."

Lisäksi mietimme heidän talonsa historiaa. Tosiaan, kyseisen talon alla on kellari ja kerrotaan, että entinen asukas hirtti itsensä sinne.
Heillä ei ollut kaasunaamaria kotonaan, joten oli kyllä todella kummallista, miksi ja miten olikaan kuvaan joutunut.
En valitettavasti voi laittaa kyseistä kuvaa tähän, sillä en sitä enää omista. Mutta muistamme molemmat kirkkaasti, että peilissä näkyi ilmiselvästi kaasunaamari.

Yläkerrassa kummittelee
Olin kummitätini luona yötä. Hän asui talossa, jonka yläkerran asunto oli remontissa. Se oli siis periaatteessa omakotitalo, jossa oli kaksi asuntoa ja kummitätini asui sen alakerrassa.
Meillä on tapana puhua paranormaaleista kokemuksista lähes joka kerta, kun olemme menossa nukkumaan.
Kerran hän alkoi kertomaan, että talon yläkerrasta kuuluu öisin jotain musiikkia, vaikka siellä ei ketään asu. Hetki siitä eteenpäin, kuulimme oikein vanhaa musiikkia yläpuoleltamme. Makasimme sängyllä ja olimme niin hiljaa kuin pystyimme; koetin olla hengittämättä. Se kuului ihan selvästi, kesti jotain 5 minuuttia tauotta kunnes loppui.
Keskustelimme asiasta ja tulimme lopputulokseen, että ehkä asunnossa on ennen asunut varmaankin joku vanhus ja kuoltuaan jäänyt sinne "kummittelemaan." Tai no, mistä tietää oliko se vanha henkilö vai kenties nuori, mutta päättelimme sen musiikin tyylistä joka oli aika vanhahtavaa.

Morsian
Olen ollut jo yli puolivuotta laitoksessa, jossa on jonkin verran tapahtunut outoja asioita.
Pohjustan kokemuksia kertomalla vähän talon historiasta. Kerrotaan, että vuosia sitten (en kyllä tarkalleen tiedä kuinka kauan siitä on) eräs tyttö tappoi itsensä tässä samaisessa laitoksessa, sekä hänellä oli valkoinen mekko päällä, josta sai lempinimekseen Morsian. En tarkalleen ole varma, miten hän riisti hengen itseltään, mutta se taisi olla hirttäminen. Monet ovat kokeneet Morsiamen läsnäolon, mukaanlukien minä.

Olin aivan vasta vaihtanut huonetta, enkä tuntenut silloin oikeastaan ketään muista laitosnuorista. Makasin sängylläni limsapullo vierelläni, ja menin vessaan. Sieltä palattuani, näin limsapullon yöpöydälläni pystyssä väärinpäin, siten että korkki oli pöytää vasten. (Niin oudolta kuin se kuulostaakin.) Katsoin sitä kummaksuen ja käänsin oikein päin. Kukaan ei ollut käynyt huoneessani sinä aikana, eivät nuoret tai ohjaajat. Seuraavana päivänä kerroin tästä kuitenkin parille ikäiselleni, jotka silloin talossa asuivat ja heille heti ensimmäisenä mieleen tuli, että asialla olisi ollut Morsiamen henki. En todellakaan ollut ainoa, vastaavaa on kokenut ilman selitystä.

Nykyinen ystäväni, joka ei enää laitoksessamme ole, kertoi kokemuksensa Morsiamesta.
Hän oli melkein nukahtanut kunnes tunsi jonkun istuvan sängylle viereensä. En taaskaan muista hyvin, mutta kaverini taisi sanoa hänelle jotain, että haluaisi olla rauhassa nyt eikä pelkää tätä.

Toinen kokemukseni toistuu joka ikinen päivä huoneessani. Kuulen outoja koputteluja, joiden aluksi luulin tulevan alakerrassa asuvan kaverini touhuista (joka siis asuu alapuolellani), mutta monesti kun niitä olen kuullut, hän ei ole edes ollut huoneessaan. Koputuksia kuuluu ympäri huonetta, joskus lattiani alta ja seinistä, aivan kuin seinien sisäpuolelta. Olen aivan varma, että ne eivät ole tavallisia ääniä.

[Kirjoittajan kommentti:] Tässä nyt oli pari paranormaalia kokemusta joita henkilökohtaisesti minulle on käynyt! En väitä että kaikki näistä olisi varmasti paranormaaleja, mutta ainakaan luonnollista selitystä en ole keksinyt. Haluatteko kuulla lisää kokemuksia, joita on tapahtunut minulle tai kavereilleni?

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now